Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar negatif tüp bebekten sonra hemen adet oldum ama kanamam kesilmiyor bir türlü. İlk 2 gün yoğun adet oldum. Sonra kesilecek gibi oldu ama hala gün içinde kan geldiği oluyor. Bugün 10 gün oldu. Böyle olan var mı?
Arkadaşlar negatif tüp bebekten sonra hemen adet oldum ama kanamam kesilmiyor bir türlü. İlk 2 gün yoğun adet oldum. Sonra kesilecek gibi oldu ama hala gün içinde kan geldiği oluyor. Bugün 10 gün oldu. Böyle olan var mı?
Sordum canim cok normal dedi, progesteron kullaniyordukya o rahim duvarini kalinlaştirip gebeliğe uygun hale getiriyor, gebelik olusmayinca da adet yoğun geçiyor malesef.
Sordum canim cok normal dedi, progesteron kullaniyordukya o rahim duvarini kalinlaştirip gebeliğe uygun hale getiriyor, gebelik olusmayinca da adet yoğun geçiyor malesef.
Benim normalde altı gün sürerdi tüpten sonra sekiz gün sürdü normalden bir kaç gün uzundu ama on günü geçen kanamalar normal kabul edilmez canım biraz daha devam ederse görünmekte fayda var