Nerde o eski samimiyet?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba hanımlar..
Bir konu açmak istedim bugün sizlere :110:Benim 3 tane birinci sınıftan beri yakın olduğum arkadaşım var.
Eskiden cok iyidik çılgınlık yapar süreklü eğlenirdik.. Ama şimdi Üni. 3 sınıf olmanın etkisi mi bilmiyorum arkadaşlarım la uzaklastık..
Aslında görüşüyoruz da ama artık ortamda birbirimizden pek keyif etmediğimiz belli..
Bu duruma çok üzülüyorum bir zamanlar çok çok iyiydik.. Ama şimdi birbirimizi dinlemekten dahi sıkılır olduk. Benlik birşey olsa belki kendime vercem. Ama hepsinde gözlemliyorum bu durumu..Sizzce neden oluyor bu durum ? Bireyselleşmenin getirdiği bir etken mi yoksa dostluklarım mı hakiki değil bilemedim:KK43:

Demekki artık birbirinizi tatmin etmiyorsunuz arkadaş olarak.

Yada zamanla birbirinizdeki gıcık huylarınızı fark edip uzaklaşmısınızdır farkında olmadan .

Iliskinizi tükettiniz demek ki. Artık ortak paylaşım noktanız kalmamış olabilir, ilgileri başka yönlere dağılmış olabilir.. Oluyor öyle arada. Kopan ilişki eski haline gelir mi bilemiyorum tabii. Bi konuşun arkadaşlarınızla.

Iliskinizi tükettiniz demek ki. Artık ortak paylaşım noktanız kalmamış olabilir, ilgileri başka yönlere dağılmış olabilir.. Oluyor öyle arada. Kopan ilişki eski haline gelir mi bilemiyorum tabii. Bi konuşun arkadaşlarınızla.
Sanırım öyle oldu..Hepimizin ilgi alanları degişti zor gibi düzelmesi sanrım:kızgın:

Back
X