Kocamın diziye yorumuna bir bakın başlığında konu açmıştım.O Konu hiç önemli değilmiş şuanki halimden.Konularımı okuyan arladaşlar bu sorunumu daha net anlarlar ben kısaca yazacağım.Eşimin bana aşık olmadığını düşünüyorum.bu konuyu defalarca gündeme getirmeme rfağmen ikna olamıyorum.Onun bana çok değer verdiğini biliyorum.çünkü ben ona fedakar davranıyorum,onu utandıracak kıracak şeyler yapmıyorum.Ben on ilk gördüüğümden beri heyecanım devam etti taki abisinin evliliğimizin daha 3. ayında bu kız güzel değil onu boşa demesini duyana kadar.Eşim abisi gibi düşünmediğini söylesede içimde hep şüphe kaldı çünkü eşim bana hiç sen güzelsin demez.Ben neden demiyorsun dediğimde davranışlarımla gösteriyorum ya der.Bana çok değer veriyor biliyorum fakat aramızda tutku yok daha doğrusu onun bana tutkusu yok.Tüm bunları düşüne düşüne 2 buçuk yılımız geçti ve bebeğimiz 9 aylık şuan,bebeğimiz olduktan sonra cinsel isteğim azaldı,düzeleceğim yere hergeçen gün eşimden cinsel açıdan soğuyorum,onunda çok morali bozuluyor reddediyorum artık onu.Bende istek kalmadı.B u beni de stres ediyor.Bu yüzden ileride beni boşamaya kalkarmı acaba.Kendimi zorluyorum yok yok istemiyorum.Moralim çok bozuk arkadaşlar bana yardım edin