Aşırı erken yapmışsın testi transfer dahil 6.gün oluyor transfer günü sayılmıyor yani 5.gün yapmışsın testi üç gün sonra tekrar bakmanı tavsiye ederimKızlar geçen hafta perşembe transfer oldum bugun 6. Gün ve test sonucum negatif çıktı normal mi erken gebelik testiydi çok üzüldüm sizce yokmu
Evet öyle ne biliyim erken gebelik testi olunca burda da silik çizgi çıkanları gördüm çıkmayınca da üzüldüm çokAşırı erken yapmışsın testi transfer dahil 6.gün oluyor transfer günü sayılmıyor yani 5.gün yapmışsın testi üç gün sonra tekrar bakmanı tavsiye ederim
Benimde öyle içime karamsarlık çöktüBen de 2 ekimde transfer oldum. Benim erken genelik testi de negatif. Normal gebelik testi olsaydı ümitlenebilirdim belki ama erken gebelik testinde negatif çıkınca artık ümit etmeyi bıraktım maalesef.
Erken gebelik testi bile olsa iki gün daha bekleyin testi yenileyin benceBenimde öyle içime karamsarlık çöktü
Çok erken ya çoook. Testlerin aralarında hiç bir fark yok satma politikasıBen de 2 ekimde transfer oldum. Benim erken genelik testi de negatif. Normal gebelik testi olsaydı ümitlenebilirdim belki ama erken gebelik testinde negatif çıkınca artık ümit etmeyi bıraktım maalesef.
İnşallah benimde öyle olur son embriyomdu bundan önce transferimde 10 haftalık kalbi durdu buda elimdeki son umut inşallah pozitif olurBenim de 5.gun negatif çıkmıştı. 2 gün sonra pozitif gördüm. Erken bakınca negatif çıkabiliyor. Arkadaşımın test günü bile pozitifken negatif çıkan testi var. 8 veya 9.gun deneyin bence erken gebelik testini ve tabi ki sabah ilk idrarla
Öyle yapacam artıkErken gebelik testi bile olsa iki gün daha bekleyin testi yenileyin bence
Benim durum biraz farklı maalesef. Transferden sonraki 4. gün yani dün idrar yaparken ağrım olduğu için doktora gittim. İdrar testi istediler. Maalesef hem lökosit hem bakteri 300’lere dayanmış. Antibiyotik de veremedikleri için monurol yazdılar. Transferden sonra hiç dışarı çıkmadım, mikrop kapabileceğim bir yere gitmedim. Hem evin hem kendi bedenimin temizliğine çok dikkat ettim. Her gün 2 litreyi aşkın su içtim. Transfer öncesi antibiyotik de kullanmama rağmen mesane iltihabı oldum, sistit yani.Çok erken ya çoook. Testlerin aralarında hiç bir fark yok satma politikası
Bekleyelim mi canım yine de. Doktorunuz neden kanda istemedi de normal testte istedi ona da anlam veremedim ki. Tekrar yazıcam size bence ümitvar olunBenim durum biraz farklı maalesef. Transferden sonraki 4. gün yani dün idrar yaparken ağrım olduğu için doktora gittim. İdrar testi istediler. Maalesef hem lökosit hem bakteri 300’lere dayanmış. Antibiyotik de veremedikleri için monurol yazdılar. Transferden sonra hiç dışarı çıkmadım, mikrop kapabileceğim bir yere gitmedim. Hem evin hem kendi bedenimin temizliğine çok dikkat ettim. Her gün 2 litreyi aşkın su içtim. Transfer öncesi antibiyotik de kullanmama rağmen mesane iltihabı oldum, sistit yani.
Doktor zaten transfer öncesinde şansınız %30-35 demişti. Bu mikrop ve bakteriyle o şansımız da kalmadı. Gerçekten içimizi rahatlatmak için yazılanlara minnettarım
Yok idrarda gebelik testi baktırmadım, kanda da baktırmadım. İdrar yaparken ağrım olduğu için mikrobik bişey mi var diye idrar tahlili yaptırdılar orada gördük lökosit ve bakteri değerlerini.Bekleyelim mi canım yine de. Doktorunuz neden kanda istemedi de normal testte istedi ona da anlam veremedim ki. Tekrar yazıcam size bence ümitvar olun
Bende umutsuzum ama yinede Allahtan ümit kesilmez benim eltimin ileri derecede enfeksiyonu varken hamile kaldı bilmiyorum sizde umudunuzu kaybetmeyin beraber bekleyelim test gününüz ne zamanYok idrarda gebelik testi baktırmadım, kanda da baktırmadım. İdrar yaparken ağrım olduğu için mikrobik bişey mi var diye idrar tahlili yaptırdılar orada gördük lökosit ve bakteri değerlerini.
Çok teşekkür ederim
Benim test tarihim 14 Ekim. Ama bu iğnelerden bıktığım için muhtemelen 11-12’si gibi haftasonu veriririm kan diye düşünüyorum.Bende umutsuzum ama yinede Allahtan ümit kesilmez benim eltimin ileri derecede enfeksiyonu varken hamile kaldı bilmiyorum sizde umudunuzu kaybetmeyin beraber bekleyelim test gününüz ne zaman
Benim test günüm pazar günü sanırım aynı gün transfer olmuşuzBenim test tarihim 14 Ekim. Ama bu iğnelerden bıktığım için muhtemelen 11-12’si gibi haftasonu veriririm kan diye düşünüyorum.
Evet evet 2 Ekim’de transfer oldum ben de. Ne tuhaf farklı günlere test günü vermeleri. Benimki 6. gün embriyosuydu bu arada. Umarım içinizdeki hayırlı olur, hayırlı olan da size nasip olurBenim test günüm pazar günü sanırım aynı gün transfer olmuşuz
Benimki de 4AA daha önce 5AA transferim olmuştu 10 haftalık kalbi durdu bu ikinci transferim ve son embriyom umarım güzel sonuçlar almak nasip olur rabbim hepimizin yardımcısı olsunEvet evet 2 Ekim’de transfer oldum ben de. Ne tuhaf farklı günlere test günü vermeleri. Benimki 6. gün embriyosuydu bu arada. Umarım içinizdeki hayırlı olur, hayırlı olan da size nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?