• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif tüp bebekten sonra adet düzensizliği!

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
713
184
323
Tedaviden sonraki 2. adetim, ilk 7-8 gün aktif ve çok bi şekilde kanama gördüm sonra azar azar kahverengi bi şekilde 18. güne kadar devam etti ve yine şimdi aktifleşerek kırmızıya döndü, tüp bebek hemşiresi normak bi kaç ay böyle olabilir dedi. içinizde bu şekilde olan arkadaşlar varmı? bu şekilde kanamalar kansızlık oluştururmuki?

BENİMDE OLMUŞTU İKİNCİ TRANSFER İÇİN GİTTİĞİMDE KİST OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ZAMAN KAYBI OLMUŞTU KİST ERİSİN DİYE BEKLERKEN

Tedaviden sonraki 2. adetim, ilk 7-8 gün aktif ve çok bi şekilde kanama gördüm sonra azar azar kahverengi bi şekilde 18. güne kadar devam etti ve yine şimdi aktifleşerek kırmızıya döndü, tüp bebek hemşiresi normak bi kaç ay böyle olabilir dedi. içinizde bu şekilde olan arkadaşlar varmı? bu şekilde kanamalar kansızlık oluştururmuki?
kansızlık oluşturmaz cnm merak etme. 2 yıl önce çikolata kistim olmuştu. dediğinle aynı şeyleri yaşadım. kahverengi lekelerim bir türlü geçmemişti. doktora gittim kistim olduğunu 1 adet dönemi daha bekleyelim kendiliğinden kaybolur demişti. bekledim dediği gibi diğer kontrolde yok olmuştu. ama sen tekrar kırmızıya döndü diyorsun. hormonlarımız alt üst olduğundan düzensiz olması normal. benim daha transferim olmadı donduruldu mesela ama geçen ay 21. gün geldi bu ayda 43 günde geldi. düşün yani. benimde düzensizleşti. ama doktorumda normal diyor. bende bu ay kistten şüphelenmiştim gelmediği için ama şükür birşey çıkmadı. eğer ki için rahat etmiyorsa biran önce kontrole git. çünkü bekleyerek ve kendini dinleyerek dahada can sıkıcı oluyor cnm.

Back
X