• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler oluyor bana

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi

arkadaslar dusuncelerinizi paylasirsaniz bana yardimci olursaniz sevinirim...

2 senelik gzl giden bi iliskim var yaza nisan yapmayi fln dusunuoduk
ama sanki ben soguorum ondan artik eskisi kdr heycanim yok
napmam lazim sizce ? herseyi tum yasadigimiz seyleri bi anda silipte atamam buda zor gelir bana ve o beni cok sveio ayrilirsam tum hayati mahfolur biliorumm
yaa uuf kafam gercekten cok karisik ltf yardim !!!

Güzel Türkçemizin harflerini yutmayalım..yerimseniben
Sorununuza gelince,daha lise öğrencisi olduğunuza göre acele etmeyin nişan,evlilik gibi ciddi olaylar için..
Önce mesleğinizi elinize alın,ondan sonra duruma göre bakarsınız..:smiley-cool:

daha çook erken böyle şeyler için bak soğudum diyosun.nişanlanıp evlensen soğuyacaktın yine o zaman daha zor olurdu herşey. öncelikle oku ve mesleğini eline al.sonra düşünürsün evliliği.hayat senin hayatın kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmüyor.oda toparlar kendini. önce eğitim sonra gönül işleri...

canim sogumussun ve yasin da genc
sırf o uzulecek diye aciyip evlenmeyi dusunmuyorsun herhalde
ayrica merak etme yasiniz genc
oyle zannettigin gibi tum hayati filan mahvolmaz icin rahat olsun

Evlilik için acele etmeye gerek yok bencede.
Zamana bırak, bir takım şeyler kafanda dahada netleşecektir.

birileri üzülecek diye kendi hayatını mahfetme
cunku bu daha büyük kotuluk olur karsı tarafa
şimdi bitirsen 3 gün ağlar 5 gün ağlar 6. gün diner acısı
ama evlenirsen her gün zehir olur ikinize de
ve sonu malum; ayrılık
eğer bu adamla bi ömür geciririm diyemiyosan kes ilişikini

canım belkı uzun surdugu ıcın heyecanı kalmamıs olabılır...
yada evlılıge hazır degılsındır...
hem sogudum dıyorsun..bence evlılık gıbı cıddı bır olaya kalmadan once duygularından emın ol...
evlendıgın ıcın her gun uzulup ..pişmanlık yasıyacagına yol yakınken ..duşunerek..ona gore kararını ver canım..hem dahada kucuksun...

bende evliyim ve insanların evlilik sevdasını ve bu sevda uğrana saçma sapan işler yapmasını anlamıyorum..insanlar evlensinler,evlenmesinler demiyorum ama mantıklı olalım..
evlilik bir yere mi kaçıyor..bekleyin ne olacak...okulunuz bitsin , mesleğinizi elinize alın ,para biriktirin ,biraz hayatı tanıyın ,evlenirsiniz.
hayatta kafaya takılacak başka şeyler de vardır..hemen evlendiğinde başın göğe ermeyecek..bir evin sorumluluğun alabilecekmisin? temizlik yapacak,yemek yapacak,ütü yapacak ,bulaşık yıkayacak ,eşinle ilgilenecek ,iş hayatına atılacak ,yada okumaya karar verip okula gidip derslerine çalışabilecekmisin? bunların hepsini aynı anda yapman lazım...
ve en önemlisi evlilik için yeterli olgunluğa ulaştınız mı? 30 yaşındaki insanlar evliliği yürütmekte zorlanıyor.siz nasıl kendinize güveniyorsunuz?
şu da var..bir insanın hayatını düşünmen güzel ama kendi hayatınıda düşünmen lazım..sevgi olmadan evlendiğinde o insanı mutlu etmeyeceksin ki..aslında daha çok mutsuz olacaksınız..o yüzden iyi düşün derim..birazda herşeyi zaman bırak..zaman en iyi ilaçtır..

eğer, bir duygu karmaşası yaşamıyorsan ve günden güne soğuduğunu, heyecanı kalmadığını düşünüyorsan evliyken ya da nişanlıyken ayrılacağına şimdi ayrıl....ya da ilişkinize zaman tanı...senin yaşında olsam inan bunu takmazdım, ama o yaşta olunca insan bunları göremiyor.......daha çok şeyler var önünde....

insanın zamanla hayata bakış açısı,beklentileri,duyguları
değişiklik gösterebiliyor
daha lise çagında nasıl nişan evlilik gibi bir sorumluluğu almak
için nasıl bukadar istekliydiniz anlamadım
hızlı yaşadığınız için çabuk tüketmişte olabilirsiniz
eğer gerçekten soğudunuzsa boşuna ne kendinizi ne de
karşınızdakini kandırın
ayrıcada onla ve ya başkasıyla
şu evlilik meselesi için acele etmeyin daha çokk erken derslere
sıkı sıkı asılıp iyi bir üniv kazanmaya bakın hayat öyle zorki..zaten
siz elit olunca bütün erkekler peşinizden koşucaktır bundan emin ol
haddimi aştıysam kusura bakmayın hadi kalın sağlıcakla...

canım; benim de 2 yıllık güzel giden bir ilişkim birden bitti... ve neden sevgilimin bana tutku ile bağlı olmadığını ; heyecan duyamadığını farketmesiydi... evlilik hiç konuşmadık biz ama ... ben 27 yaşındayım o ise 30 ... 1,5 ay oldu ayrılalı ... ama ölmedim ; hayatım da mahvolmadı... üzülüyorum ... elbette acım var ama günden güne azalıyor... üstelik ben bir bayanım... erkekler daha çabuk atlatır... ama şunu söyleyim ; lisedeyken acıdan öleceğim sanırsın... sadece gururunu incitme sevgilinin yeter....

siz daha çok gençsiniz ... evlilik için de ; biten bir ilişki için hayatınızı mahvetmek için de...

yani düşündüğün kısmı onun üzülmesi olmasın... daha sonra ikinizin birden daha ağır şeyler yaşayarak üzülmenizden iyidir...

bi süre uzak kal ondan..
gözün hep telefonda olursa..
özlediğini düşünürsen eğer..
aklın onda kalırsa..
bilki aslında tükenmemiş sevgin..
ara ara yoklayan bi gel-git olur herzaman ..
bazen sıkıntı duyar insan..
ben evliyim bende de çok oluyo..
kaçıp ailemin yanına gidiyorum..onu özlüyomum bunu öğrenmek için..
hislerimi tekrar yoklamak için..
o yüzden sakın bitirme...kaybedince daha değerli oluyo elinden uçup giden..

belki de artık iş iyice ciddiye binmeye başladığı için (yaklaşan nişan vs.) içinizi bi tedirginlik almıştır o nedenle soğuduğunuzu hissediyor olabilirsiniz
ama öyle değilse gerçekten artık hiçbir heyecan duymuyorsanız gerçekten soğudunuza eminseniz bence de güzel bi dille konuşup bitirin ilişkiyi, o üzülecek diye kendinizi sorlamayın. nişanlanıp nişan atmak daha zor ve üzücü olur

cnm bunu ona uygun bir dille anlat eger ki yasadıgın sadece duygu karmasası degilse
yok öyle ise zaten sevdigini anlar devam edersin ama degilse evlenip ayrılmaktansa şimdiden ayrılıp 3-5 gün aglarsın yoluna devam edersin hem daha gencsin önünde uzun bir yol varrrr....

Back
X