- 27 Ekim 2017
- 27
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sedainan7789
Yardim edin 24 haftalik ikiz bebeklere hamileyim rahim agzi yetmezliginden dolayi hastahaneye yatirildim 4 cm acigim var basina boyle bisey gelen varmi neolur bilgi verin dualarinizi esirgemeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkün mertebe kasma kendini canım öksürmemeye calış inşaAllah 30 haftalara kadar gelirsin bebişlerini sağlıkla alırsın kucagına stresde yapma sakın buda kötü etkilerHemde cok kucukler nekadar tutabilirim bilmiyorum surekli serum var magnezyuma bagliyim gittigi yere kadar diyolar ama nekadar kalirki servial uzunlugum 5mm acigim 4cm sizce dayanabilirmiyim
Canım inşaAllah saglıkla kucagına alırsın ya hala yatymsn hastndeAlllah razi olsun dayanabilirmiyim acaba alabilirmiyim kucagima olurmu dersiniz neolur dua edin kizimi oglumu aliyim kucagma neolur
Ya canım istrsn numaralaşalım destek amaclı senin için knşrz vatsapdn.. Ama inanki hiç üzülme ben 34. Haftamdaydm 3 gün sancı cektim hayır daha kucuk bu neydi başıma gelen falan derken en son dayanamdm alın artık alcaksnz ddm ve sonuc sezryn ilk iş oğlumu sormak oldu dogumdan sonra tabi ama yani yiycegş ekmek varmışki yaşıyo oğlum kendimi parcalamakla kaldım yani habrlrde grmştm e3 haftalık mı ne bi bebiş kuvezde kalmış aylarca şimdi maşaAllahı var cocugun hiç skma cannıEwet canim hatta suan nstdeyim bugun cok agladim benim miniklerim cok kucuk diye sanki doktorlarin bana umutsuzmusum gibi baktigini hissediyorum ama tanimda yatan ikiz annisimiz var bitane onun sozuyle topladim biraz dediki burda neler gordum ben burda ayini tamamladigi icin kurtulanda kucucuk diye kaybedende yok eger varsa ekmekleri dunyada gelirler....
Ewet canim hatta suan nstdeyim bugun cok agladim benim miniklerim cok kucuk diye sanki doktorlarin bana umutsuzmusum gibi baktigini hissediyorum ama tanimda yatan ikiz annisimiz var bitane onun sozuyle topladim biraz dediki burda neler gordum ben burda ayini tamamladigi icin kurtulanda kucucuk diye kaybedende yok eger varsa ekmekleri dunyada gelirler....