Başım inanılmaz ağrıyor bir o kadar da durgunum.nişanlıym daha çok çok yeni..severek nişanlandık.başlarda muhteşem bir aşk yaşıyorduk o gözlerimin içine dalıp giden adam zamanla değişmeye başladı.nişan oldu iş için ablasının yanına geldi taşındı.yoğun çalışma temposu var ama zamanıda var.biz hiç çıkmayız dışarı görüşmeyiz.ya parası yoktur ya hali.kısıtlar sürekli ailemle bile gittiğim yerler konusunda tartışırız.haftaya ilk dışına gitmesi lazım iş için.çok uzak değil.bizimde yıl dönümümüz.dedimki 'hayatım git toplantını yap otur oyalanma gel.bizim ilk yıl dönümümüz en azından akşam 1 saatte olsa dışarı çıkalım dolaşsak bile yeter.!.gitmişken dolaşırım ben dedi hemen.akşam kaçta gelirm bilmem.ben üstteledim tabi en azından dışarı çıkalım evde oturmayayım yıldönümü die.''yıldönümüde neymiş çok film izliyosun sen seni mi eylicem.....dahası dahası.ertesi gün oldu ablası aradı.kardeşini üzüyormuşum.yok yıldönümü neymiş falan.çocukmuşum ben o yoruluyomuş ben anlayışlı dğeilmişim.aileme bile zorla kabul ettirdi seni yalvar yakar sevmese yaparmıydı dedi.o nasıl bir cümledir arkadaş.aradımm söyledim nişanlıma kırıldım ablana.örnek verilcekse bumudur örneği dedim.iyi demiş dedi.sen kaşınmışsın dedi saydı saydı.peki ben ablana bişi olduğunda anlasın diye kırıcı birşey söylediğimde sen o zaman hak verceksin bana dediğimde kinci oldum kötü oldum.diyemezsin oldum.annem zamanında bizi üzgün gördüğünde karşısına alıp konuşmak istediğinde anne ikimizin ilişkisi karışma dendi.şoktayım kızlar ben bu adamla nasıl olmuş anlam veremiyorum.bariz belli ki çok güzel doldurulmuş.ben hiç bişi istemedim ondan.çalışıo diye aramadım o müsait olunca aradı.dışarı çıkalım demedim.kırk yılın başında tek bişi istedim ama değmezmiş..
bu süreci bu bitirişi nasıl atlatmam laızm bilmiyorum..sabırlaa bekliyorum ki kendi gelip ayağıma bitircek.ne arıcam ne sorcam ne de cevp vericem
bu süreci bu bitirişi nasıl atlatmam laızm bilmiyorum..sabırlaa bekliyorum ki kendi gelip ayağıma bitircek.ne arıcam ne sorcam ne de cevp vericem