- 13 Ocak 2016
- 38
- 29
- 38
- Konu Sahibi fasialparalizi
nerden başlasam bilemiyorum. konuyu doğru yerde mi açıyorum onu bile bilmiyorum. aslında burda yazılanlara oranla benimki sorun bile deil ama... 1 ay önce ücretsiz izne yarıldım ve sınava hazırlanma kararı aldım,(hem ingilizce hemde kendi alanımın sınavına hazırlanmaya çalışıyorum) 10 aylık bir evladım var onlada zaman geçirmek istiyordum. başlarda iyi çalışıyordum fakat eşimin tayini çıktı (benim istediğim yere) yeniden taşınmam gerekecek ve şuanki evime taşınalı 5 ay bile olmadı, nerde oturacağız tam karar veremedik, düşündüğümüz eve yüklü bir tadilat gerekiyor, küçük bir eve 20 binlik bir masraf mı yapsak yoksa krediyle ev mi alsak yoksa lojmana mı çıksak ki lojman sırası ne zaman gelir Allah bilir, yoksa kiraya mı? ve zamanımız çok da yok, benim iş başı yapıp atama istemem lazım. atama istemem için eşimin iş başı yapıp çalışması lazım o atandığımız yerde ben farklı yerde bir süre geçecek...ders çalışmam yarıda kaldı, yeni bir ev topla taşın yerleş, atan yeni bir ortama adapte ol, yeni insanlarla yeni düzene alış ( çok çabuk arkadaş edinen biri değilimdir.) ve sınava çalışmam bölündü, zaten yeterince geç başlamıştım, çalışıp yeniden izin mi talep etsem yoksa bu yılı geçip gelecek yıla mı çalışsam, aklınla zorun mu var diyeceksiniz ama bu arada ikinci çocuk da düşünüyorum... hiç bir şeye cesaret edip birşey yapmadan öylece bilgisayarın başında oturuyorum... eşim napalım, nasıl yapalım diyor, evi yavaş yavaş istersen topla diyor, ben sadece oturuyorum... hayatımda ne zaman plan yapsam bir gelişme oluyor ve asla gerçekleştiremiyorum... nerden başlayayım bi akıl verin.