• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif sonuctan sonra kaö gün içinde adet olunıyor..?

esoo19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
35
7
1
31
12.gün test verdim negatif oldunu öğrendim ilaçlarımı bırakmamı söyledi hemşire ama 2gün geçmesine rağmen adet olmadım bu durum normalmi yaşayan varmı kaç gün sonra adet görülüyor..

Ben 6 gün sonra olmuştum. Progestan değeri hemen düşmüyor çünkü… Bu arada hemen ilk adette yine transfer için hazırlığa başladım ve transferimi oldum.

Ben 6 gün sonra olmuştum. Progestan değeri hemen düşmüyor çünkü… Bu arada hemen ilk adette yine transfer için hazırlığa başladım ve transferimi oldum.
Hemen ilk adette yapılıyormu transfer donmuş embriyonuz varmıydı. Birde dün öyle belim agrıdıkı sanki adet olcam gibi kasıklarım belim çok kötüydü neyin etkisi acaba

Evet dondurulmuş embriyom vardı. Hemen akabinde yapıldı. Rahim fazla kalınlaştığı için belki biraz şiddetli bir adet ağrısıdır. Gönlünüze göre olsun inşallah

Evet dondurulmuş embriyom vardı. Hemen akabinde yapıldı. Rahim fazla kalınlaştığı için belki biraz şiddetli bir adet ağrısıdır. Gönlünüze göre olsun inşallah
Tşk ederim inşallah bu sefer başarılı oluruz isteyen herkese nasip olsun

Back
X