Nerden başliyim bilmiyorum :-(

Allah yardımcınız olsun bu gözler Kpss Türkiye 1.olan bir fizik öğretmeni adayın atanamadığını da gördü bu ülkede.Fizik alımlar konusunda çok dalgalanan bir bölüm ama çok çalışarak elbette atanmanız mümkün.

benim eşimde fizikçi ama fizik öğretmeni piyasada fazla kalmadı çoğunluğu atandı dershane yerine açılan temel lise etüt merkezi vs aslında sizi geri çevirmemeleri lazım artık fizik bölümünü okuyan öğrencide yok zor bir bölüm ..benim eşim yıllarca dershanede çalıştı son 3 senedir iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı yapıyor özel sektörde zor ..ücretli öğretmenlik için mebe başvurdunuz mu

fizik mezunu kuzenim adliyede zabıt katibi oldu

bir yerlerden başlamak gerekiyor ve maalesef sistem içerisinde herkes kendi işini yapma imkanı bulamıyor

ilanları takip etmenizi öneririm bankacılık, katiplik vs..

benim eşimde fizikçi ama fizik öğretmeni piyasada fazla kalmadı çoğunluğu atandı dershane yerine açılan temel lise etüt merkezi vs aslında sizi geri çevirmemeleri lazım artık fizik bölümünü okuyan öğrencide yok zor bir bölüm ..benim eşim yıllarca dershanede çalıştı son 3 senedir iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı yapıyor özel sektörde zor ..ücretli öğretmenlik için mebe başvurdunuz mu
Evet başvurdum hala ses cikmadi

fizik mezunu kuzenim adliyede zabıt katibi oldu

bir yerlerden başlamak gerekiyor ve maalesef sistem içerisinde herkes kendi işini yapma imkanı bulamıyor

ilanları takip etmenizi öneririm bankacılık, katiplik vs..
KPSS puanın düşük. Bu yıl güzel puan alıp hem ogretmenlik için hem de katiplik için ya da başka şeyler için basvuru yapicam

Back
X