Nerden başliyim bilmiyorum :-(

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben yeni unuversite mezunu brans ogretmeniyim.Atanamadim bu yil.Bu sene sıkı bir şekilde çalisip atanmak istiyorum.Dershanelerde falan uc dort kez gorusmelere gittim ama hep olumsuz gecti.Deneyimim yok diye kendi meslegimi yapamiyorum.Zaten ssk falan da yapmiyolar.Paraya da ihtiyacim var.Az da olsa saga sola borcum var.Napayim nerden baslim, kendi meslegimimi yapayim yoksa bi markete falan mi girsem bilmiyorum.Bu sene napayim kısacası.Aileden destek almadigimdan her ay gelirimin olmasi gerek.Özel ders versem ogrenci bulamiyorum.Kafayi yicem.tek derdim atanmak ama ders calisasim bile gelmiyo

Calisasim gelmiyo demissin en sonunda..

İnsan caliscak emek vercek ki sonunda da yemek olsun..

Nasil ki bir lokmayi agzimiza koydugumuzda cignemeden yutamiyoruz.. bakin onun bile cigneme gibi bir zahmeti var degil mi..

Hayatin neresinde olursak olalim hep calismamiz gerektigi kanisindayim..

Ben yeni unuversite mezunu brans ogretmeniyim.Atanamadim bu yil.Bu sene sıkı bir şekilde çalisip atanmak istiyorum.Dershanelerde falan uc dort kez gorusmelere gittim ama hep olumsuz gecti.Deneyimim yok diye kendi meslegimi yapamiyorum.Zaten ssk falan da yapmiyolar.Paraya da ihtiyacim var.Az da olsa saga sola borcum var.Napayim nerden baslim, kendi meslegimimi yapayim yoksa bi markete falan mi girsem bilmiyorum.Bu sene napayim kısacası.Aileden destek almadigimdan her ay gelirimin olmasi gerek.Özel ders versem ogrenci bulamiyorum.Kafayi yicem.tek derdim atanmak ama ders calisasim bile gelmiyo
özel ders verebilirsin netten ilan verip yada özel ders için öğretmen arayan ilanlara bakarak.

Öğretmenim dediğiniz an ipler bende koptu. Yazım kurallarını öğrenerek işe başlayabilirsiniz. Hangi kelime nasıl yazılır, bunlara dikkat etmeniz lazım. Öğretmensiniz sonuçta...
Bunun dışında ise ücretli öğretmenlik için başvurabilirsiniz. Alanınıza göre sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı eleman alımı yapıyor, ona bakabilirsiniz. Özel ders için de bilgisayardan çıktı alıp sağa sola yapıştırabilirsiniz. Sigortam olsun diyorsanız ama iş bulamıyorsanız elden de yatırabilirsiniz...

Branşınız nedir bilemiyorum ama 10 yıllık kpss deneyimi olan ve sistemin tüm çirkinlikleriyle yüz yüze gelmiş biri olarak bir an önce iş hayatına atılmanızı tavsiye ederim.
Edebiyat öğretmeniyim ve atanmaya dair ufacık bir umudum da yok zaten artık gücüm de yok.
Dershaneler konusunda sizin biraz fedakarlık yapmanız gerekiyor ilk etapta pek çok zorlukla karşılaşmanız mümkün ama bir yerden başlayıp mücadele etmeniz gerekiyor.

Branşınız nedir bilemiyorum ama 10 yıllık kpss deneyimi olan ve sistemin tüm çirkinlikleriyle yüz yüze gelmiş biri olarak bir an önce iş hayatına atılmanızı tavsiye ederim.
Edebiyat öğretmeniyim ve atanmaya dair ufacık bir umudum da yok zaten artık gücüm de yok.
Dershaneler konusunda sizin biraz fedakarlık yapmanız gerekiyor ilk etapta pek çok zorlukla karşılaşmanız mümkün ama bir yerden başlayıp mücadele etmeniz gerekiyor.
Atanma ihtimalim hic mi yok.sinif arkadasim yuksek puan aldi ve mulakata girdi

branş yazmamışsınız ama özel sektörde bu aşamada iş zor zira alımlar Nisan da

bir arkadaşım ki 15 yıllık öğretmen İstanbul da 2800 maaşın üstünde vermeyen okulundan ayrıldı

özelde iş bulmak da maaş da garantisi yok

branşınız atanmaya müsaitse oturun ders çalışın

tok değilse yıllar boyunca 20-25 kişi alınmışsa da kendinizi ek alanlarda geliştirin

atıyorum satranç sertifikası alın açık öğretim fotoğrafçılık okuyun drama vs geliştirin ki özelde tercih edilebilin

kısa vadede maddi sıkıntı için de part time iş bulun ki çalışacak zaman kalsın

geçen sene KPSS kursuna giden bir arkadaş A 101 de çalışıyordu ki kurs parası çıksın

branş yazmamışsınız ama özel sektörde bu aşamada iş zor zira alımlar Nisan da

bir arkadaşım ki 15 yıllık öğretmen İstanbul da 2800 maaşın üstünde vermeyen okulundan ayrıldı

özelde iş bulmak da maaş da garantisi yok

branşınız atanmaya müsaitse oturun ders çalışın

tok değilse yıllar boyunca 20-25 kişi alınmışsa da kendinizi ek alanlarda geliştirin

atıyorum satranç sertifikası alın açık öğretim fotoğrafçılık okuyun drama vs geliştirin ki özelde tercih edilebilin

kısa vadede maddi sıkıntı için de part time iş bulun ki çalışacak zaman kalsın

geçen sene KPSS kursuna giden bir arkadaş A 101 de çalışıyordu ki kurs parası çıksın
Bransim fizik.50PKisi falan aliyolar.sinif arkadaslarim atanmak uzere.onlar yapabildiyse ben de yapabilirim.part time is bulup sinava calisicam

Back
X