Negatif

Evsaelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
15
3
1
41
Testim negatif çıktı adetime iki gün var yaptım negatif çıkti
IMG_20181210_075923.webp

Sanki silik çizgi var yada ben öyle gördüm.. Adetin gectıkten sonra tekrarla bence

Gidip kan testi verebilirsin,adetlerin düzenliyse çıkar.
Pozitiflik çizgisinin orada bir gölgelik var gibi.

regl min. 5-6 gün gecikecek testler ondan sonra sağlıklı sonuç veriyor. bence bu test alenen negatif. pozitifliğimsilikler varmış gibi yapıp heveslenmeyin derim sonra regl olunca çok üzülünüyor çünkü.

Regl tarihim geçmeden yaptığımda benimde negatif çıkmıştı. Reglim bi kaç gün geçtikten sonra yaptığımda pozitif çıktı. Bu net bir sonuç değil bence kan tahlili en sağlıklısı.

Erken gebelik testleri var onlar 7 gün öncesine kadar sonuç verebiliyor. Benim bu testlerle de 2 gün öncesi pozitif çıkmıştı. Ama herkesin değişir. Bi de diğer testlerden deneyin dayanamazsanız 2 gün.

Tamamen dollenme ile alakalı bütün idrar testleri bhcg ye ayni hassasiyeti gösteriyor ben ilk adetimden 6 gun once ogrendim elimde en pahali olan testten de vardı en ucuz olan 4 liralık testten de vardı hamile değilsem test bosa gitmesin diye en ucuz testi kullandım cok cok silik cizgi çıktı inanamadım farklı 2 marka erken gebelik testinden yaptim onlarda da ayni çizgi çıktı bütün testlerin hassasiyeti ayni anlayacağınız ve ben 6 gun once ogrendim döllenmenin 9. Günü ogrendim yani.

Back
X