nerde hata yapıyorum. .....

nazlma

İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
5.036
3.375
373
Kızlar ben ne yapicam ya.benim kizim hiç kilo alamiyor...iki aydir ayni yaaa 7 şubatta 10 aylık olucaz dun Ölçdüm 7.700 geldi.ikinci kezde 7.400 geldine yapiyim nasıl besliyim bilmiyorumdoğduğu kiloya göre çok çok zayıf..3650 qramdi doğduğunda..kızlar akıl verin.bir düzen oluşturalim..bebeği iyi kilo allanlar lütfeeennnn yardim.program kuralım kızıma..çünki doğduğunu kiloya göre en zayif benimki:43::43:

Kimse yokmuuu....:5:

Kızlar ben ne yapicam ya.benim kizim hiç kilo alamiyor...iki aydir ayni yaaa 7 şubatta 10 aylık olucaz dun Ölçdüm 7.700 geldi.ikinci kezde 7.400 geldine yapiyim nasıl besliyim bilmiyorumdoğduğu kiloya göre çok çok zayıf..3650 qramdi doğduğunda..kızlar akıl verin.bir düzen oluşturalim..bebeği iyi kilo allanlar lütfeeennnn yardim.program kuralım kızıma..çünki doğduğunu kiloya göre en zayif benimki:43::43:

merhaba cnm henüz bebegim yok ama konuyu okudum bebegini emziriyo msuun?sütün yetiyormu?doktora gittinmi hiç?:31:

doktora danıştınız mı hiç bu konuyu, hala emziriyor musunuz, belki de normaldir kilosu, obez olmasın da, kendi kafanıza göre yeme programı yapmayın bence...

merhaba cnm henüz bebegim yok ama konuyu okudum bebegini emziriyo msuun?sütün yetiyormu?doktora gittinmi hiç?:31:

doktora danıştınız mı hiç bu konuyu, hala emziriyor musunuz, belki de normaldir kilosu, obez olmasın da, kendi kafanıza göre yeme programı yapmayın bence...

Çok teşekkür ederim cevab için...burdakı doktorlar hiç doğru dürüst kiloya bakmıuorlarki..:43:anne sütü veriyorum evet.ama sadece geceleri içiyor..öğlen ret ediyor...ne yapıcağımı şaşırdım..:43:kendimi suçluyorum yetemiyorum ben bebeğime:43:

Çok teşekkür ederim cevab için...burdakı doktorlar hiç doğru dürüst kiloya bakmıuorlarki..:43:anne sütü veriyorum evet.ama sadece geceleri içiyor..öğlen ret ediyor...ne yapıcağımı şaşırdım..:43:kendimi suçluyorum yetemiyorum ben bebeğime:43:

öğlenleri ne yiyor peki... siz özellikle sormadınız mı peki, ilçede falan mısınız,sağlık ocaklarında bile bilgilendirme oluyor diye biliyordum...
kendini suçlamanıza gerek yok,bebek bakımsızlıktan, ihmalden hasta mı olmuş da sanki:20: ben bekar olduğumdan anlamıyorum ama belki de normaldir kilosu gerçekten.

Son düzenleme:

tatlım üzülmeyi bırak,ek gıdalar falan versen..:34:
baska doktora götürsen dogarkende zayıfmıydı...
:31:

öğlenleri ne yiyor peki... siz özellikle sormadınız mı peki, ilçede falan mısınız,sağlık ocaklarında bile bilgilendirme oluyor diye biliyordum...
kendini suçlamanıza gerek yok,bebek bakımsızlıktan, ihmalden hasta mı olmuş da sanki:20: ben bekar olduğumdan anlamıyorum ama belki de normaldir kilosu gerçekten.

Almanyadayım ben canm...cetvelde bile çokk aşağı kilosu..:50:öğlen çorba filan yediriyorum. Yemesi normal aslımda.sadece yediği yaramıyor derlerya tıpkı öyle.

Son düzenleme:
tatlım üzülmeyi bırak,ek gıdalar falan versen..:34:
baska doktora götürsen dogarkende zayıfmıydı...
:31:

Doktorunu değiştirmeye korkuyorum..bu ikinci doktorumuz..ilkine göre çok iyi bir doktor.sadece kiıoyu hiç önemsemiyor..yok cnm hiç zayıf değildi 3650 qramdi doğduğunda. .
Her kesde beni suçluyor.bakamıyorsun diye..haklılar..

Son düzenleme:
Doktorunu değiştirmeye korkuyorum..bu ikinci doktorumuz..ilkine göre çok iyi bir doktor.sadece kiıoyu hiç önemsemiyor..yok cnm hiç zayıf değildi 3650 qramdi doğduğunda. .
Her kesde beni suçluyor.bakamıyorsun diye..haklılar..

cokta iyi dogum kilosu,bence fazla takıntı yapmayım.
evhama kapılmadan bebeginizin saatlerini takiple besleyin.
hasta olmadıktan sonra obez olmasında :34::34:

Canım sağol.onceliyim bunlari.bekli hata yapiyorum..
cokta iyi dogum kilosu,bence fazla takıntı yapmayım.
evhama kapılmadan bebeginizin saatlerini takiple besleyin.
hasta olmadıktan sonra obez olmasında :34::34:
Hep dikkat etmeye çalışırım beslenmesine.buna rağmen kilo alamamısına takıyorum kafamı..:2:

Hep dikkat etmeye çalışırım beslenmesine.buna rağmen kilo alamamısına takıyorum kafamı..:2:

anne olmak böyle bişey demekki cnm yaa üzülmemeye calıs :nazar::nazar:
insallah birgün bende anne olurum insallahhhhhhhhhhhhhh :14::14:

kulaktan dolma bilgiler yerine bilinçli güzel bebek bakım siteleri var,onları araştırın derim.

anne olmak böyle bişey demekki cnm yaa üzülmemeye calıs :nazar::nazar:
insallah birgün bende anne olurum insallahhhhhhhhhhhhhh :14::14:

kulaktan dolma bilgiler yerine bilinçli güzel bebek bakım siteleri var,onları araştırın derim.
Çok sağolun canlar ya.inanamazsiniz nasil rahatlatdlnlz beni.ikinizede çok teşekkür ederim. ..eminim ikiniz de super anneler olucaksınız..:16:

Çok sağolun canlar ya.inanamazsiniz nasil rahatlatdlnlz beni.ikinizede çok teşekkür ederim. ..eminim ikiniz de super anneler olucaksınız..:16:

rica ederim cnm faydam dokunduysa ne mutlu, iyi günler bebişinle sana :16:

kimseyle kendinizi ve bebeğinizi kıyaslamayın, doktora götürdüm, doktor bebeğin kilosu gayet yerinde ve sağlıklı bir bebek, zamanla da kilo alır, merak etme dedi dersiniz millete de. kafanızı takmayın, sağlıklı olsun da,tosun bebek olmaya lüzum yok. sağlıkla büyütün bebeğinizi.

sağlıklıysa sorun yok abartmayın kimseylede kıyaslamayın herkesin ve her bebeğin bünyesi farklıdır

Canım doktorlar kilodan ziyade boya önem veriyorlar. benim iki buçuk yaşında oğlum var. bir senedir aynı kiloda aman aman iştahlı bir çocuk değil ama her şeyden faydalansın diye azar azar da olsa yediririm. iştahsız diye birkaç ay önce doktora götürmüştüm. siz delimisin bizim istediğimiz zaten çocukların zayıf olması, sakın yemesi için zorlamayın dedi. o günden sonra ben daha rahatım. çocuğumla savaşmıyorum artık yemek yesin diye. o acıkıncaya kadar bekliyorum. o zaman daha iştahla yiyor.

naçizane benden sana birkaç ufak tavsiye: çocuğun 10 aylık olmuş artık neredeyse her şeyi yiyebilir tabi abur cubur da. eğer karnı açsa sakın öyle yiyecekler verip iştahını kapatma. benim yurt dışında çok tanıdığım var kendi kardeşim de dahil. küçücük çocuklar tamamen abur cubura dayalı besleniyorlar. o kadar üzülüyorum ki kimse de müdahale etmiyor. Ayrıca pirinç unlu muhallebiler de kilo aldırır bebeklere. ben pek sağlıklı olduğuna inanmadığım için vermedim oğluma ama hızlı kilo aldırdığı bir gerçek. Bir de tam ismini bilmiyorum ama parazit testi de yaptırabilirsin. bunlar da kilo aldırmıyor.

Bebeğini sağlıkla büyütmen dileğimle...

bence fazla kafaya takıyorsun benim kızım da 3550 gr doğdu ve şuan 13 aylık 8500 gr bunu bile normal sayıyorlar bence bebeğinin kilosu gayet iyi şişman olup napıcak ki sağlıklı olduktan sonra kilosunun pek bi önemi yok bence tabi normal sınırlardaysa ki senin bebeğinin kilosu gayet yerinde

Back
X