Negatif tüp sonrası adet düzensizliği

kaderyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
303
169
103
42
Merhaba. 17 ağustosta olumsuz sonucu aldım. 2 hafta sonra filan adet başladı çok yoğun ve 10 günden fazla sürdü. Ikıncı adet 15 gun filan gecikti bu geciken süreçte surekli gri akıntı geliyordu. Neticede 10 gün önce filan kanama başladı ama hiç yoğun değil ve halen devam ediyor
Önceden saat gibiydim. Adeta hangi saatte olacağımı dahi tahmin ederdim ama şimdi çok düzensiz. Bu sekilde bi olumsuzluk yaşayan oldu mu hiç? Dr a gideceğim fakat çok korkuyorum. Allah korusun daha fazla olumsuzluktan...

Canım tedavi esnasında aldığımız ilaçlardan vücudun doğal hormon dengesi geçici olarak bozuluyor ama bu kalıcı değil bide streste çok etkiliyor o yüzden kafana takma stres yapma zamanla düzelecektir tez zamanda anne olman dileğiyle hoşçakalın.

Çok teşekkür ederim. Inşallah siz de dileginize bi an evvel kavuşursunuz.

Merhaba. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Dün kadın doğumcuya gittim. Tüp bebek tedavisindeki fazla dozda ilaçlar yüzünden 3.5 cm kist oluşmuş. Bunu zaten tüp bebek tedavisi sırasında tedaviyi yapan doktorlar demişti ama ilk adetle düşer demişti. Halen gitmemiş ve sürekli bir kahverengi kanama var. Kist de sebep olabiliyormuş. Bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…