• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık NERDESINIZ YAAA NEDEN YORUM YAPAN YOK

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ygmraysm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
47
31
3
34
URAS EFE

ISMI NASIL BAYANLAR.. HER GELEN BI KULP TAKIO BEN COK BEEGNDIM SIZIN FIKIRLERINIZI ALAYIM ...

İsme karar vermek zor gerçekten..uras anlamı güzel bende beğeniyorum ama uras mı uraz mı aras mı araz mı diye birden çok yanlış yazılma olabilir o yönden sıkıntı bir de unisex isim..ben erkeklerde özellikle unisex ismi sevmiyorum...efe güzel bi isim bence soy adınız uzunsa sadece efe yi de düşünebilirsiniz..

Uras unisex degil. Ben arastirmistim isim ararken. Iraz kuz ismi onun anlami farkli urasla alakasi yok. Urazla İraz karisabilir. Ben iki isim pek sevmiyorum. Sadece uras i begendim o yuzden. Uras bayagi yayginlasiyor. Disarda da cok duyuyorum. İlerde karistirilmayacak bir isim olacak. Bende ikna edebilsem uras koyacaktim.

Urası sevmedim.
Efe güzel.
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin İnşallah..

İsme karar vermek zor gerçekten..uras anlamı güzel bende beğeniyorum ama uras mı uraz mı aras mı araz mı diye birden çok yanlış yazılma olabilir o yönden sıkıntı bir de unisex isim..ben erkeklerde özellikle unisex ismi sevmiyorum...efe güzel bi isim bence soy adınız uzunsa sadece efe yi de düşünebilirsiniz..
Uras uniseks bir ism degil canlm arastrdim ben butun site de erkek adi diye geciyor .. birde uras zaten net soyleniyor farkli yazmlar olacgini zannetmiyorum uraz ve uras ayni isim zaten .

Lütfen aynı içerikle konu açmayınız, halihazırda isimle alakalı 4 konunuz var, birde rica ediyorum büyük harf yazmayınız, büyük harf bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

Efe benim oğlum Efekuşum. Ama inşallah yaramaz olmaz :D

TOLGAHAN ve CAGAN isimleri nasil bayanlar esimin onerisi .
Çağan isminin manası güzel ama söylenişini ben pek sevmiyorum yine karışabilen bi isim çağan çağın çağıl tek seferde net anlaşılmıyo..
Tolgahan değil de Tolga daha iyi..
söylenişi güzel havalı anlamı çok güzel değil..
Bir de tanıdığım tolgalar çok sempatikti o yüzden bence güZel bir isim erkek için

Çağan isminin manası güzel ama söylenişini ben pek sevmiyorum yine karışabilen bi isim çağan çağın çağıl tek seferde net anlaşılmıyo..
Tolgahan değil de Tolga daha iyi..
söylenişi güzel havalı anlamı çok güzel değil..
Bir de tanıdığım tolgalar çok sempatikti o yüzden bence güZel bir isim erkek için

Ewet canm cagan isminden dedgin sebeb den dolayi vazgectik. Tolga var akrabda diye tolgahan dusunduk ama onuda kaba soylensii var dedik. Suan kizmizin adi ile uyumlu analmi ile ayni olan ve ikimz in de iicne sinen her yonden EYMEN isminde karar kildik.. iki tarafda da yok eymen ismi cok konuluyor ama herkesin eymeni kendine bize anlamli hos olmasi yetiyor

H
Ewet canm cagan isminden dedgin sebeb den dolayi vazgectik. Tolga var akrabda diye tolgahan dusunduk ama onuda kaba soylensii var dedik. Suan kizmizin adi ile uyumlu analmi ile ayni olan ve ikimz in de iicne sinen her yonden EYMEN isminde karar kildik.. iki tarafda da yok eymen ismi cok konuluyor ama herkesin eymeni kendine bize anlamli hos olmasi yetiyor
hayırlı olsun adıyla yaşadın inşallah

Back
X