nerde doğum yapacağımı bilmiyorum??

damlas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
11
0
36
İzmir
mrb arkadaşlar 29 haftalık hamileyim ve nerde doğum yapacağımı bilmiyorum baki uzun hastahanesini söylüyorlar bu hastahanede doğum yapan varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim....

egepolde yapıp memnun kalan tanıdıklarım var ama ben direk araştırmadım...

bende egepole gidiyorum sezeryan 750 miş galiba baki uzun hastahanesini söylediler yeni açılmış galiba doğum 400 müş orda ii bir hastahane diolar bi tanıdığınız varmı acaba orda doğum yapan

hayır bir bilgim yok egepol ünde iyi olduğunu duydum ama bana biraz uzak tınaztepe evimin dibinde doktorumdanda çok memnunum.

evet inşallah bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum:) sen sezeryan mı düşünüyorsun? doktorum epidural normal yapıyor herkes çok memnun:)

hayırlısı olsun inş Allah sağlıklı kolay doğum versin benim bazı nedenlerden dolayı sezaryan olcak senin nekedar kaldı doğuma

hayırlısı olsun inş Allah sağlıklı kolay doğum versin benim bazı nedenlerden dolayı sezaryan olcak senin nekedar kaldı doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…