Neler oluyor böyle?

Lothbrok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
158
226
103
herkese iyi geceler..öncelikle sizleri çok seviyorum buraya yazdıkça rahatlıyorum yeni bir konuyla karşınızdayım. Benim yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği kardeşten öte sevdiğim bir arkadaşım var. Kendisi geçen sene evleneceğim zaman hep bana "artık vedalaşalım evleniyorsun gezip tozmak varken evlenen varoştur köylüdür gibi saçma sapan tavırlar sergilemeye başladı. Evlenip mutlu olduğumu hayatımın olağanüstü kısıtlamalar olmadan gayet yolunda gittiğini gördükçe eşimin memleketiyle dalga geçen şeyler yazıp sosyal mecrasında paylaşmaya başladı. ........lıyla evleneceğime kafama sıkarım vs garip şeyler. Bugün de böyle bir paylaşım yapmıştı ve ben de kendisine X artık milleti aşağılayan tavırlarından sıkıldım seni engelledim haberin olsun yazdım. Bana sadece düşünen adam emojisi göndererek cevap vermiş. Şaka mı bu tavırlar? Bu umursamazlık insanların bu kötü niyeti ve milleti ezme çabası neden yani ?

Benim yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği kardeşten öte sevdiğim bir arkadaşım var.

Gercekten arkadasin olsa senin icin mutlu olurdu.

Iki secenek var.

Bir- her soyleneni uzerine aliniyorsun.
Iki - her laf senin uzerine soyleniyor.

Ikincisini dusunup engellemissin. Uzerine daha fazla dusunmene gerek yok.

Kıskanç değil bence, zevzek, ne dediğini bilmiyor.. Evlenen varoştur köylüdür ne ya..

aslında evlılık hakkında yanlıs konusmus. '' akıllı işi degıl, daha erken çökersin'' demesı lazımdı :D
evlılık akıllı ınsanın işi degıl

Kıskanmış .
Yetmemiş kıskançlığını olabildiği kadar belli etmek için yırtınmış resmen .

Kesinlikle katılıyorum. Bazı kinli insanlar içlerinde tutup en olmadık yerde insanları yaralıyolar. Çok ayıp ya. Konu açılıyo ordan kendine hisse çıkarıp olmadık bi yerde saldırıya geçiyolar. Soğuyorum burdan. Bu kadar kötü kalpli olmayın ya belden aşağı vurmayın.. bu kin bu düşmanlık bu yılan dil başınıza bela ne çirkin bi yaşam tarzı..
Burası daha beter inan

Gerçek karakterini ele veriyor işte, bunu yapmayıp içten içe fesatlık yapsaydı daha kötü olurdu. Kurtulman en hayırlısı olur.

Back
X