• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden geldi 15 kilo

superberdus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
14
8
1
37
Herkese selam,

Ben oldum olasi kiloluyum. Bundan 3 sene oncesine kadar yavas yavas 60a dusmustum. Evlendim ustune 15 kilo aldim, hatta bazen tartida 77yi goruyorum. Diyetisyene gittim ise yaramadi verdigimi kat kat aldim. Metabolizmam cok yavasladi hissediyorum. Cok kilo aldim kendimden utaniyorum. Resimlerde mutsuzum.

Fazlaliklarimi atmak istiyorum. Bir de spor yapan fit kadin olmak istiyorum. Saygi gormek begenilmek istiyorum. Biktim kilo muhabbetinden. Hedefim 60 kilo alti. Kilolar yagdan gitsin istiyorum.

Bakalim neler yasayacagim.

Herkese selamlar

Mesela bugun yediklerimi yazayim.

Sabah
1 tane cikolataki pogaca, 1 yumurta, 3 zeytin, 2 dilim salam, 1 fincan sutlu nescafe

Arada
5 badem

Ogle
2 kadinbudu, patates kizartmasi, makarna, salata, 1 dilim ekmek

Arada
10 badem.

Aksam
az corba, 1 biber dolmasinin kiymali ici,

Arada
1 dilim kasarli borek, 1 kutu frambuazli yogurt

Su
5 bardak
Spor
10 dakika youtubela egzersiz. Nefes nefese kaldim biraktim. Bunaldim bir de, atla zipla evin icinde cok anlamsiz geliyor.

Cok yemisim, kilolu olmam normal sanki. Bakalim ilerleyen gunlerde biraz azaltip hareketi artirabilirsem olur bu is.

Selam,

Boyum 169, yasim 27.

77 kiloyum muhtemelen, cook abarttim cok. 80e ne kaldi?? Kendimden utaniyorum. Ama toparliycam. Kendim icin bi seyler yapicam.

Vucudum o kadar cirkinlesti ki. Agliycam ya. Artik cogunlukla somurtuyorum. Off ne ara bu kadar abarttim. Insanlar cat diye veriyolar ben inu beceremiyorum. Bakalim nasil olcak.

Oglen ve aksam pilav makarna ekmek yemiycem. Tatliyi da kesicem. Aksamlari leslieyle 2 mil yuruycem. Spor sevmiyrum ama modumu yukseltiyor. Yapmaya calisicam. Zayiflama planim budur. Haftada 1 kilo atmak istiyorum.

Kilo olayini,verecegim diye kafanda cozdukten sonra birer birer gidiyor. Insallah birakmazsan basarirsin.Bende 3 ay once 75 te baslamistim. Simdi 64 kiloyum. Hedef ilk yaza kadar 65 tim simdi 58 ins
Sunu söylemeden edemeyecegim
Ilk gunden ben saglikli beslenecegim deyince hop olmuyor biraz bocalama oluyor onun icin ilk gun oldugu için moralini bozmayim ama
Cikolatali pogaca
Patates kizartma
Makarna
Borek
Bunlar bana biraz yanlis geldi

Kilo olayini,verecegim diye kafanda cozdukten sonra birer birer gidiyor. Insallah birakmazsan basarirsin.Bende 3 ay once 75 te baslamistim. Simdi 64 kiloyum. Hedef ilk yaza kadar 65 tim simdi 58 ins
Sunu söylemeden edemeyecegim
Ilk gunden ben saglikli beslenecegim deyince hop olmuyor biraz bocalama oluyor onun icin ilk gun oldugu için moralini bozmayim ama
Cikolatali pogaca
Patates kizartma
Makarna
Borek
Bunlar bana biraz yanlis geldi

Tebrik ederim seni umarim ben de gorurum o kilolari :KK6:
O listeyi o gun yediklerimi gormek icin yazmistim bence de sakincali seyler var
Bugun de pek fark etmedi gerci :/
Zamanla duzelicek umarim

Bugun yediklerimi yazayim.

Sabah
1 dilim borek, salatalik, domates, sutlu nescafe

Arada 5 badem

Ogle
1 porsiyon et site patates puresi, 1 kepce corba, yarim kase yogurt

Arada
10 badem

Aksam
1 kase corba, 2 kasik bezelye, 2 dilim beyaz ekmek, salata

Gece
2 avuc antep fistigi, 1 elma

Su cok icmedim. Spor yapmadim. Tam sopaligim off :/ spor yaparim belki birazdan. Leslie gel beni kurtar

Merhabalar, bugun yediklerimi yazayim.

Sabah
1 ev yapimi ufakca simit, domatws, salatalik, sutlu nescafe

Arada
4 tane sunta biskuvi

Ogle
1 kepce corba, 2 yk fasulye, 2 dilim ekmek, yarim kase cacik, 2 mercimekli kfte

Arada
5 badem

Aksam
2 kasik pilav, 4 izgara kofte, 1 kepce corba, 2 kasik piyaz

Arada
1 paket hosbes :/

Poff. Aksam yemegi cok guzeldi her seyden yedim. Ustune de gofret yedim. Aksamlari bogazimi tutsam corba salata idare etsem daha iyi olacak. Kismet yarina diyelim. Birazdan spor yaparim.

Merhaba herkese. Bugun ehh genel kurallarima uymaya calistim ama sonda daysnamayip antep fidtigi yedim :/

Sabah
1 pogaca, domates, salatalik, sutlu nescafe

Arada 3 tane sunta biskuvi

Ogle
1 dilim haslama etle birax patlican, 1 kepce corba, salata, 1 dilim ekmek

Aksam
1 kepce corba, 1 porsiyon etli nohut, salata

Arada
3 - 4 avuc antep fistigi

Yedim mi insan gibi yemiyorum ne yazik ki antep fistigini. Cok seviyorum. Eve abur cubur almamaya calisiyorum ama kalan bazi seyler var. Bisi bulamadikca onlara sariyorum. Sanirim hicbi zararli sey almayip meyve almak daha mantikli. Cunku aksamlari bir seyler yemeyince mutsuz oluyorum.

Bugun de diyet yok arkadaslar, ama yazacagim yine de.

Sabah
1 ufak pogaca, domates salatalik, 1 fincan sutlu nescafe

Arada
2 ceviz

Ogle
1 kepce corba, salata, 1 porsiyon firin tavuk

Arada
1 ceviz, 1 kruvasan

Aksam
2 servis kasigi pilav, 3 servis kasigi doner, 1 kepce corba

Arada
1 kruvasan, 1 portakal, 2 avuc antep fistigi

Artik bunun adi yeme bozuklugu sanirim. Nasil duzeltirim ne yapabilirim?

Merhabalar herkese,

Bugun eski fotograflarima baktim. Gectigimiz yaz asagi yukari 66-67 kiloydum. O halim aslinda gayet hosmus. Sisman demem balik etli derim.

O fotograflar beni cok motive etti. Ve havalar da isindi buralarda cok mutluyum. Tek eglencemiz yemek olmak zorunda degil. Baska haz sebepleri var.

Bakalim nasil olacak.

Ha bir de sanirim biraz suzuldum. Muhtemelen odem atiyorum. Tartim yok almak da istemiyorum. Belki mezurayla olcerim kendimi. Ama sabah aynaya bakinca gozume bir ince geldim. Esim de onayladi.

Aksamlari az da olsa spor yapmak ise yariyor olabilir. Sabredebilirsem nivea body ile dinamik sabahlar videosunu yapmayi dusunuyorum.

Sadece diyet yeterli olmuyor canim. Yaninda mutlaka spor yapman lazim
Benim kucuk bebegim oldugu icin spor yapamiyordum.kilo verdim ama sikilasmam lazimdi. Gecen ay eşimin calisma saati uyuyordu 1 ay haftada 4 gun fitness a gittim. Cok faydasini gordum
Simdi 1 haftadir oglusu uyutunca aerobic dans yapıyorum 50 dk. Dun 25 dk da step yaptim. Diyet gibi sporumada ozen göstereceğim

15 aralık 75 kiloyla basladim
15 mart 63 kiloyum
Hedef
15 haziran 58 kilo olmak... Boy 168-169

Sadece diyet yeterli olmuyor canim. Yaninda mutlaka spor yapman lazim
Benim kucuk bebegim oldugu icin spor yapamiyordum.kilo verdim ama sikilasmam lazimdi. Gecen ay eşimin calisma saati uyuyordu 1 ay haftada 4 gun fitness a gittim. Cok faydasini gordum
Simdi 1 haftadir oglusu uyutunca aerobic dans yapıyorum 50 dk. Dun 25 dk da step yaptim. Diyet gibi sporumada ozen göstereceğim

15 aralık 75 kiloyla basladim
15 mart 63 kiloyum
Hedef
15 haziran 58 kilo olmak... Boy 168-169

Haklisin canim. Yuruyuse basladim ben de gunde 30 dk kosu bandinda yuruyorum. Belki zamanla kol bacak hareketleri de ekliycem.

Herkese merhaba. Birkac zamandir yazmiyordum yogunluktan. O arada diyet de yapmadim acikcasi. Bugun yediklerimi yazayim.

Sabah
1 simit, 1 cay kasigi yag

Arada 5 badem

Ogle
Firin tavuk, mercimek corba, 2 dilim ekmek

Arada 1 muz, 5 badem

Aksam
1 kse corba, biraz salata

2 lt su, 30 dk kosu bandinda yuruyus.

Regl oldum siskinligimi atsin diye habire su iciyorum iyi de oluyor.

Back
X