merhaba kk üyeleri.eşimin bugn napmaya çalıştıgını anlayamadım fikri olan varsa sölesin lütfen. kaynanmla oturuyorumkonularımı okuyanlar bilir.yakında taşınıcaz allahın izniyle.bugn eşim yeni evimize gitti beyaz eşyalar gelcekti.akşamada arkadasının oğlunun sünnet düğünü wardı ben gitmek istemedim 3 aylık kızım war ağlarsa mevlitte rahatsız olan olur die bende anneme gittim annemde pazar ggünü yemege gelin ablanlarda gelcek dedi bende eşime söledim tmm gideriz dedi.snra ablam aradı eniştem piknige gidelim demiş eşime söledim bişi demedi ama hayırda demedi.neyse eşim beni saat11 gibi aldı eve geldik tvde u20maçları warya onların yorumlarını izliodu bunu mu izlicez aşkım dedim al aşkım istediğini aç dedi kumandayı verdi.bende foxta bi aşk hikayesi diye bi dizi warya onu açtım eşimde git madem öteki odada izle dedi bende olur dedim ciddi sölüyo sandm tam odadan çıkarken dizi için yanımdan mı gidiyon dedi bende geri döndüm.ben diziyi izlerken normaldi gülüyodu falan snra bilgisayara oturdu bende aşkım gel muhabbet edelim boşwer dziyi dedim.bilgisayarda işim var dedi neyse biraz zaman geçtikten snra kapattı pcyi geldi yanıma ama dikmiş özlerini tv izliyo bende sarıldım öptüm bakmadı bile noldu dedim tv izliom deditmm aşkım sarılıp birlikte izleyelim dedim yat uyu dedi bana.bende böle yapcaksan gt öbür odada yat dedim.banane sen git yat dedi al kzınıda git zıbar dedi.bnde aldım kzımı gittim öteki odaya içim rahat etmedi geri geldm anına güldü ah aşkım bana kıyamazmış falan dedi ötü sarıldı .başladık muhabbet etmeye snra ben yarın pikniğe gitcez mi dedim başladı bağırmaya ben hiç bi yere gitmiom her çagırdıklarında gitcz mi dedi ben gitmem gitmek isteyenede kapı orda dedi sigarasını alıp balkona çıktı bekledim bekledim gelmedi bi baktım öteki odaya yatmış anlamadım yanii ..tam 2 yıl önce yarın düğnümüz war diye uyyamıodum ewlilik yıldönmümümüzdü bilioduda niie böle bişi yaptı anlamadımm
çok uzun oldu kusura bakmayın olayı iice anlayın die her ayrıntıy anlattım