Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 gün sonra regl oldum normalde de ağrılı regl olurum fakat bu felaket birşey belim kopuyor karnımdan sanki birşey çıkacakmış gibi aşağıya doğru bir ağrı var
4 gün sonra regl oldum normalde de ağrılı regl olurum fakat bu felaket birşey belim kopuyor karnımdan sanki birşey çıkacakmış gibi aşağıya doğru bir ağrı var
Benim de öyle olmuştu Benim normalde çok hafif geçer, ama yerinde duramamıştım sürekli inledim ağladım.. üstüne de migrenim tutmuştu.. doktoruma sorduğumda, normal dedi mutlaka ağrı kesici ve buscopan iç canım…
Benim de öyle olmuştu Benim normalde çok hafif geçer, ama yerinde duramamıştım sürekli inledim ağladım.. üstüne de migrenim tutmuştu.. doktoruma sorduğumda, normal dedi mutlaka ağrı kesici ve buscopan iç canım…
Beni de ilaclari kesince hemsire arayip tedavi sonrasi ilk adetin digerlerinden farkli olabilir. Daha yogun, daha uzun ve agrili olabilir korkmayin normal demisti.