Nerde hata yapıyorum?

Yetkilibiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
7
0
1
Geçen yıl sevdiğim aşık olduğum adamla nişanlandım ama herşey bir ay sonra değişmeye başladı. Abisine adeta tapıyor olduğu için onun hakkında asla kötü yorumlarda bulunmadim farklı zamanlarda 2 defa evden kovuldum seslenmedim nişanlımla arama herhangi bir soğukluk koyamadim ona bunu anlatan hep kv oldu. Bir sürü hatalar yaptılar bana karşı ama seslenmedim huzurumuz kaçmasın diye anlatmadım nişanlıma ama bugün bizdeyken halınin üzerinde boyama yapiyorduk annemde kirletiyorsunuz halıyı dediği için aileme çaktırmadan bana tribe girdi ve gitti saatler geçmesine rağmen aramadı ben onca şeye katlanirken onun bu yaptığı ne kadar doğru nasıl bi tavır almalıyım artık karar veremiyorum lütfen yardım

Çok saçma bir sebepten trip atmış! Sonuçta nişanlınıza değil ikinize birden söylemiş hiç kırılacak bi durum yok saçma geldi bana .. Sanki nişanlın bahane arıyor gibi ! Normalde nişanlınin sana ve ailene karşı tavrı nasıl ??

Niye susuyorsun alttan aliyorsun ki? Eger rahatsiz oldugun konular olursa susma ve sende tepkini ver.
Evden kovulmak ne demek yahu.. niye kovdular ne oldu?

yüzüne vur ailesinin sana yaptıklarını.. erkekler öyle imadan falan anlamiyorlar..

daha ne kadar susacaksın ki hem. ayy insanın içinde patlar. evden kovmalar filan insan erkek olarak korur yahu nişanlısını.

Çok çok
Çok saçma bir sebepten trip atmış! Sonuçta nişanlınıza değil ikinize birden söylemiş hiç kırılacak bi durum yok saçma geldi bana .. Sanki nişanlın bahane arıyor gibi ! Normalde nişanlınin sana ve ailene karşı tavrı nasıl ??
Çok çok iyi davranıyor onlara yani herhangi bir sorun olmadı bugüne kadar

yüzüne vur ailesinin sana yaptıklarını.. erkekler öyle imadan falan anlamiyorlar..

daha ne kadar susacaksın ki hem. ayy insanın içinde patlar. evden kovmalar filan insan erkek olarak korur yahu nişanlısını.
Evet ve bunu 2 defa yaptı nisanlim öğrendiğinde sadece ozur diledi bi sure abisiyle konuşmadı ama duzeldiler unutuldu

Siz rolleri değişmişsiniz sanki.
Gelin hanım gibi nazlanan nişanlınız , evden kovulduğu halde sesini çıkarmayan siz..

Neden hakkınızı savunmuyorsunuz ?

Niye susuyorsun alttan aliyorsun ki? Eger rahatsiz oldugun konular olursa susma ve sende tepkini ver.
Evden kovulmak ne demek yahu.. niye kovdular ne oldu?
Sesli konuşuyordum kv ile odaya girdi sesini duymak beni rahatsız ediyor evine git ben olmadigim zamanlarda gel buraya dedi bilmiyorum asıl sebebinin bu olmadığını dusunuyorum

Sesli konuşuyordum kv ile odaya girdi sesini duymak beni rahatsız ediyor evine git ben olmadigim zamanlarda gel buraya dedi bilmiyorum asıl sebebinin bu olmadığını dusunuyorum
:KK57: kim dedi bunu? nisanlin mi yoksa kv mi? gerce her iki durumda da cok terbiyesizce

Aslında bu konuları nasıl dile getirmem gerektiğini bilemiyorum sanırım
Neden rahatsız olduğunuzu söylemek için süslü cümlelere gerek yok ki.

Bir kere kendinize saygınız olsun.Sonuçta bir ömür geçirmek istediğiniz insanın karşısında her duruma eyvallah derseniz ilerde çok başınız ağrır...

Sebep felan artik takmaya bile gerek yok bence. Allah askina sana deger veren yok ..seni asagiliyor nisanlin..sana saygisi bile yok. Seni ona baglayan birsey yok.. bence cok iyi düsün evliligi onunla.. hatta evlenme yani..kimbilir daha neler demistir sana

Allah aşkına tamam seviyorum diyorsun saygımiz var da böyle bir kvnin oğlunu nasıl koca diye alacaksın ? Tamam anası ile yaşamayacaksn ama böyle saygısız bir kadının oğlunu koca diye koynuma sokmazdim çok saygısız kv var !!! Anneciğin biliyor mu böyle davrandığını sana ??? Pardon düzeltme yapayım kaynin demiş meğer aferdersin ama ne olursa olsun kv sessiz kalmış yine saygısızlık !!

Bizde geline saygı vardir el eline gelmiş derler.. Bizden biri sana yapılan gibi yapılmış olsa önce Abim sonra annem bizim ağzımızı ikiye böler .. Kusura bakma canım ama nişanlın biliyor ve susuyorsa onda da kusur var

Back
X