neo-penotran ve prunol

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gkcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gkcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
1.720
14
116
Diğer
neo-penotran vajinal ovul hakkında bilgisi olan var mı?yada kullanan var mı?ben 2 aylık hamileyim ve doktorum israrla kullanmamı istiyor ama prospektüsünde ilk üç ayda kullanılmamalıdır yazıyor.ne yapacağımı şaşırdım.

o ilaçlar hakkında hiç bişey bilmiyorum ama doktorun bi bildiği vardır için rahat değilse başka bi doktora danış canım nede olsa bebişin söz konusu

evet ama kullanmak istemiyorum.çünkü ilaçları araştırdım ilk üç ayda kullanılmamalıdır diyo.doktor bunu bana nasıl verebildi anlamış değilim.

aynı şey hamileyken benim basımdan da gecti.2-2.5 aylık hamileydim bende idrar yollarında yanma olmustum tahlil yaptırdı ve kum döküosun demişti dr. ilaclarda aynı seninkilerdendi hala isimleri aklımda kalmıs 3 sene önceden emin olmak için sordum.içinde gercekten öle yazıo ilk 3 ayda kullanılmaz diye.bende dr kızar diye soramamıstım ve hiç içmedim,aklıma takılmaktansa en iisi kullanmmammak dedim.
sana tavsiyem istersen dr una bir sor .yok hayır kullanmıcam dersen mısır püskülünü kaynat günde 2-3 bardak iç rahatladığını anlarsın.ben öle yaptım.

canım bende 2 ay öncee neopenotran fitil kullandım mantar akıntısı şikayetinden bende ilk 3 ay kullanılmaz diye biliyorum hamileyken.gerçi ben hamiş değilim.bide bilmem bi faydası olurmu dicle üniversitesi yaptığı bi araştırmaya göre gebeliğin ilk 3 ayında vitamin kullanımı bile bbebeğin gelişimini olumsuz etkilermiş.gebelikte ilaç kullanımı diye googledan aratırsan sende görebilirsin.kolaylıklar canım.

pınar daha sonraki aylarda şikayetlerin devam etti mi ve enfeksiyonun bebege bi zararı oldu mu?

Eğer idrar yollarında enfeksiyon varsa tedavi olmalısın.Asıl olmazsan bebeğe zararı olur.Dokttorun zaten zararlı olacak bişey vermez......

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ben bi şey danışmak istiyorum doktorum iltihaplanmadan dolayı bana neo-penotran adlı ilacı vardı ancak bu fitili adet döneminde kullanabiliyorumuyuz cvb yazarsanız sevinirim tşkrler

Benim bildiğim kullanılmıyor adetliyken.Bende daha önce kullanmıştım dr.sormuştum ordan biliyorum canım....

ben de ilk defa kullanıcam ya bir de biri bunu nasıl kullanacağımızı yazsa çok makbule geçicek arkadaslar? vajen derinine yerleştir yazıyor prospektüste bunu tampon gibi derine mi ittirmek gerekiyor yoksa fitil gibi kendiliğinden kayar gider mi? komik bir soru olmuş olabilir ama napıyım :)

arkadaşlar ben neo-penotran kullandım cinsel yolla bulaştığını düşünüyorum partneriminde bir ilaç kullanması gerekiyor mu bilgisi olan varsa lütfen

evet partnerinizin de ilaç kullanması lazım...
herşeyden önce siz tedavi olursunuz, sonra tekrar bulaştırır size, o yüzden...

arkadaşlar bende nasıl kullanacağımı bilemedim hatta bir tanesini heba ettim dün akşam. ya o fitilin kenarları tırtıklı ve keskin, afedersiniz ama nasıl sokacağım onu oraya??? kullanan biri bişi desin lütfen....

arkadaşlar ben cevabını veriyim yatmadan koyacaksınız ve koyduktan sonra kıpırdamadan en az 20dk öylece kalacaksınız,eşlerinizden rica edin sizlere yardımcı olsunlar ama içinde özel poşetleri var parmagına taksın mikrop kapmamanız için,iyice içine kadar itsin o zaten eriyip akıyor kendiliginden sorusu olan varsa cevaplayım arkadaşlaryerimseniben

arkadaşlar neo panetron vajinitlerde yani vaginal enfeksiyonlarda kullanılır,akıntı tedavisinde falan,antibalteriyel bir fitildir.vaginaya derince koymalısınız mümkünse sabaha kadar tuvalete kalkmamalısınız.sabah kalktığında tabiki akıcak hepsi içinde kalmıyor.ama içinde kalan tedavi için yeterlidir zaten.aynı zamanda eşiniz varsa oda ilaç kullanmalı.mesela biteral tablet.yani karşılıklı tedavi olunmalı.

Back
X