Doğum yaptım geldiler 2 saat kaldılar bebek daha yanıma gelmeden kuçaklarındaydı eşim annesine yemek yiyin öyle gidin dediler ziyarete mi geldiler yemeğe mi anlamadım zaten neyse bunlar yemeden gittiler. Annem kaldı bir süre sonra kv geldi bir hafta kaldı benden ciddi ciddi oğlumu istedi ev karşılığında sütten kesince ver şimdi artık torunları bakıyor babannelerine felan dedi kan beynime sıçradı ki bakın profile ne kadar süre aradım bekledim bu bebeği bende çıkıştım sonra bir kere bebeği emzirirken yakaladım ve kıyamet koptu... Neyse kv gitti eşime bebeği vermiyorsunuz doğum zamanı geldik bizi aç gönderdin diyince eşimde bağlarını kopardı
Benim aileme gelince evlenmeden önce verdiği sözleri tıtmadığı için kızgınlardı bide evet kültürler farklı ama eşim evlenmeden önce hiç sorun olmazdı. Bide şöyle bişey var senin oğlunu görmeye 5 saat uzaktan gelmişler bir hoşgeldiniz diyemez miydi arada bişey olsa anlayacağım ama arada bişey yok.
Dediğin gibi yapıyorum eşimle iyiyim kendi ailemle de mesafelerini koydu sorun yapmıuorum bu bahane ile bende gidip görmüyorum onun ailesini hala aklımdan çıkmıyor o emzirirkenki gördüğüm halini dediğim gibi burada anlatmadığım daha çok şey var Allah biliyor daha kaç defa araları açıldı ben yapmıştım şimdi kılımı kıpırdatmıyorum