Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz beta hcg takibi önemli evde yapılan kaset testle takip etmek yanlış bu durumda hastaneyi de anlamadım ne demek bir hafta sonra bakalım . Bence perşembeye kadar beklemektense en kısa zamanda kan vermenizi öneririmMerhaba arkadaşlar
Adetime 3-4 gün kala erken gebelik ve normal gebelik testlerinden yaptım pozitif çıktı hemde baya çizgisi belirgindi. Perşembe günü adet günümde hastaneye gittim kan almadılar 1 hafta geçsin öyle yapalım şuan çok erken dedi doktor.
Ordan çıkışı başka bı eczaneden 2 test aldım. Geldim ilkini denedim bozuktu sanirim test. Tek çizgi bile çıkmadı. İkinciyide denedim. Onda da tek çizgi çıktı. Ben anlamadım. Önce pozitif çıktı 2 test. Adet günü yaptığım test negatif çıktı. Adet olmadım. Ama ara ara çok acı verici kramplar giriyor. Normalde adet sancısi çekmem. Adette olmadim daha
Perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorum.
10 günden önce doğru bı sonuç vermez git dedi bana resmen. Bulunduğum yerde başka gideceğim bı sağlık birimi de yokKimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz beta hcg takibi önemli evde yapılan kaset testle takip etmek yanlış bu durumda hastaneyi de anlamadım ne demek bir hafta sonra bakalım . Bence perşembeye kadar beklemektense en kısa zamanda kan vermenizi öneririm
Yakın zamanda bende kimyasal gebelik geçirmiştim belki de onun için söylediler 10 gün beklemenizi ama takibi önemli10 günden önce doğru bı sonuç vermez git dedi bana resmen. Bulunduğum yerde başka gideceğim bı sağlık birimi de yok
Aynı marka değil farklı bi marka ve bı tanesinde tek çizgi bile çıkmadı bozuktu testAynı makamı aldınız. Erken gebelik testi alsaydınız daha net belli olurdu
Şuan normalde adetimin 3. Günü olmadım hhala. Test yaptım 1 dk içinde böyle olduKimyasal gebelik diyorlar bu duruma adet görmez isen kan tahlili yaptır görürsen değilsindir zaten. Çok erken test yapınca öyle sonuç çıkabiliyor
Hahaha çok yakın arkadaşım aynı zamanda. Onunla konuşurken dur bende var test getireyim dedi :) komşu komsunun gebelik testine de muhtacmis demekkiAcele etmeyin sakin olun, testleri çok erken yapmışsınız bence, yarın sağlık ocağına tekrar gidin...
Hakkınızda hayırlısı olsun
O değilde komşudan gebelik testiiyiymiş 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi komşudan gebelik testi istemek
hamilesiniz tebrikler bazı testler yanıltıcı ola bilir ve bazıları yeterince hcg algılamayınca çizgi çıkarmaz yeni olduğu için çıkmamıştırHahaha çok yakın arkadaşım aynı zamanda. Onunla konuşurken dur bende var test getireyim dedi :) komşu komsunun gebelik testine de muhtacmis demekkitestin sonucunuda ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?