- 20 Şubat 2022
- 4.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.929
- 83
- Konu Sahibi candanileri59
-
Merhabalar 29 martta transfer oldum. Yarin test günüm bugun uyandim ve test almak geldi icimden eşimi kandırdım şırınga kalmamis eczaneye gidelim alalim dedim ben alirim diyip gizli gizli aldim testi cunku sonucu onla paylasmaya cesaretim yok. Oncekindede kan testi negatif çıktı ben esime saatlerce söyleyemedim. Eve geldim once testi yapmaya cesaretim olmadi bi arkadas yap hadi vardir kesin dedi yaptim ve negatif. Su an oyle kotuyum ki o kadar umutluydum hersey yolundaydi rahim duzelmisti hersey iyi ilerlemisti serum tedavisi oldum ilaclarimi muntazam ictim saat şasmadim ama olmayinca olmuyomus demekki. Sanirim bu testi yaptigimi esime soyleyemicem onuda simdiden üzmek istemiyorum. 13 yildir bu yolda o kadar uğraştım ki artık pes ediyorum. Nasibimiz değilmiş demekki. Hayirlisi olsun demekten baska çare gelmiyo elimden. Hayirlisi neyse o olsun.
Hayirlisi neyse o olsun canim Allah razi olsunAllah kucagini bos birakmisin cnm olacagi varsa olur uzulme bak benim bi tanidigim tup bebek sonrasi kendiliginden oldu uzulme
Hayırlısı buymuş demek kiMerhabalar 29 martta transfer oldum. Yarin test günüm bugun uyandim ve test almak geldi icimden eşimi kandırdım şırınga kalmamis eczaneye gidelim alalim dedim ben alirim diyip gizli gizli aldim testi cunku sonucu onla paylasmaya cesaretim yok. Oncekindede kan testi negatif çıktı ben esime saatlerce söyleyemedim. Eve geldim once testi yapmaya cesaretim olmadi bi arkadas yap hadi vardir kesin dedi yaptim ve negatif. Su an oyle kotuyum ki o kadar umutluydum hersey yolundaydi rahim duzelmisti hersey iyi ilerlemisti serum tedavisi oldum ilaclarimi muntazam ictim saat şasmadim ama olmayinca olmuyomus demekki. Sanirim bu testi yaptigimi esime soyleyemicem onuda simdiden üzmek istemiyorum. 13 yildir bu yolda o kadar uğraştım ki artık pes ediyorum. Nasibimiz değilmiş demekki. Hayirlisi olsun demekten baska çare gelmiyo elimden. Hayirlisi neyse o olsun.
Allahtan Ümit kesilmez idrar testi negatif görüp kan testi pozitif olan arkadaşlar var biraz daha bekleyelimMerhabalar 29 martta transfer oldum. Yarin test günüm bugun uyandim ve test almak geldi icimden eşimi kandırdım şırınga kalmamis eczaneye gidelim alalim dedim ben alirim diyip gizli gizli aldim testi cunku sonucu onla paylasmaya cesaretim yok. Oncekindede kan testi negatif çıktı ben esime saatlerce söyleyemedim. Eve geldim once testi yapmaya cesaretim olmadi bi arkadas yap hadi vardir kesin dedi yaptim ve negatif. Su an oyle kotuyum ki o kadar umutluydum hersey yolundaydi rahim duzelmisti hersey iyi ilerlemisti serum tedavisi oldum ilaclarimi muntazam ictim saat şasmadim ama olmayinca olmuyomus demekki. Sanirim bu testi yaptigimi esime soyleyemicem onuda simdiden üzmek istemiyorum. 13 yildir bu yolda o kadar uğraştım ki artık pes ediyorum. Nasibimiz değilmiş demekki. Hayirlisi olsun demekten baska çare gelmiyo elimden. Hayirlisi neyse o olsun.
6 Embriyo dondurttuk 6sida saglikliydi 2 kes transfer oldum budan oncede yumurtalarimin olusmadigi denemelerim tedavilerimin yarim kaldigi denemelerim vardi bi 6 kere falan denemisimdirHayırlısı buymuş demek kisağlıklı bi embriyo olsa zaten tutunurdu böyle düşünelim.
Kaçıncı denemenizdi
Olsa cikardi canim yaaa kendimi kandirmak istemiyorum . Seninde yarin test gunundu sanirimAllahtan Ümit kesilmez idrar testi negatif görüp kan testi pozitif olan arkadaşlar var biraz daha bekleyelim
Evet 12. Gün diye kendi hastanem istiyorOlsa cikardi canim yaaa kendimi kandirmak istemiyorum . Seninde yarin test gunundu sanirim
Hayirlisi olsun geceden sabaha mucizeler olsun aminnnEvet 12. Gün diye kendi hastanem istiyor
Anladım kuzum. İnşallah doğru zamanda kavuşursun miniklerine6 Embriyo dondurttuk 6sida saglikliydi 2 kes transfer oldum budan oncede yumurtalarimin olusmadigi denemelerim tedavilerimin yarim kaldigi denemelerim vardi bi 6 kere falan denemisimdir
Yanlış anlamayın ama kesin olan kan testidir. Neden idrar testi yapıyorsunuz ki? Kan verin bence o daha doğru sonucu verirOlsa cikardi canim yaaa kendimi kandirmak istemiyorum . Seninde yarin test gunundu sanirim
Bugun 11. Gunum olsa cikardi dusuncesindeyim. 5. 6. 7. Gun 2. Cizgi gorenler oluyoYanlış anlamayın ama kesin olan kan testidir. Neden idrar testi yapıyorsunuz ki? Kan verin bence o daha doğru sonucu verir
Aminnn Allah razi olsun isteyen herkes insaAllahAnladım kuzum. İnşallah doğru zamanda kavuşursun miniklerineben her olmayışında demek ki sağlıklı değildi diyerek teselli ettim kendimi. İnşallah en doğru zamanda en hayırlı en sağlıklı şekilde kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?