Oncelikle okulu bitirip atanamayip evde 7 ay oturmana ragmen bu hayati sevmis ve ozluyor olman ailenin ve cevrenin sana karsi cok iyi oldugu anlamina gelirki bunun icin uzulmek degil mutlu olmalisin. Niceleri var atanamayip tekrar aile baskisi altina giren bunalima giren ailesiyle gecinemeyen universitede basina buyruk yasamis tekrar annne baba yaninda kurallarla yasamaktan ve buna mecbur olmaktan hoslanmayan. Sen bunlarin hepsini ozledigine gore bu 7 aylik donem cok guzel gecmis demektir. Ayrica sevgilinle bir karar almissiniz ve bunu gerceklestirmissiniz cok sabslisiniz bence artik yetiskin hayatina adim atmis oldugun gercegiyle yuzlesùelisin tamam cokda mayah birsey degil ama ne yazikki hayatinin baska bir evresindesin artik. Sorumluluklarinla birlikte mutluluklarinda cogalacak belki bir aile kuracaksin meslegin var onu seveceksin kendi parani kazanacaksin birikim yapip gelecegine yatirim yapacaksin planlar hayaller, ozledigin ailene kucuk hediyeler vereceksin kendi kazandigin paranla, ailenin sana bakis acisi olumlu yonde degisecek vs vs bence bir adaptasyon surecindesin isine ve iliskine kotu etki etmesine izin verme derim cunku cok iyi bir yerdesin.
Merhaba kızlar,
Üniversite bitince ilk başta tayinim çıkmadı ve 7 ay evde kaldım. O kadar alıştım ki eve, ama bi yandan da sevgilimle uzak kaldık baya. 7 ayda 3 gün görüşebildik. Aynı şehirde olabilmek adına ortak bir karar verdik, birlikte olabiliceğimiz şehirler arasında benim üniversite okuduğum şehir olan Bursa vardı. Aynı zamanda sevgilimin de memleketine yakındı. (İstanbullu) İkimiz de şu an Bursaya atandık. Ama ben o kadar üzgünüm ki. Sevgilimle ilerde evlilik planlıyoruz ve onu daha yakından tanımaya ihtiyacım var, çok seviyorum onu. Bizim için yaptığımız bir karardı ama 7 ayda evime aileme öyle alışmışım ki, şimdi kendimi çok büyük bir boşlukta hissediyorum. Yüzüm gülmüyor kaç zamandır. Doğru mu yaptım yanlış mı diye sora sora kendimi mahvettim resmen. Bu uzaklık meselesine bakışım önceden böyle diildi ama şimdilerde nerdeyse düşünmediğim gün yok. Sevgilimle ilişkime de etki ediyor tabi. Mükemmel bir insanla birlikteyim ama ayrılmayı bile düşünüyorum. Nasıl düşünmeli, napmalıyım
Haklısınız gerçekten :) Olayın içinde olunca insan doğrusunu göremeyebiliyor. Ailem bursa yazmam konusunda çok duygusal davranınca bana da nüksetti açıkçası bu. Her şeyin aniden değişmesi durumu da korkutucu geliyordu. Ancak şimdi daha iyiyim.Küfür edip banlanasim gelditamam ne güzel ailenle 7 ay gecirmis sin ve bir yıl dolmadan atanmissin. Atandığını yerse bir de erkek arkadaşınla birliktesin. Haşa ne istiyorsun güzel kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?