Doğuma Hazırlık Nehir? İpek? Beren?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi ismi daha hoş buluyorsunuz?

• Nehir

OY: 5 25,0%
  • İpek

OY: 8 40,0%
  • Beren

OY: 7 35,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

zareba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
37
2
28
Ankara
Doğuma 2 hafta kaldı kızımızın ismi hala belli değil :( Nehir, Beren, İpek isimlerinden birini düşünüyoruz. Anketime cevap verirseniz çok memnun olurum.

Beren; Güçlü kuvvetli akıllı tanınmış aynı zamanda kadife kumaş manasına geliormuş
Nehir; Coğrafyada akan su çeşitlerinin biri
İpek; Tekstil sanayiin de kullanılan bir cins kumaş hammaddesi

Şimdi manalarına bakarak Eğer bu üçünün araasında kaldıysan canım En mantıklısı BEREN
İleride isminin manası ne die sorduklarında vereceği cevabı da düşünmek lazım.
Ama niyetinde nehir gibi şöyle olsun ipek gibi şuyu olsun die bi niyetin varsa neden olmasın.

Nehir İpek arasında kaldıysan Ben olsam KEVSER koyardım hem nehir hem cennette hemde ipekten daha yumuşak bir su:34:
Kolay gelsin canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kolayca kevser(ipekler içinde akan su) gibi doğum yapmayı kucağına almayı nasip etsin
İSİM bulmak zor:28:

Beren; Güçlü kuvvetli akıllı tanınmış aynı zamanda kadife kumaş manasına geliormuş
Nehir; Coğrafyada akan su çeşitlerinin biri
İpek; Tekstil sanayiin de kullanılan bir cins kumaş hammaddesi

Şimdi manalarına bakarak Eğer bu üçünün araasında kaldıysan canım En mantıklısı BEREN
İleride isminin manası ne die sorduklarında vereceği cevabı da düşünmek lazım.
Ama niyetinde nehir gibi şöyle olsun ipek gibi şuyu olsun die bi niyetin varsa neden olmasın.

Nehir İpek arasında kaldıysan Ben olsam KEVSER koyardım hem nehir hem cennette hemde ipekten daha yumuşak bir su:34:
Kolay gelsin canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kolayca kevser(ipekler içinde akan su) gibi doğum yapmayı kucağına almayı nasip etsin
İSİM bulmak zor:28:

Teşekkür ederim canım, gerçekten zor hem güzel hem manalı bir isim bulmak. Rabbim sana da kolay doğum yapmayı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Oyumu Beren'e verdim anlamı çok güzel ama "İpek" ismi de çok hoş ve kibar

Beren diyecektim ama zaten sizde onda karar kılmışsınız :34: hayırlı olsun...

Back
X