- 24 Ocak 2022
- 97
- 31
- 38
- 40
- Konu Sahibi Rosesoulll
-
Doktora git bi istersenMerhabalar cumartesi regl günümdü olmadım test yaptım ikinci cizgi silik bugün kan verdim 8.79 hastaneden çıktıktan sonra kanamam oldu biraz su gibi akışkan rengi turuncu kahve arası bi renk.Eve gelince tekrar kaset test yaptım yine silik cizgi var.Kanama yaşayıp gebeliği devam eden var mı bu kanama ne olabilir acaba
Hamile olup olmadığımdan bile emin değilimDoktora git bi istersen
Su gibi bi boşalma oldu durdu yerlesme kanamasi bu şekilde olur mu acabaYerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz
Doktorlar uygun görürse ilaç veriyor kanama durumunda onun için dedim, 2 gün sonra kan testi yenile diyeceklerdirHamile olup olmadığımdan bile emin değilim
Enfeksiyonda olabilirSu gibi bi boşalma oldu durdu yerlesme kanamasi bu şekilde olur mu acaba
İnşallah durur yaa daha önce de kimyasal gebelik geçirdim de çok teşekkür ederim cevabınız icinDoktorlar uygun görürse ilaç veriyor kanama durumunda onun için dedim, 2 gün sonra kan testi yenile diyeceklerdir
İnşallah sağlıklı ilerlerİnşallah durur yaa daha önce de kimyasal gebelik geçirdim de çok teşekkür ederim cevabınız icin
Merhaba naptınız acaba bende benzer durumdayımMerhabalar cumartesi regl günümdü olmadım test yaptım ikinci cizgi silik bugün kan verdim 8.79 hastaneden çıktıktan sonra kanamam oldu biraz su gibi akışkan rengi turuncu kahve arası bi renk.Eve gelince tekrar kaset test yaptım yine silik cizgi var.Kanama yaşayıp gebeliği devam eden var mı bu kanama ne olabilir acaba
Kusura bakmayın geç gördüm ama maalesef kimyasal gebelikti sanırım.Doktor gebelik oluşmuş ama tutunamamis dediMerhaba naptınız acaba bende benzer durumdayım
Önemli değil benimki yerleşme kanamasıymışKusura bakmayın geç gördüm ama maalesef kimyasal gebelikti sanırım.Doktor gebelik oluşmuş ama tutunamamis dedi
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz, yerlesme kanamaniz nasıl oldu pekiÖnemli değil benimki yerleşme kanamasıymış
Çok teşekkür ederim inşallah.lekelenmem oldu devamı gelmedi ben de tekrar test yaptımHayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz, yerlesme kanamaniz nasıl oldu peki
Benimde bugün adet günüm test yapcaktim ama kırmızı leke geldi biraz belim de çok ağrıyor adet günü yerleşme kanaması olurmuÇok teşekkür ederim inşallah.lekelenmem oldu devamı gelmedi ben de tekrar test yaptım
Olabilir ama devamının gelmemesi önemli lekelenme gibi oluyorBenimde bugün adet günüm test yapcaktim ama kırmızı leke geldi biraz belim de çok ağrıyor adet günü yerleşme kanaması olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?