Nerdeyse bir aydır ağlıyorum.. :(

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba kızlar,
Üniversite bitince ilk başta tayinim çıkmadı ve 7 ay evde kaldım. O kadar alıştım ki eve, ama bi yandan da sevgilimle uzak kaldık baya. 7 ayda 3 gün görüşebildik. Aynı şehirde olabilmek adına ortak bir karar verdik, birlikte olabiliceğimiz şehirler arasında benim üniversite okuduğum şehir olan Bursa vardı. Aynı zamanda sevgilimin de memleketine yakındı. (İstanbullu) İkimiz de şu an Bursaya atandık. Ama ben o kadar üzgünüm ki. Sevgilimle ilerde evlilik planlıyoruz ve onu daha yakından tanımaya ihtiyacım var, çok seviyorum onu. Bizim için yaptığımız bir karardı ama 7 ayda evime aileme öyle alışmışım ki, şimdi kendimi çok büyük bir boşlukta hissediyorum. Yüzüm gülmüyor kaç zamandır. Doğru mu yaptım yanlış mı diye sora sora kendimi mahvettim resmen. Bu uzaklık meselesine bakışım önceden böyle diildi ama şimdilerde nerdeyse düşünmediğim gün yok. Sevgilimle ilişkime de etki ediyor tabi. Mükemmel bir insanla birlikteyim ama ayrılmayı bile düşünüyorum. Nasıl düşünmeli, napmalıyım

Oncelikle okulu bitirip atanamayip evde 7 ay oturmana ragmen bu hayati sevmis ve ozluyor olman ailenin ve cevrenin sana karsi cok iyi oldugu anlamina gelirki bunun icin uzulmek degil mutlu olmalisin. Niceleri var atanamayip tekrar aile baskisi altina giren bunalima giren ailesiyle gecinemeyen universitede basina buyruk yasamis tekrar annne baba yaninda kurallarla yasamaktan ve buna mecbur olmaktan hoslanmayan. Sen bunlarin hepsini ozledigine gore bu 7 aylik donem cok guzel gecmis demektir. Ayrica sevgilinle bir karar almissiniz ve bunu gerceklestirmissiniz cok sabslisiniz bence artik yetiskin hayatina adim atmis oldugun gercegiyle yuzlesùelisin tamam cokda mayah birsey degil ama ne yazikki hayatinin baska bir evresindesin artik. Sorumluluklarinla birlikte mutluluklarinda cogalacak belki bir aile kuracaksin meslegin var onu seveceksin kendi parani kazanacaksin birikim yapip gelecegine yatirim yapacaksin planlar hayaller, ozledigin ailene kucuk hediyeler vereceksin kendi kazandigin paranla, ailenin sana bakis acisi olumlu yonde degisecek vs vs bence bir adaptasyon surecindesin isine ve iliskine kotu etki etmesine izin verme derim cunku cok iyi bir yerdesin.

Bence sen ailenin yaninda kaldigin o 7 ayda depresyona girdin...eger ki girmediysen sevgilini eskisi kadar sevmiyosun...bu iki ihtimalden biri...hangisi oldugunu sen bilirsin artik...

Bu güzel cevabınız için çok teşekkürler öncelikle Evet şanslıyım,çünkü ailem gerçekten çok iyi. Bana çok iyi baktılar, 4 senelik üniversite koşuşturmacasından, büyükşehir yorgunluğundan sonra yeniden küçük ama şirin ilçemde, en önemlisi canım ailemin yanında olmak çok sevgi doluydu. Şimdi yine aynı hayatın içine balıklama düştüm gibi. 7 aylık alışkanlıktan sonra bunun yerine başka alışkanlıkları koymaya çalışmak da cabası. Kendime zaman tanımam lazım ama şimdiden evimi özledim inşallah bu süreci atlatırım kolayca

Üzülmen çok normal fakat artık kendi ayaklarının üzerinde durma vaktin geldi. Hem ne güzel sevdiğin insanla aynı şehire atanmissin. Bunun için ayrılmayi düşünmek çok sacma

Bunu sevgilin için yapılmış bir fedakarlık,ailene yaptığın yanlış gibi görme.büyüdün ve kendi kanatlarınla uçmalısın.tek yaşamak iyidir,bursa güzeldir..hayırlı olsun

Bence siz rahatliga alismissiniz.sprumluluk calisma hayati agir gelmis size.hakkinizda hayirlisi olsun.ama sakin isinizi birakmayin.cok rahat bi hayatinizda olsa insanin kendi ekonomik ozgurlugu olmasi gibisi yok

Insan herseye alısıyor sen sevgılınden ayrılsan nlcak ılerde yıne bırını bulup evlenceksın mecburen ve dua et aılen sag olsunda uzaktada olsa olur mesafeler asılır sevgılınınde ahını alma ılerde cok cekersın

Allahım bu derdin aynısından istiyorum. 1 ay ağlasam ağlasam sevinçten ağlarım.

Yanlış anlamayın konu sahibi sizin derdiniz için değil ama bu saate kadar kaç fincan kahve içtiğimi unutarak ders çalışıp uyumadan önce bir bakayım diye girdiğimde sizin derdinizi görünce ben dertlendim kendi halime.

Ben de çok düşkunum aileme. Senin yerinde olsam bundan sonraki tayinimi aileme yakın yere isterdim.

anne kuzusu diyoruz buna bunu bir erkek yapsa topa tutarlar.alışmak lazım.annen baban sık sık gelir onlar için de değişiklik olur.zor ancak alışıyor insan

küçük çocuk değilsiniz bu devirde iş bulmanın düzgün bi eş bulmanın ne kadar zor olduğunu bilecek yaştasınız.
atanmışsınız sevgiliniz içinde iyi diyorsunuz lütfen 5 yaşında çocuk gibi ailemi isterim diye sızlanmayın.
şuan hayat ne kadar zor çevrenizdekilere bi göz atın ve halinize şükredin.

memleket neresi?
bana üzülmeniz çok enteresan geldi, bursada okumuşsunuz bir de, yeni alıştığınız bir şehir değil ki?
bir aydır ağlamak falan, hiç normal değil tepkileriniz.

bence durumunuzu ailenize anlatın ,en azından siz bu ruh halini atlatana kadar birileri yanınıza gelsin.

kafanızda ne kadar buutmuşsunuz... belli ki mukemmel olmayan sızsınız bu yuzden mutlu deilsiniz bence şükredin ve bu guzelliklerin tadını çıkarın yaz tatili var onunuzde kocaaaamannn....

Küfür edip banlanasim geldi tamam ne güzel ailenle 7 ay gecirmis sin ve bir yıl dolmadan atanmissin. Atandığını yerse bir de erkek arkadaşınla birliktesin. Haşa ne istiyorsun güzel kardeşim.
Haklısınız gerçekten :) Olayın içinde olunca insan doğrusunu göremeyebiliyor. Ailem bursa yazmam konusunda çok duygusal davranınca bana da nüksetti açıkçası bu. Her şeyin aniden değişmesi durumu da korkutucu geliyordu. Ancak şimdi daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…