neler oluyor

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
arkadaşlar benim kaynanam eltimi hiç sevmez ama onada bana da aynı şekilde davranır ona laf sokacaksa ikimize birden sokar.ve bende bu durumdan nefret ediyorum mesela ona sigara içtiği için laf sokacak ya ben içmediğim halde çoğul kullanır .bir laf sokacak sadece ben kaynanam ve eltim oturuyoruz eltim çok açık giyinir geçen hasta olmuş kaynanamda gurbettesiniz kendinize bakın hasta olmayın kimse gelemez size bakmaya diyor ya sanki hasta olan bendimde ben ona sordum gibi birşey söylerken ikimize birden söylemesi gıcığıma gidiyor sussam dayanamıyorum konuşsam bende yapıyor olcam ya bu kadın neden benim yapmadığım şeyleri bana da yüklüyor.

arkadaşlar benim kaynanam eltimi hiç sevmez ama onada bana da aynı şekilde davranır ona laf sokacaksa ikimize birden sokar.ve bende bu durumdan nefret ediyorum mesela ona sigara içtiği için laf sokacak ya ben içmediğim halde çoğul kullanır .bir laf sokacak sadece ben kaynanam ve eltim oturuyoruz eltim çok açık giyinir geçen hasta olmuş kaynanamda gurbettesiniz kendinize bakın hasta olmayın kimse gelemez size bakmaya diyor ya sanki hasta olan bendimde ben ona sordum gibi birşey söylerken ikimize birden söylemesi gıcığıma gidiyor sussam dayanamıyorum konuşsam bende yapıyor olcam ya bu kadın neden benim yapmadığım şeyleri bana da yüklüyor.

benim de annem yapardi babamla ikimize :19:
mesela babam sutu tasirsa ikimizi birden azarlardi :44::44:
belki sizin kayinvalideniz birinizi kayirmis gibi gorunmesin diye ne soyleyecekse ortaya soyluyordur ikiniz de gelinisiniz sonucta, belki cekiniyordur direk birini hedef almaya

BÖYLE YAPIYOR ÇÜNKÜ SENİ KAYIRIYOR GİBİ GÖRÜNMEK İSTEMİYOR;

Akıllı kadın eltin kendi eşine anlatırsa;sadece ona söyelemeyip senide uyardığını söyleyecek;

Çocuğuna kötü olmamak için;

ne diyecek ben ikisinede söyledim;

hep taktik hep kurnazlık ....

koca koca kadınlarsınız;uyarılmaya ihtiyacınız var sanki:19:

vazife bilmiş kendine...saçma...

benim de annem yapardi babamla ikimize :19:
mesela babam sutu tasirsa ikimizi birden azarlardi :44::44:
belki sizin kayinvalideniz birinizi kayirmis gibi gorunmesin diye ne soyleyecekse ortaya soyluyordur ikiniz de gelinisiniz sonucta, belki cekiniyordur direk birini hedef almaya[/QUOTE

hem benim eşime şikayet ediyor eltimi hemde ikimize aynı davranış anlam veremedim

Akıllı kadın eltin kendi eşine anlatırsa;sadece ona söyelemeyip senide uyardığını söyleyecek;

aynen öyle yani gelinler iyide olsa kötüde olsa aynıymış gözlerinde hepiniz aynısınız deer kaynanam

Simdi karsılıklıdır, yıldızları uyusmamıstır diycem ama isin icinde dedikodu oldugu icin hicte iyi niyetli olamıycam malesef!
Bazı insanlar vardır '' onu hic sevmem derler, o kisi olmadıgı zaman sürekli onu elestirirler, '' ama yanyana geldikleri zamanda aman efendim bir ilgi, bir alaka, bir yalakalık..!!
Cok ilginc vallahi..

Son düzenleme:
Simdi karsılıklıdır, yıldızları uyusmamıstır diycem ama isin icinde dedikodu oldugu icin hicte iyi niyetli olamıycam malesef!
Bazı insanlar vardır '' onu hic sevmem derler, o kisi olmadıgı zaman sürekli onu elestirirler, '' ama yanyana geldikleri zamanda aman efendim bir ilgi, bir alaka bir yalakalık..!!

bende buna karşıyım acaba kaynımıda benim hakkımdamı konuşuyor çünkü eltimi kocama şikayet eden benide eder değilmi

bende buna karşıyım acaba kaynımıda benim hakkımdamı konuşuyor çünkü eltimi kocama şikayet eden benide eder değilmi

Aynısını bende düsündüm onu sikayet ediyorsa senide ediyordur..
Eltinizi sevmeyip benim gözümde hepiniz aynısınız diyor ne kadar sacma bir cümle!
Bence kayınvalideniz hic bir gelinini sevmiyor..!

Aynısını bende düsündüm onu sikayet ediyorsa senide ediyordur..
Eltinizi sevmeyip benim gözümde hepiniz aynısınız diyor ne kadar sacma bir cümle!
Bence kayınvalideniz hic bir gelinini sevmiyor..!

evet sevmiyor birde görmcem gelin olarak uzak bir yere gidince eşim karşı çıktı kaynanam kader oğlum kader dedi eşime başka yerden iş teklifi geldi uzak olunca kaynanam surat asıyor sanki ben gönderiyom onu ekmek parası nerdeyse oraya gidecez elbet .ama bize gelince kader olmuyor

bence direk birinize laf söylemekten utanıyordur ortaya atıyordur. sen bence duymamazlıktan gel tekil konuşuyomuş gibi hissetmeye çalış :))

bende buna karşıyım acaba kaynımıda benim hakkımdamı konuşuyor çünkü eltimi kocama şikayet eden benide eder değilmi[/QUOT

Tamam! Gelinler arasında esitlik cok cok önemlidir ama her yerde sevmedigini rahatca dile getiren, elestirmekten cekinmeyen bir insanın benim gözümde hepiniz aynısınız demesi cok komik! Hangi anlamda aynıyız? Sevmen mi, sevmemen mi?? :27:

Ayrıca insan sevdigiyle, sevmedigi kisileri aynı göremez ki..

bence direk birinize laf söylemekten utanıyordur ortaya atıyordur. sen bence duymamazlıktan gel tekil konuşuyomuş gibi hissetmeye çalış :))

ama yan,i bende ona aynı şeyi yapsam hoşuna gidermi gitmez ben onla aynı değilim beni aynı katagoriye katma der zaten kendi eltilerinden üstün görüyor kendini ben şöyle iyilik yaptım onlar bunu yaptı falan filan

yaptığı hoş birşey değil ama boşver takma kafana:31:şu durumda konuşsan eltini kıskanıyor konumunuda düşebilirsin.en iyisi umursamamak:19:

Pembesu canım,açtığın konulardan yola çıkarak,sana şunu söyleyebilirim ki;

Anormal insanlardan,normal davranışlar beklersen,hayal kırıklığı yaşarsın.

Sorgulamana,kafana takmana,üzüldüğüne değmez...

Bir şeyden, bir insandan çok şikayetçiysek, çok acı çekiyorsak iki yol vardır genelde önümüzde:ya onu hayatından çıkar, ya da katlanılabilir hale getir ve kabullen.

Dolayısıyla;

Mesafeli ol,beklentisiz ol,haketmedikleri anlamlar yükleme,asgari müştereklerde buluşun...

İnan başka yolu yok,üzülmenin faydası yok...

sigara içmediğiniz halde sigara konusunda çoğul konuşuyorsa ben üzerinize alınmanız gereken bir durum görmedim açıkçası.tek eltinize söylese sorun çıkar hep onu eleştiriyorum gibi düşünmesin diye belki ikinizi birden katıyordur.aranızdaki ilişki nasıl bilemiyorum tabi belki başka problemlerde vardır yada bu eleştirileri nasıl bir tonla dile getirdiğini de bilemem ama ben sanki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında konuşuyor gibi düşündüm.

pembesu;
iyi kötü kayınvaliden yüzüne söylüyor ;
Benim ki asla yüzümüze kötü olmak istemez ama
arkamızdan yapar yapıcağını....
Yani ne zaman ne yapacağını hiç kestiremem...
Bu daha kötü değil mi?

pembesu;
iyi kötü kayınvaliden yüzüne söylüyor ;
Benim ki asla yüzümüze kötü olmak istemez ama
arkamızdan yapar yapıcağını....
Yani ne zaman ne yapacağını hiç kestiremem...
Bu daha kötü değil mi?

terrakota'ya katılıyorum
arkandan konuşmasından çok çok iyi bence
benim ki hep arkadamdan konuşur,ama kuyruğuna bastım sonunda!!!!
sen yapmadığını biliyorsan takma kafana,yapacak birşey yok

Son düzenleme:
akıllı kadınmış böylelikle gelinler arasında ayırım yapmıyorum imajı veriyor. ama kurunun yanında yaş da yanıyor farkında degil heralde. benim kayınvalidem beni çok sevdiğini söyler ama nedense hiç inanmıyorum içimden inanmak gelmiyor. şimdi yeni eltim olacak nişanlı şu ara ona da süper iyi davranıyor bende bunun taktik olduğunu düşünüyorum. oğullarına karşı ben iyiyim imajı olabilir nedense bende kaynana kısmına karşı bir güvensizlik var yaşadığım bişey olmamasına rağmen

yapmadıgın bişey için seni uyarıyorsa hiç üstüne alınma canım arkadaslarında dedigi gibi onun taktigi birisini ayırdıgının belli olmaması.

Back
X