neler oluyor bana.....

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.570
11.485
498
Bugun farkettigim bir olay yasadum kendimle ilgili.ogretmenim.mezun olduktan sonra ozel okullarda calistim.gayet girismci biriydim.
Bu yil devlete girmek icin kpss kursunagidiyorum

Bugun hoca bisey yazdirmak icin tahraya cagirdi beni.ellerim.titredi.oyle zor yazdimki.kalbim carpti resmen muhtemelen herkes farketti.ve sinifin icinde hocaya soru soramiyorum....heyecanlaniyorum.sesim cikmiyor resmen.ve bu gibi anlari dusundukce bi yerlere vurmak istiyorum.dusundukce ruhum daraliyorresmen.
Sosyal fobi baslangicimi?? Mesela bugunki an aklima geldikce daraliyorum.biseyler firlatmak istiyorum ama yapmiyorum...sinav stresimi ne bu simdi hastalikmi? Yoktu daha once

yaşamış birisi olarak çok iyi biliyorum ne olduğunu, ben yıllarca çektim sosyal fobiden ama üzerine gitmen lazım, bir de psikoloğa tabi, çok zor bir durumdu benimkisi de, ama şimdilerde hallettim sayılır

evet ben de aniden hissettim zor bir dönemimdi, stresliydim, eşimden dolayı biraz kendime güvenim gitmişti, terleme ateş basması ve aşırı utanmayala başladı aniden, şimdi tedavi oldum ve iyiyim

evet ben de aniden hissettim zor bir dönemimdi, stresliydim, eşimden dolayı biraz kendime güvenim gitmişti, terleme ateş basması ve aşırı utanmayala başladı aniden, şimdi tedavi oldum ve iyiyim

Cok gecmis olsun...bende endiseliyim simdi...halada emin degilim sosyal fobi baslangicimi degilmi

ben psikloğa gidince bir test yapıp anlamıştı, sosyal fobi ve yaygın anksite bozukluğu dedi, ama testen belli olmuştu, ama bence devam etmeyebilir de sizinki bir daha olursa ki inşallah olmaz, o zaman da yazarsınız, ben de yaşadklarımı yazarım isterseniz

Üstüne gitmen gerekir bence. Çok kötü bir şey alay konusu bile olursun arkadaşımda 6.sınıftan beri var. İnsanların içinde ses kısaltma aklındakileri unutma mutsuz olma benliğini kaybetme gibi gibi. Üstüne gitmezsen kalırsın

Merhaba iyi geceler, bu sorun sizde oldugu gibi bende de bir anda olustu ders anlatiyordum stajda.simdi kpssye hazirlaniyorum ve o kadar korkuyorum ki ilac kullandim ama fayda goremedim nasil ogretmenlik yapicam diye kara kara dusunuyorum allah kimseye bunu yasatmasin cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yormak istemem sizi ama yazmanzi cok isterim.

Ben o boyutta degilim.yani hala ders anlatabilirim...
Ogretmenken rahatim.ama ogrencilikleilgili kotu yasantilarim var.acaba tahtaya cagrinca tekrar igrenci pskolojsne girptemi boyle oldum.....

Ben psikologa giderdim. Sebebini, sonucunu, ne yapacağınızı, nasıl yapacağınızı o size söyleyecektir. Bu tip şeyler ciddi bilgisi olmayanları aşar bence.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…