Neolur yardim edin

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
30
Daha oncede anlatmistim esim hala heryerde cocugumu alacagini soyluyo cocugumu benden alabilirmi bi babam ve annemle yasiyorum suan isim yok bi isim yok falan die cocugumu alirlarmi benden cok pis insan bunlar bana bi iftira atsalar kanit ister degilmi.mahkeme no olur size yalvaririm bana dua edin hem hamile halimle aldatildim hem ac koydu sogukta koydu bana neler yasatti annesi ayri babasi ayri riskimi sevgilisine yedirdi neolur dua edin birde cocugumu almasin

Babam asci bi evimiz yok durumumuz kotu due yavrumu benden alirlarmi

Allah mazlumun yanindadir savasacaksin aldattigini soyle hakime bu yaptiklarini anlat uygun bir dille yaninda sahit bulundur barodan avukat iste bebegini senden alamaz ergenlik yasina kadar korkma az bir cesaret sadece hafta sonuna izin verirler isin yoksa bile tanidik biyerden rica et calisiyor gostersinler ya da baba maasini bitane muhasebeci bulun yuksek tutsunlar avukat yardim eder bu konuda zaten uzulme dua et

Allah mazlumun yanindadir savasacaksin aldattigini soyle hakime bu yaptiklarini anlat uygun bir dille yaninda sahit bulundur barodan avukat iste bebegini senden alamaz ergenlik yasina kadar korkma az bir cesaret sadece hafta sonuna izin verirler isin yoksa bile tanidik biyerden rica et calisiyor gostersinler ya da baba maasini bitane muhasebeci bulun yuksek tutsunlar avukat yardim eder bu konuda zaten uzulme dua et
Yavrumu alirsa diye cok korkuyorum

Küçük çocuk anneye verilir o adi adam seni cocukla korkutmaya çalışıyor korkma belli etme kuyruğu dik tut korktugunu farkederse daha çok üstüne gelir köpek gibi

Sana istedikleri iftirayı atsınlar bunu onlar ispatlamadığı sürece mahkeme dikkate almaz . Hiç açıklama yapma gereği bile duyma iftira de geç

alamaz hakimler her zaman anneye öncelik tanırlar burada yazdıklarını da bir bir anlatırsın güçlü ol sakın korkma. Hem yukarıda ki adalete hem de burada ki adalete güven sen cocuguna odaklan ona güzel bak kucuk olsa bile hiç bir çocuk güçsüz anne istemez . hem şartlarında da hiç bir şey yok, annen ve babanda yanında çok şükür de devam et yoluna eski eşine de sataşma bağlantını kes zıtlaşma allah a havale et

Hepinize tesekkur ederim icimi rahatlattiniz bana dua edin lutfen yavrumu almalarini istemiyorum anneside babasi cok tehlikeli insanlar degisikler anlamiyorum daha bana ne yapabilir herseyimi aldi kolyem yuzugumu bile satti kumar oynadi anlamiyorum daha benden ne istiyo

Daha oncede anlatmistim esim hala heryerde cocugumu alacagini soyluyo cocugumu benden alabilirmi bi babam ve annemle yasiyorum suan isim yok bi isim yok falan die cocugumu alirlarmi benden cok pis insan bunlar bana bi iftira atsalar kanit ister degilmi.mahkeme no olur size yalvaririm bana dua edin hem hamile halimle aldatildim hem ac koydu sogukta koydu bana neler yasatti annesi ayri babasi ayri riskimi sevgilisine yedirdi neolur dua edin birde cocugumu almasin
Kac yaşında cocuk

bir psikiystri servisinden hakkınızda deli raporu verilmediyse, kötü alışkanlığınız yoksa, hayat kadını değilseniz 7 yaşına kadar hiçbir şekilde (maddi durum sorununuz olsa bile) çocuğunuz sizden alınıp babaya verilmez. En kötü devlet korumasına alınır. Üzülmeyin. O bebeğe maddi birikimi baba sağlayacak nafaka vs verecek.

alamaz, çocuk sende kalacak. bir pislik yaparsa da hemen polise şikayet et. sizi korumaya bile alırlar, onada uzaklaştırma verirler.

Alamaz canım. . Bütün emsal davalara bakabilirsin. Çocuğun gelişimine zararlı olabilecek bi yasanın varsa belki ... ki çocuğunu almak için eşinin hayat kadını olduğunu ispatlayan bir babaya bile vermemisler çocuğu. Anneden öyle kolay mı yavrusunu koparmak. Stres yapma. Ama çalışmayı düşün

Back
X