Kızlar mrb bi el atarmısıniz bana sizce ben fazla mı takıntiliyim fazlamı buyutuyorum....
Eşim o bu şu gözetmeksizin gördügu her kadina bakar ve bu beni çildirtir .Söyle soyle dilimde tuy bitti zerre duzelmedi 3 yildir.
Gecen esimin daha onceden görmediği benim bi kuzenim geldi oturmaya bize
Nasil kasılıyor nasil rahat olamiyor bir görseniz boyle caktirmadan suzmeler filan offf atlayip ustune kafasini isiracaktim nerdeyse
Bir iş icin gece saat 23; 35 civarlarinds bir kiz arkadasi aradi (buna karisamiyorum cunku saglik sektörunde oldugu için onemli olabiliyor ) Neyse 3 dk konustuktan sonra tlfi kapatti.
Ve telefonu kapattiktan sonra internette konustugu arkadasinin bir özelliginide icinde barindiran bir arama yapmiş
Şöyleki mesela : Turbanli p.rno
Ve bildiginz izlemis offffff
Artik cildirmak uzereyim söyleyip tartismiyorum bile artik çünki gözumle dahi görsem hep inkar ediyor uste çıkiyor
Inkar etmese özur dilese belki bu kadar kemirmiycek icimi ama inanin küfleniyorum artik
Ve işin kotu tarafi artik tartismak istemiyorum saldım
Boşan filan demeyin
Mümkunati yok..
Bi akil verin lutfen
Bunlar 1000 de 1 i bile degil emin olun
Şöyle bir seyde war ama beni çok arzular
Süprizler yapar
Sanki 3 yillik karisi degilmisim gibi hafif mesref bir kiyafet giysem ilk defa gormus gibi suzer gozu ustumdedir
Öyleki dar bir tayt giydigmde bile salyalari akarak bakar
Demem o ki işin icinden çikamiyorum...
Eşim o bu şu gözetmeksizin gördügu her kadina bakar ve bu beni çildirtir .Söyle soyle dilimde tuy bitti zerre duzelmedi 3 yildir.
Gecen esimin daha onceden görmediği benim bi kuzenim geldi oturmaya bize
Nasil kasılıyor nasil rahat olamiyor bir görseniz boyle caktirmadan suzmeler filan offf atlayip ustune kafasini isiracaktim nerdeyse
Bir iş icin gece saat 23; 35 civarlarinds bir kiz arkadasi aradi (buna karisamiyorum cunku saglik sektörunde oldugu için onemli olabiliyor ) Neyse 3 dk konustuktan sonra tlfi kapatti.
Ve telefonu kapattiktan sonra internette konustugu arkadasinin bir özelliginide icinde barindiran bir arama yapmiş
Şöyleki mesela : Turbanli p.rno
Ve bildiginz izlemis offffff
Artik cildirmak uzereyim söyleyip tartismiyorum bile artik çünki gözumle dahi görsem hep inkar ediyor uste çıkiyor
Inkar etmese özur dilese belki bu kadar kemirmiycek icimi ama inanin küfleniyorum artik
Ve işin kotu tarafi artik tartismak istemiyorum saldım
Boşan filan demeyin
Mümkunati yok..
Bi akil verin lutfen
Bunlar 1000 de 1 i bile degil emin olun
Şöyle bir seyde war ama beni çok arzular
Süprizler yapar
Sanki 3 yillik karisi degilmisim gibi hafif mesref bir kiyafet giysem ilk defa gormus gibi suzer gozu ustumdedir
Öyleki dar bir tayt giydigmde bile salyalari akarak bakar
Demem o ki işin icinden çikamiyorum...