neler oluyor bana,korkuyorum!

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
Kocamın diziye yorumuna bir bakın başlığında konu açmıştım.O Konu hiç önemli değilmiş şuanki halimden.Konularımı okuyan arladaşlar bu sorunumu daha net anlarlar ben kısaca yazacağım.Eşimin bana aşık olmadığını düşünüyorum.bu konuyu defalarca gündeme getirmeme rfağmen ikna olamıyorum.Onun bana çok değer verdiğini biliyorum.çünkü ben ona fedakar davranıyorum,onu utandıracak kıracak şeyler yapmıyorum.Ben on ilk gördüüğümden beri heyecanım devam etti taki abisinin evliliğimizin daha 3. ayında bu kız güzel değil onu boşa demesini duyana kadar.Eşim abisi gibi düşünmediğini söylesede içimde hep şüphe kaldı çünkü eşim bana hiç sen güzelsin demez.Ben neden demiyorsun dediğimde davranışlarımla gösteriyorum ya der.Bana çok değer veriyor biliyorum fakat aramızda tutku yok daha doğrusu onun bana tutkusu yok.Tüm bunları düşüne düşüne 2 buçuk yılımız geçti ve bebeğimiz 9 aylık şuan,bebeğimiz olduktan sonra cinsel isteğim azaldı,düzeleceğim yere hergeçen gün eşimden cinsel açıdan soğuyorum,onunda çok morali bozuluyor reddediyorum artık onu.Bende istek kalmadı.B u beni de stres ediyor.Bu yüzden ileride beni boşamaya kalkarmı acaba.Kendimi zorluyorum yok yok istemiyorum.Moralim çok bozuk arkadaşlar bana yardım edin

neden bu konuyu defalarca gündeme getiriyorsunki hayatım.erkekler sıkılıyor yok bn güzelmiyim beni seviyormusu vs vs deyip durursak ancak bizi kırmamak için cevap verirler bir süre sonra.bence bunları duymak için çaba sarfetme.eşinin üzerinede pek düşme.o senin üzerine düşsün acaba bişey mi var neden eskisi gibi değil diye düşünsün.abisinin dediğinede gelince onu abisi demiş kendisi değilki.abisinin terbiyesizliği o.ona mı düşmüş senin güzel olup olmaman.terbiyesiz.kocan da cevap veremedimi abisi öyle deyince..cıkcıkcık hiç olacak iş mi.erkekleri pek şımartmamak lazım.bunu bilir bun söylerim.arada bir kendi kabuguna çekilmeli kadın.kadın susunca erkek merak eder bir sorun mu var diye.susmaktaki kastım konuşmamak değil elbet.azcık geri çekilmek.çok kafana takma.eşinden duymadığın şeyler için de bu kadar üzülme.kendini harab edersin.hadi sana deseki sen güzel değilsin seni hiç beğenmiyorum.o zaman daha çok üzüleceksin.mahvolacaksın.bunları demediğine göre seni begeniyor seni seviyor.içine kapanık biri olabilir.düşüncelerini söyleyemiyor olabilir.ama emin ol seni sevmese beğenmese çok daha büyük problmler yaşardınız.sıkma canını.evliliğinize heyecanlar katmaya bak..

Bir psikologtan yardım almanı tavsiye edebilirim ancak sana,

Ayrıca erkekler sürekli çok güzelsin seni seviyorum gibi şeyler söylemekten hoşlanmazlar

kocam uzun zamandır bana seni seviyorum demedi mesela ama bende ona demedim

yada çok güzelsin demez...

bu benim onu sevmediğimi göstermez yada onun beni sevmediğini

bu sorunlar çıkartmaya çalış kafandan

Arkadaşlara katılıyorum, bu konuları fazla dile getirme bence. Burda sana evli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır gerçi ama hangisinin kocası, ona devamlı güzelsin, seviyorum gibi lafları sık ediyordur ki. Erkekler böyle şeyleri kadını şımartırım felan gibisinden pek söylemezler.
Sana gelince kendinle ilgili bir güven sorunu yaşadığın belli, heleki eşinin abisinin bu dengesiz davranışından sonra. Sürekli kendini sorgulaman, beyninde yürüttüğün fikirler, seni iyice çıkmaza sürüklüyor bilesin. Sana tavsiyem bir psikologdan yardım almalısın, çünkü bu durum git gide senin yaşam kaliteni düşürüyor..

Her erkeğin yapısı bir değildir
benimkocam günde defalarca seniseviyorum der
ama arkadaşımın kocası ayda yılda zorla söyler
yani kişiden kişiye değişir canım...

eşin seni beğenmese seninle neden evlensin?
ayrıca eşin dahi olsa kimseyi umursama
önemli olan senin kendini güzel bulman ve hissetmen.

cinsel soğukluğa gelince
bu tamamen psikolojik olduğundan dolayı çokta bişey diyemiycem
ama bildiğim birşey var birlikte olmamayı redetmeyi sürekli yaparsan
soğukluk ilerler...kendini daha iyi tanırsın netten bu soğukluk için
araştırma yap hepimiz zaman zaman soğukluk yaşıyoruz
sana senden başka kimse yardım edemez.
psikologa gitsen bile

bence durumunuzla ilgili psikolojik destek alın..çünkü buradan gelecek cevaplar sizin için yanıltıcı da olabilir faydalıda olabilir bilinmez..
eşinize de bundan bahsedin(destek alacağınızdan)..en azından çaba gösterdiğinizi bilsin..hem kendiniz içinde iyi olur,cinsellik yaşamın bir parçası sonuçta..

niye bunları kafanda bu kadar büyütüyorsun ki canım:20:
benim eşimde sevdiğini beğendiğini pek söylemez bende pek söylemem ama bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez ki
sen kaynının saçmasapan bir sözüyle niye eşim beni beğenmiyor sevmiyor yorumunu yapıyorsun ki
bence öncelikle bu düşünceleri at kafandan ve eşinle aranı daha fazla açma:45:

sürekli çok güzel olmuşsun demez benim eşim de. farklı birşy giyinirsem ya da saçımı farklı yaparsam der. hatta bazen elbise giyip işe giderim onun arkadaşları oo çok güzel olmuşsun der iltifatlar ederler ancak o zaman aklına gelir. evlennice bunların olması normal çünkü sen giyinirken ya da saçını yaparken hep adamın gözünün önündesin :)
diğer cinsel isteksizlik meselesine gelince; biraz farodizyak takılsan? bademdir fındıktır fıstıktır :17:
sonuçta bu normal bir ihtiyaç ve eşinin bu ihtiyacını gidermesine yardımcı olmazsan birçok konuda gördüğümüz gibi şeylerden de dert yanmaya başlarsın Allah korusun.
Bence arasıra git saçına bir fön çektir kendin de iyi hissedersin hem. Ya da ne bileyim sanki özel birgünmüş gibi giyin neden diye asorarsa cnm çekti dersin. bakımlı görün yani adamın gözüne; güzel de bir kokun olsun.
isteksizliğin aranızın bozukluğundan da kaynaklanıyordur. arayı iyice açma bence evliliğin en tatlı anlarındandır bunlar...

Back
X