Nerden geldi bu korku?

Kukrim

En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜
Pro Üye
24 Haziran 2015
40.173
155.288
798
Herkese iyi geceler.pa hastasıyım. Bazı şeyleri kendi kendime aşıyorum.Fakat son günlerde yeni bir fobi oluştu bende ve cok etkiliyor yaşantımızda.

Boğaz koprulerinden geçmek. Geçmeye korkuyorum.Aklıma türlü türlü senaryolar geliyor.Ya geçerken köprü yıkılır sa ya denize düşersek diye.Düşünürken bile içim bir tuhaf oluyor.

Ailemin fertlerinden en yakınlarım karşı yakada olduğu için mecbur kullanmam gerek.Misal yarın gidicem ya kaç gün öncesinden stres basıyor.

Beni rahatlatacak,belki bu korkumu aşmama yardimci yorumu olan olur diye yazmak istedim.

Kimsenin verecek bir tavsiyesi yok mu:KK42:

Konuda bir nokta dışında hiç birşey göremeyen yalnız benmi yim konu ne acaba?
Korku ne korkusu ?

Pulmoner atrezi. Mi?rahatsızlığın akciğer atar damarinin kapakciginin olmaması...
Ama bunun korkunla ilgisi ne..?anlayamadım ki...panik atak mi demek istedin belki...?
O zaman söyle soyliym doktorunla kendinle cozebilecegin birsey sonucda psikolojik bir durum.
Acil şifalar diliyorum

Konu sahibi ilk mesajını düzenleyebiliyor . düzenleyeyim derken külliyen silebilir de.
Silse bile moderatörler konuyu tekrar geri getirebiliyorlar.
Konu geri geldi , konu sahibi uçtu :KK70:
O değil de pa hastalığı ne ola ki???
Ceza almışım ne olduğunu anlayamadım. Evet birseyler yapmışım konuya.o yüzden giremedim.:KK45:

Pulmoner atrezi. Mi?rahatsızlığın akciğer atar damarinin kapakciginin olmaması...
Ama bunun korkunla ilgisi ne..?anlayamadım ki...panik atak mi demek istedin belki...?
O zaman söyle soyliym doktorunla kendinle cozebilecegin birsey sonucda psikolojik bir durum.
Acil şifalar diliyorum
Panik atak canım .Psikoloğa gidiyorum ama bir süre sonra farklı korkular nuksediyor.şimdi de bu köprü korkusu çıktı. Geçiyorum ama geçene kadar strese giriyorum.

Hersey aslında sende bitiyor benim yasadigim korkuları bir bilsen kendikilerin önünde tazime dururdun ama madem pa var sende hiç anlatmym o_Ohe faydası olur belki diyorsan bi kaç örnek verebilirim

Geçebildin mi köprüden?

Pa ne diye merak ede ede öldüm sonra Google sordum da rahatladım :KK70:
Uzman birimden yardım alsan iyi olmaz mu?
Haha genelde pa yazınca biliniyor ya öyle yazdım aman bilme Allah yaşatmasin düşmanima bile.
Geçtim geçtim de gidene kadar neler çekiyorum bilsen.
Psikoloğa gidiyorum canım. Ama diyorum ya korkularim yeni yeni yürüyor. Yani bir dönem başka birseyden korkuyorum bir dönem bambaşka.
Hani böyle şey gibi oturduğun yerde evham mi derler.
Mesela yarın karşıya geçmem gerek diyelim,nasıl geçeceskin ya söyle olursa ya böyle olursa diye içimdeki ses beni yiyor:-)

Herkese iyi geceler.pa hastasıyım. Bazı şeyleri kendi kendime aşıyorum.Fakat son günlerde yeni bir fobi oluştu bende ve cok etkiliyor yaşantımızda.

Boğaz koprulerinden geçmek. Geçmeye korkuyorum.Aklıma türlü türlü senaryolar geliyor.Ya geçerken köprü yıkılır sa ya denize düşersek diye.Düşünürken bile içim bir tuhaf oluyor.

Ailemin fertlerinden en yakınlarım karşı yakada olduğu için mecbur kullanmam gerek.Misal yarın gidicem ya kaç gün öncesinden stres basıyor.

Beni rahatlatacak,belki bu korkumu aşmama yardimci yorumu olan olur diye yazmak istedim.
Bende de var panik atak eşimle çok defa kavga ediyoruz bende arabalardan korkuyorum daha doğrusu feci ölümlerden yanarak boğularak ezilerek parçalanarak tek çare psikolog dediler onada gittim yok düzelmiyor bu o an ateş basıyor terlemeye başlıyorum bazen nefesim kesiliyor eşim bana hatta bir daha seni arabaya almam dedi adama kaza yaptıracam diye :(

Hersey aslında sende bitiyor benim yasadigim korkuları bir bilsen kendikilerin önünde tazime dururdun ama madem pa var sende hiç anlatmym o_Ohe faydası olur belki diyorsan bi kaç örnek verebilirim
Gerçekten mi ?Bazen dünyada böyle bir tek kendimmisin gibi hissediyorum.
Geçen akşam arkadasa gittim. Annesi vardı. İşte pa konu açıldı bende dedim bu ara köprülerden korkuyorum falan.Arkadaş da dedi ki acaba bende de mi var pa doye. Annesi ordan sende öyle birseyler yok kızım saçmalama sen öyle değilsin dedi.sanki ben böyle deliymisim gibi bi tavırla. O kadar zorunda gitti ki.Bütün gece ağladım. Niye böyle korkularim oluyor benim diye.

Bende de var panik atak eşimle çok defa kavga ediyoruz bende arabalardan
Bende mesela eşim diyor ki şuraya gidelim bilmem ne yemeğe ben hemen o otobanlari düşünüyorum gitmek istemiyorum.yolda stres olucam diye

Haha genelde pa yazınca biliniyor ya öyle yazdım aman bilme Allah yaşatmasin düşmanima bile.
Geçtim geçtim de gidene kadar neler çekiyorum bilsen.
Psikoloğa gidiyorum canım. Ama diyorum ya korkularim yeni yeni yürüyor. Yani bir dönem başka birseyden korkuyorum bir dönem bambaşka.
Hani böyle şey gibi oturduğun yerde evham mi derler.
Mesela yarın karşıya geçmem gerek diyelim,nasıl geçeceskin ya söyle olursa ya böyle olursa diye içimdeki ses beni yiyor:-)
Geçmiş olsun , telkinde bulun kendine.korkularının üzerine git derler ya köprüden geç sık sık.
İnançlı biri iseniz şayet, doğum, evlilik ölüm gibi temel olaylarda kaderinizin önüne geçemeyeceğinizi kendinize sık sık tekrar etseniz.
Korkularınız ne ile başladı ki? Kaynağını bulsanız sanki daha kolay yenersiniz .

Benimki panik atak değil maalesef bakın pa ya bile maalesef diyecek kadar...
Ama hiç korkmuyorum yassdiklarimdan hemde hiç çünkü vesvese lerim olduğunu biliyorum normalde imkansız olduğunu biliyorum

Back
X