Premature Bebekler Neolur yardim edin....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Sedainan7789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
27
9
1
35
Yardim edin 24 haftalik ikiz bebeklere hamileyim rahim agzi yetmezliginden dolayi hastahaneye yatirildim 4 cm acigim var basina boyle bisey gelen varmi neolur bilgi verin dualarinizi esirgemeyin

Canım bende tekli gebeligimde 34.haftamda acılmam oldu yatış verdiler serumlar nidilatlar bi türli sancım ve acılmam gecmedi en son sezeryanla doğum yaptım umarım senn ki böyle olmaz daha cok erken cunku..

Hemde cok kucukler nekadar tutabilirim bilmiyorum surekli serum var magnezyuma bagliyim gittigi yere kadar diyolar ama nekadar kalirki servial uzunlugum 5mm acigim 4cm sizce dayanabilirmiyim

Hemde cok kucukler nekadar tutabilirim bilmiyorum surekli serum var magnezyuma bagliyim gittigi yere kadar diyolar ama nekadar kalirki servial uzunlugum 5mm acigim 4cm sizce dayanabilirmiyim
Mümkün mertebe kasma kendini canım öksürmemeye calış inşaAllah 30 haftalara kadar gelirsin bebişlerini sağlıkla alırsın kucagına stresde yapma sakın buda kötü etkiler

Alllah razi olsun dayanabilirmiyim acaba alabilirmiyim kucagima olurmu dersiniz neolur dua edin kizimi oglumu aliyim kucagma neolur

Ewet canim hatta suan nstdeyim bugun cok agladim benim miniklerim cok kucuk diye sanki doktorlarin bana umutsuzmusum gibi baktigini hissediyorum ama tanimda yatan ikiz annisimiz var bitane onun sozuyle topladim biraz dediki burda neler gordum ben burda ayini tamamladigi icin kurtulanda kucucuk diye kaybedende yok eger varsa ekmekleri dunyada gelirler....

Ewet canim hatta suan nstdeyim bugun cok agladim benim miniklerim cok kucuk diye sanki doktorlarin bana umutsuzmusum gibi baktigini hissediyorum ama tanimda yatan ikiz annisimiz var bitane onun sozuyle topladim biraz dediki burda neler gordum ben burda ayini tamamladigi icin kurtulanda kucucuk diye kaybedende yok eger varsa ekmekleri dunyada gelirler....
Ya canım istrsn numaralaşalım destek amaclı senin için knşrz vatsapdn.. Ama inanki hiç üzülme ben 34. Haftamdaydm 3 gün sancı cektim hayır daha kucuk bu neydi başıma gelen falan derken en son dayanamdm alın artık alcaksnz ddm ve sonuc sezryn ilk iş oğlumu sormak oldu dogumdan sonra tabi ama yani yiycegş ekmek varmışki yaşıyo oğlum kendimi parcalamakla kaldım yani habrlrde grmştm e3 haftalık mı ne bi bebiş kuvezde kalmış aylarca şimdi maşaAllahı var cocugun hiç skma cannı

Benim bir tanıdığım var 33. Haftaya kadar hastanede yatarak geçirdi hamileliğini. Planlı doğum yaptı. Allah yardımcınız olsun. 30 ları görürsünüz inşallah. Benim de 26. Haftada kanamam olduğu için 33. Haftaya kadar yattım. Benim açılmam yoktu ama.

Canım bende 29haftalıkken suyum gelmesi sonucu hastanede yattım ciğer geliştirici falan iğneler oldum. 34. Haftaya kadar bekletmeye çalışıcaz dediler34ten sonra bekletilmicek doğurtulcak dediler. 32. Haftamda sancım başladı gittikçe şiddetlendi enfeksiyon kapınca acil sezeryana alındım 39gün küvöz yolunda gittim geldim çok zor allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla alırsın bebişlerini

Cnm neden serklaj ugulanmadi daha once insaAllah sag salim bebekleri kucagina alirsin bende ikiz kizlarima hamileydim acilmadan dolayo 14 haftamda serklaj oldum ama bu seferde 35 haftamda preeklamsi yuzunden erken dogum yaptim ama sukurler olsun bebeklerim iyilerdi sadece biri 15 gun kuvezde kaldi insaAllah 30 lu haftalari bulursun sende

Bebislerimi kaybettim tutunamadik cok zor icimmm yaniyo neden boyle oluyor bilmiyorum bikere daha erken dogum yaptim 2.sinde karninda oldu kucukkun bunlar erken dogdu neden olmuyorrr nedennnnnnnn

Back
X