Neler oluyo bu insanlara??

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
23
27
Bugün yaşadığım şehirde gencecik bir evlat daha canice katledildi..hemde yurtta bir aşçı tarafından..kafasını satirla kesmiş sonra vücudunun üzerine koymuş manyak herif.. .Duyduğumda,okudugumda kanım dondu..Daha 18 yaşında gencecik ya kimbilir ne hayalleri vardı .Ya o anne babaya ne demeli ? Nasıl dayanacaklar bu acıya dayanılır mi ..
Artik sokağa çıkmaya korkar olduk. Ülke resmen raydan çıktı..o kadar kolay bir hale geldi ki bir canı hayattan koparmak bu ülkede..biri katledilir hoop hemen yayın yasağı,bassagligi bitti gitti ..bitmiyor da bitmeyecekte..insanlar unutsa bile o anne babalar nasıl unutsun bu acıyı..
Delinin biri ailesinin ihmalkarligi yüzünden,evlilik hazırlığındaki gencecik kızı hayattan koparir. biri gelir gelinine tecavüz eder, buda yetmezmiş gibi kendinden olma çocuğa da tecavüz edip öldürür.Baba demeye bile utandığım bi yaratık daha 3 aylik yavrusunu bebeği öldüresiye dövüp hastanelik eder.Biri bebeğini sobada cayır cayır yakar..Hayir yazarken bile tüylerim ürperiyo artık..Ne oluyo bize böyle..Neden böyle oldu bu ülke bu insanlar..
Artık gerçekten korkmaya başladım..sokağa çıksak bile tanimadigimiz biri tarafından öldürülme ihtimalinin olduğu bir ülkede yasiyoruz..
Allah hepimizin evlatlarını bütün kötülüklerden korusun..🙏
Canice katledilen gencecik evlatlarimizinda anne babasına sabırlar versin ..Yitip giden canlar için bir fatiha okuyalım ..elimizden başka birsey gelmiyor çünkü 😪

Birtanecik kızım var o kadar endişeliyimki ...
Fazla üstüne gidiyorum farkındayım..
Anne yine başladın
Amaaaan anne
Öff anne
Daha neler anne
Yeter artık anne
Herkesin başına gelecek diye bişey yok anne
Her gün bıkıp usanmadan uyarılarda bulunuyorum ama ergen aklı dinlemiyor..
Bende resmen kaygı bozukluğu oluştu bu yazdığınız sebeplerden
Kendim için zerre kaygım yok ama kızım söz konusu olunca elimde değil.Elim yüreğimde sürekli.Allah hepizin çocuklarını korusun inşallah

Çok fazla böyle olayların dosyalarını içeren videolar izliyorum. Her ülkeden nerdeyse aşırı canice vakalar var. İnanın kanınız çekilir izlerken. Türkiye’de de geçmişte ve şuanda da olmaya devam ediyor bu olaylar. Caydırıcı ceza yok, çoğu ülkede bu şekilde cezalar. En önemlisi de vicdan yok bazı insanlarda. Allah hepimizi korusun gerçekten. Artık sokakta yürürken korkuyoruz.

Gerçekten artık sokağa çıkmaktan korkar hale geldik.Bir kadın özgürce gece sokakta yürüyebilmeli derken bırakın geceyi sabah-akşam işten dönerken yol biraz ıssız diye 2 sokaklık mesafeyi yürümeye korkar oldum... İnsanlar giderek kötüleşiyor.Ve malesef iyi insanlar ölürken o kötü insanlar yaşamaya devam ediyor...Diyecek birşey bulamıyorum..."Adaletin bu mu Dünya"

Şok cihazlı biber gazlı bir alet anahtarlık kiti aldım geçenlerde. Hem aldığıma sevindim kendimi daha güvende hissedeceğim için hem de üzüldüm. Her yerde her cinsiyette her meslekte her şekilde öldürülüyoruz. Bu nasıl bir cinnet hali. Ben alakam olmadığı halde yolda polis görsem korkarım. İnsanlar içli dışlı yaşıyorlar suçlarla.

Müge anlaya bakıyorum hepsi darmaduman aileler. Psikopat anneler babalar anneannelerle büyümüş cani olmuş insanlar. Aile planlamasının şart olduğunu düşünüyorum. Okumuşu ordinaryüs profesörü de cahili de hepsi evlilik ve çocuk ehliyeti sınavlarına girmeli. Çok ürüyoruz çok artıyoruz ama çocuklarla ilgilenen yok.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah , Dünyanın çivisi çıkmış artık, olumsuz konuşmak istemiyorum ama durum ortada , kötü olur iyi olmaz artık , Allah cümlemize akıl, fikir versin doğruyu , yanlısı seçebilelim, insanız sonuçta yanlış adımlar atabiliriz gözümüzü dört açmak gerekiyor, kimseye güven olmuyor en yakınına bile, Rabbim yardımcımız olsun inşallah kötülerden korusun , evladiyla sınanan herkese de sabırlar versin inşallah , suçlular giriyor yatıyor içerde, yine yiyor içiyor belki ,ban yicem ama bunlara idam şart , söz konusu kendi canı olunca tatlı gelir , korkusundan yapmayabilir.

Malum şahsın dernek adı altında ülkeye doldurdugu tarikat yurtlarinin birinde yaşanmış bu cani cinayet. Tecavuzlerden sonra, sıra kafa kesmeye de geldi demek ki.

Atam ne diyordu; en gerçek tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Ah atam, ne günlere kaldık.
AA yapma bikereden bişey olmaz .

Anlayan anladı anlamayan beğenmedim butonuna.

Bugün yaşadığım şehirde gencecik bir evlat daha canice katledildi..hemde yurtta bir aşçı tarafından..kafasını satirla kesmiş sonra vücudunun üzerine koymuş manyak herif.. .Duyduğumda,okudugumda kanım dondu..Daha 18 yaşında gencecik ya kimbilir ne hayalleri vardı .Ya o anne babaya ne demeli ? Nasıl dayanacaklar bu acıya dayanılır mi ..
Artik sokağa çıkmaya korkar olduk. Ülke resmen raydan çıktı..o kadar kolay bir hale geldi ki bir canı hayattan koparmak bu ülkede..biri katledilir hoop hemen yayın yasağı,bassagligi bitti gitti ..bitmiyor da bitmeyecekte..insanlar unutsa bile o anne babalar nasıl unutsun bu acıyı..
Delinin biri ailesinin ihmalkarligi yüzünden,evlilik hazırlığındaki gencecik kızı hayattan koparir. biri gelir gelinine tecavüz eder, buda yetmezmiş gibi kendinden olma çocuğa da tecavüz edip öldürür.Baba demeye bile utandığım bi yaratık daha 3 aylik yavrusunu bebeği öldüresiye dövüp hastanelik eder.Biri bebeğini sobada cayır cayır yakar..Hayir yazarken bile tüylerim ürperiyo artık..Ne oluyo bize böyle..Neden böyle oldu bu ülke bu insanlar..
Artık gerçekten korkmaya başladım..sokağa çıksak bile tanimadigimiz biri tarafından öldürülme ihtimalinin olduğu bir ülkede yasiyoruz..
Allah hepimizin evlatlarını bütün kötülüklerden korusun..🙏
Canice katledilen gencecik evlatlarimizinda anne babasına sabırlar versin ..Yitip giden canlar için bir fatiha okuyalım ..elimizden başka birsey gelmiyor çünkü 😪
Allah ıslah etsin.Ülkeyi bu hale getirenleri

Back
X