Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları neler almalıyım

tualya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
164
26
98
Ankara
arkadaşlar daha 9 haftalık hamileyim ancak yavaş yavaş ucundan ucundan bebişime birşeyler almak istiyorum hiç tecrübem yok ne alınır bilmiyorum. annemlerde kayınvalidemde uzakta... hem yakın olsalar bile ben kendim ilgilenip ben almak istiyorum. yeni doğacak çocuğa neler alınır hamileyken...mesela yavaş yavaş neleri almaya yapmaya başlamalıyım?

canım benim ilk hamileliğin sanırım heyecanlısın ama cinsiyeti belli değildir zaten .. biraz bekle istersen hamileliğin ilerlesin biraz...

Ben yeni doğum yaptım 3 tulum 2 hastane çıkışı 2 dışarı giysisi aldım herkes fazla alma cabuk buyur dedi ama sıkıntı oldu çünkü bebeğim kusuyo ve sürekli degistiriyorum allahtan arkadaşım takviye yaptı da simdi bol giysimiz var hep degistiriyorum bu halimle dışarıda çıkıp birşey alamiyodum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bol alin biraz büyük olsun farketmez bayağı giyer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alışveriş için baya erken. Ben 7. Ayda almaya başlamıştım. Alttan çıtçıtlı body ve patikli tulum çok kullanılıyor.penye battaniye alabilirsin.ben 1adet hastane çıkışı aldım o da bana yetti.şimdiden atesölçer,tırnak makası,termometre,banyo şampuanı,süt sağma makinası,yenidoğan emziği gibi cinsiyetin önemli olmadığı şeyler alabilirsin.

3 yada 4 tane zıbın takımı al hastane çıkışı olanlardan. Onlar ilk günler en azından hastanedeyken işini görür. Tulum ben hiç kullanamadım iki bebeğimde de hep çıtçıtları açıldı ve alt taraflarını çok sıktı. Sana tavsiyem bol bol alttan çıtçıtlı badi al. İçlik olarak giydirirsin bebeğine. Zıbın içlikleri veya atlet külot zor oluyor. Çıtçıtlı badiler son derece pratik. Mothercare den alabilirsin hem yumuşacık hem dayanıklı. 0-3 ay ve 3-6 ay olanlarından al. Hemen büyüyor bebekler çünkü. Bir de bolbol pijama takımları al alt üst. En rahatı. Çorap patik yelek hatta mümkünse kilotlu çorap bacaklarını sıcak tutsun diye. Ve de eldiven ile şapka. Bunlar benim en çok kullandıklarım oldu. Hayırlı dogumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…