- 14 Haziran 2024
- 1.093
- 487
- 43
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar ilaçları kestikten kaç gün sonra adet oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.gün oldum ilk transfer de 7.gün olmuştumKızlar ilaçları kestikten kaç gün sonra adet oldunuz
Şuan adetliyim bir sonraki adetime transfer hazırlığı yapıcaz bekliyorumÇok teşekkür ederim cevap içinbu arada şuan hangi aşamada tedaviniz
Hayırlısı olsun hakkınızdaŞuan adetliyim bir sonraki adetime transfer hazırlığı yapıcaz bekliyorum
Teşekkür ederim sizindeHayırlısı olsun hakkınızda
10. Günde negatifi gördüm 21. Gün adet oldumKızlar ilaçları kestikten kaç gün sonra adet oldunuz
Transferin 10. Günü ve 21. Günü gibi10. Günde negatifi gördüm 21. Gün adet oldum
Çok sağolun benim ilk negatif olduğu için çok tecrübesizim10. Günde negatifi gördüm 21. Gün adet oldum
Benimde öyleydiÇok sağolun benim ilk negatif olduğu için çok tecrübesizim
İlaçları 10.günde bıraktınız dimiBenimde öyleydi![]()
Bıraktım ben negatifi gördüğüm an bıraktım. Bazı doktorlar negatifi görsen bile adet görene kadar devam et diyorlarmış ben yapmadım çünkü adet dönemi sürekli ötelenecek diyeİlaçları 10.günde bıraktınız dimi
Bende hemen bıraktım 10.günde inşallah hemen olurum şuan sizin tedaviniz hangi aşamadaBıraktım ben negatifi gördüğüm an bıraktım. Bazı doktorlar negatifi görsen bile adet görene kadar devam et diyorlarmış ben yapmadım çünkü adet dönemi sürekli ötelenecek diye
4 nisan transfer -14 nisan negatifi hördüm ve ilaçları bıraktım 16 nisanda regl oldumKızlar ilaçları kestikten kaç gün sonra adet oldunuz
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için4 nisan transfer -14 nisan negatifi hördüm ve ilaçları bıraktım 16 nisanda regl oldum
18 nisanda yeni doktorumun ilk muayenesine gittim ve hemen başladık 29 nisanda opu oldu canım
Ben bayramda adet olduğum için doktora gidemedim bu negatiften sonraki ilk adetti. Şimdi adet dönemini bekliyorum doktor o zaman gel dedi. O da 16 Temmuz gibi olacak 2 tane embriyom var onlar transfer edilecekBende hemen bıraktım 10.günde inşallah hemen olurum şuan sizin tedaviniz hangi aşamada
İlki negatif olduğu için histeroskopi yaptırmayı düşünmediniz mi ikinci transferden önceBen bayramda adet olduğum için doktora gidemedim bu negatiften sonraki ilk adetti. Şimdi adet dönemini bekliyorum doktor o zaman gel dedi. O da 16 Temmuz gibi olacak 2 tane embriyom var onlar transfer edilecek
Adet bitiminde yapılıyor zannedersem internettende araştırabilirsiniz burda ben tam anlatamamış olabilirimDoktor bişey demedi ama ne zaman yapılıyor ?
Tamam bi bakayım :)Adet bitiminde yapılıyor zannedersem internettende araştırabilirsiniz burda ben tam anlatamamış olabilirim![]()