Neler oluyor :(

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Merhaba arkadaşlar
Adetime 3-4 gün kala erken gebelik ve normal gebelik testlerinden yaptım pozitif çıktı hemde baya çizgisi belirgindi. Perşembe günü adet günümde hastaneye gittim kan almadılar 1 hafta geçsin öyle yapalım şuan çok erken dedi doktor.
Ordan çıkışı başka bı eczaneden 2 test aldım. Geldim ilkini denedim bozuktu sanirim test. Tek çizgi bile çıkmadı. İkinciyide denedim. Onda da tek çizgi çıktı. Ben anlamadım. Önce pozitif çıktı 2 test. Adet günü yaptığım test negatif çıktı. Adet olmadım. Ama ara ara çok acı verici kramplar giriyor. Normalde adet sancısi çekmem. Adette olmadim daha
Perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorum.

Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz beta hcg takibi önemli evde yapılan kaset testle takip etmek yanlış bu durumda hastaneyi de anlamadım ne demek bir hafta sonra bakalım . Bence perşembeye kadar beklemektense en kısa zamanda kan vermenizi öneririm

10 günden önce doğru bı sonuç vermez git dedi bana resmen. Bulunduğum yerde başka gideceğim bı sağlık birimi de yok

10 günden önce doğru bı sonuç vermez git dedi bana resmen. Bulunduğum yerde başka gideceğim bı sağlık birimi de yok
Yakın zamanda bende kimyasal gebelik geçirmiştim belki de onun için söylediler 10 gün beklemenizi ama takibi önemli

Aynı makamı aldınız. Erken gebelik testi alsaydınız daha net belli olurdu

Yarın bence sağlık ocağına gidip yaptırın orda yapıyorlar hemen

Az önce test yaptım böyle çıktı ikinci çizgi silik

Eklentiler

• IMG_20210117_150950.webp
    30 KB · Görüntüleme: 80
Kimyasal gebelik diyorlar bu duruma adet görmez isen kan tahlili yaptır görürsen değilsindir zaten. Çok erken test yapınca öyle sonuç çıkabiliyor

Acele etmeyin sakin olun, testleri çok erken yapmışsınız bence, yarın sağlık ocağına tekrar gidin...
Hakkınızda hayırlısı olsun
O değilde komşudan gebelik testi iyiymiş 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi komşudan gebelik testi istemek

Kimyasal gebelik diyorlar bu duruma adet görmez isen kan tahlili yaptır görürsen değilsindir zaten. Çok erken test yapınca öyle sonuç çıkabiliyor
Şuan normalde adetimin 3. Günü olmadım hhala. Test yaptım 1 dk içinde böyle oldu

Eklentiler

• IMG_20210117_150950.webp
    30 KB · Görüntüleme: 70
Hahaha çok yakın arkadaşım aynı zamanda. Onunla konuşurken dur bende var test getireyim dedi :) komşu komsunun gebelik testine de muhtacmis demekki testin sonucunuda ekledim

Hahaha çok yakın arkadaşım aynı zamanda. Onunla konuşurken dur bende var test getireyim dedi :) komşu komsunun gebelik testine de muhtacmis demekki testin sonucunuda ekledim
hamilesiniz tebrikler bazı testler yanıltıcı ola bilir ve bazıları yeterince hcg algılamayınca çizgi çıkarmaz yeni olduğu için çıkmamıştır

Bence hamilelik var... sadexe gununu bekle kan testiyle garantile ve mujdeyi esine ver... cok yeni oldugu icin bi gozukup bi gozukmemesi normal testlerede cok guven olmaz biraz sabir sadece ama hamilesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…