• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif tüp bebek sonrası adet gecikmesi

kas01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
239
107
23
Arkadaşlar merhaba ben normalde günü gününe adet olan biriyim . Tüp bebek transferim olumsuz olduktan hemen sonra ilacı bıraktım ve adet oldum. Bu arada adetim bittikten 3 4 gün sonra 2 gün süreyle kahverengi akıntı gelmişti. Şimdi ikinci adeti olmam lazımdı ve histereskopi için gün alıcaktım ancak adet olmuyorum. Ve herhangi bir adet belirtimde yok. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu bu gecikme normal mi evet hormon ilaçlar kullandık sonuçta ama ilk adetim sorunsuz olmuştu. Herhangi olumsuz bir şey mi oldu diye korkuyorum açıkçası

Arkadaşlar merhaba ben normalde günü gününe adet olan biriyim . Tüp bebek transferim olumsuz olduktan hemen sonra ilacı bıraktım ve adet oldum. Bu arada adetim bittikten 3 4 gün sonra 2 gün süreyle kahverengi akıntı gelmişti. Şimdi ikinci adeti olmam lazımdı ve histereskopi için gün alıcaktım ancak adet olmuyorum. Ve herhangi bir adet belirtimde yok. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu bu gecikme normal mi evet hormon ilaçlar kullandık sonuçta ama ilk adetim sorunsuz olmuştu. Herhangi olumsuz bir şey mi oldu diye korkuyorum açıkçası
Benim de öyle olmuştu 2. adetimi 54 gün sonra olmuştum çok korkmuştum ama doktorum normal olduğunu söylemişti ve söktürücü vermişti ben kullanmadım beklemiştim

Benim de öyle oldu ilk 23 gün geciktim sonraki ayda 10 gün 2-3 ay sürdü böyle

Kızlar... Son durumlarınız nedir. Bende 11 Kasim da cıft emb. Negatif. 17 kasımda adet gördüm. Adetim bittikten sonra 10 gün leke geldı... O kadar... 2 aydır tık yok 😞😞😞😞

Back
X