• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEREDE yanlış yaptım ahh bir bilsem :(((

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Başım inanılmaz ağrıyor bir o kadar da durgunum.nişanlıym daha çok çok yeni..severek nişanlandık.başlarda muhteşem bir aşk yaşıyorduk o gözlerimin içine dalıp giden adam zamanla değişmeye başladı.nişan oldu iş için ablasının yanına geldi taşındı.yoğun çalışma temposu var ama zamanıda var.biz hiç çıkmayız dışarı görüşmeyiz.ya parası yoktur ya hali.kısıtlar sürekli ailemle bile gittiğim yerler konusunda tartışırız.haftaya ilk dışına gitmesi lazım iş için.çok uzak değil.bizimde yıl dönümümüz.dedimki 'hayatım git toplantını yap otur oyalanma gel.bizim ilk yıl dönümümüz en azından akşam 1 saatte olsa dışarı çıkalım dolaşsak bile yeter.!.gitmişken dolaşırım ben dedi hemen.akşam kaçta gelirm bilmem.ben üstteledim tabi en azından dışarı çıkalım evde oturmayayım yıldönümü die.''yıldönümüde neymiş çok film izliyosun sen seni mi eylicem.....dahası dahası.ertesi gün oldu ablası aradı.kardeşini üzüyormuşum.yok yıldönümü neymiş falan.çocukmuşum ben o yoruluyomuş ben anlayışlı dğeilmişim.aileme bile zorla kabul ettirdi seni yalvar yakar sevmese yaparmıydı dedi.o nasıl bir cümledir arkadaş.aradımm söyledim nişanlıma kırıldım ablana.örnek verilcekse bumudur örneği dedim.iyi demiş dedi.sen kaşınmışsın dedi saydı saydı.peki ben ablana bişi olduğunda anlasın diye kırıcı birşey söylediğimde sen o zaman hak verceksin bana dediğimde kinci oldum kötü oldum.diyemezsin oldum.annem zamanında bizi üzgün gördüğünde karşısına alıp konuşmak istediğinde anne ikimizin ilişkisi karışma dendi.şoktayım kızlar ben bu adamla nasıl olmuş anlam veremiyorum.bariz belli ki çok güzel doldurulmuş.ben hiç bişi istemedim ondan.çalışıo diye aramadım o müsait olunca aradı.dışarı çıkalım demedim.kırk yılın başında tek bişi istedim ama değmezmiş..

bu süreci bu bitirişi nasıl atlatmam laızm bilmiyorum..sabırlaa bekliyorum ki kendi gelip ayağıma bitircek.ne arıcam ne sorcam ne de cevp vericem

Yazınızı okurken ben şoklara girdim.
Ablasınamı yetiştirmiş hemen,yıl dönümü mevzusunu.
Ufak tartışmalarınızda ailesi üzerinize çullanacaksa,bence hemen kurtulmaya çalışın o adamdan.
Yıl dönümü kutlamak nezaman çocukluk olmuş,benim haberim yoktu.

Siz siz olun size saygısı olmayan adamla evlenmeyin.bugün bunları yapan evlenince sizi yerin dibine sokar unutmayın.

Kırk yılın başında nişanlınızdan bir şey istemişsiniz , bunu da istemeye hakkınız var..

Sonuçta ilişkinizin birinci yıl dönümü..

Sizin için çok önemli de olabilir olmaya da bilir ama en azından bir saat de olsa sizinle görüşebilirdi..
Gidip kardeşine yetiştiriyor olması apayrı saçmalık..

Demek ki yarın bir gün evlendiğiniz de evinizde bir sürü tartışma olsa , ve adam haksız olsa gider ailesiyle paylaşır kendini haklı çıkartır..
Sizin için hayırlı bir ilişki olmayacağı kesin , üzülmeye değmez..

balık baştan kokarmış ,size davranışları ,tavırları düşündürücü ,mantıklı düşünüp karar verin derim ,boşanmaktansa ,nişandan dönmek daha iyidir...

Kırk yılın başında nişanlınızdan bir şey istemişsiniz , bunu da istemeye hakkınız var..

Sonuçta ilişkinizin birinci yıl dönümü..

Sizin için çok önemli de olabilir olmaya da bilir ama en azından bir saat de olsa sizinle görüşebilirdi..
Gidip kardeşine yetiştiriyor olması apayrı saçmalık..

Demek ki yarın bir gün evlendiğiniz de evinizde bir sürü tartışma olsa , ve adam haksız olsa gider ailesiyle paylaşır kendini haklı çıkartır..
Sizin için hayırlı bir ilişki olmayacağı kesin , üzülmeye değmez..

zaten öyle de oluyor..kendi başına olsa düşünse etse hatasını anlardı.ne zaman geldi yerleşti oraya hep haklı hep gururlu.neden olduğunu şimdi anlıyorum

ne demek seni mi eyleyeceğim?

ablası arıyor tek kelime etmedınız dınlednz mı bırde? bırde ustune ustluk hala nısanlını arayp cok kırıldım ablana dıyorsun?

kendın yapıyorsun bu adamada ablasına da yuzu sen verıyorsun bılmem farkında mısın?

bu olanlar evlendiğinde duyup göreceklerin yüzde 10u gerisini sen düşün...

ne demek seni mi eyleyeceğim?

ablası arıyor tek kelime etmedınız dınlednz mı bırde? bırde ustune ustluk hala nısanlını arayp cok kırıldım ablana dıyorsun?

kendın yapıyorsun bu adamada ablasına da yuzu sen verıyorsun bılmem farkında mısın?

bu olanlar evlendiğinde duyup göreceklerin yüzde 10u gerisini sen düşün...

diceğimi dedim tavrımı koydum ben ablasına..gerçek yzünü gürsün diye anlattım nişanlıma ama o çoktan kör olmuş bile.haksız olsada haksızım demiyor buraya geldiğinden beri pohpohlayanı var çünkü...bundan sonra beraber gül gibi yaşasınlar..benim aklım yerime geldi gözlerim açıldı sonunda.acaba dedimm bende hata da ben mi görmüyorum o yüzden sizlerden destek istedim ama bende değilmiş

Söyleyebileceğim tek şey nişanlınız ve ablası fazlasıyla gıcık ve çekilmez insanlar.. Lafını bilmez , kardeşini her fırsatta dolduruşa getiren bir abla.. Allah o tiplerin şerrinden korusun :31:

Bence bu adamla evlilik kararınızı gözden geçirmelisiniz. Ne demek seni mi eyliycem?

Başım inanılmaz ağrıyor bir o kadar da durgunum.nişanlıym daha çok çok yeni..severek nişanlandık.başlarda muhteşem bir aşk yaşıyorduk o gözlerimin içine dalıp giden adam zamanla değişmeye başladı.nişan oldu iş için ablasının yanına geldi taşındı.yoğun çalışma temposu var ama zamanıda var.biz hiç çıkmayız dışarı görüşmeyiz.ya parası yoktur ya hali.kısıtlar sürekli ailemle bile gittiğim yerler konusunda tartışırız.haftaya ilk dışına gitmesi lazım iş için.çok uzak değil.bizimde yıl dönümümüz.dedimki 'hayatım git toplantını yap otur oyalanma gel.bizim ilk yıl dönümümüz en azından akşam 1 saatte olsa dışarı çıkalım dolaşsak bile yeter.!.gitmişken dolaşırım ben dedi hemen.akşam kaçta gelirm bilmem.ben üstteledim tabi en azından dışarı çıkalım evde oturmayayım yıldönümü die.''yıldönümüde neymiş çok film izliyosun sen seni mi eylicem.....dahası dahası.ertesi gün oldu ablası aradı.kardeşini üzüyormuşum.yok yıldönümü neymiş falan.çocukmuşum ben o yoruluyomuş ben anlayışlı dğeilmişim.aileme bile zorla kabul ettirdi seni yalvar yakar sevmese yaparmıydı dedi.o nasıl bir cümledir arkadaş.aradımm söyledim nişanlıma kırıldım ablana.örnek verilcekse bumudur örneği dedim.iyi demiş dedi.sen kaşınmışsın dedi saydı saydı.peki ben ablana bişi olduğunda anlasın diye kırıcı birşey söylediğimde sen o zaman hak verceksin bana dediğimde kinci oldum kötü oldum.diyemezsin oldum.annem zamanında bizi üzgün gördüğünde karşısına alıp konuşmak istediğinde anne ikimizin ilişkisi karışma dendi.şoktayım kızlar ben bu adamla nasıl olmuş anlam veremiyorum.bariz belli ki çok güzel doldurulmuş.ben hiç bişi istemedim ondan.çalışıo diye aramadım o müsait olunca aradı.dışarı çıkalım demedim.kırk yılın başında tek bişi istedim ama değmezmiş..

bu süreci bu bitirişi nasıl atlatmam laızm bilmiyorum..sabırlaa bekliyorum ki kendi gelip ayağıma bitircek.ne arıcam ne sorcam ne de cevp vericem
hiç kendini üzmeye kalbinin kırılmasına değer mi bu adam..
senin mutluluğun önemli..
bu adamla o onu dedi bu bunu dedi diye kendini yer bitirirsin sana yazık olur o egosuyla keyfine bakar..
Hem bence problemlerini bile kendi çözemeyen adam açık net eziktir:ssz:
Bırak hayatına bak. Hergün bişeylere üzülmektense 1 kere tam üzül kurtul.

al birini vur ötekine adam abldan abla adamdan beter. Acaba o ablanın kocası yıl donumu kutlamasa yada aynısını ona yapsa bakalım napıyo. Bu tipleri iyi bilirim. Bence abla kıskanıyo üstelik nişanlın önceden böyle değilmiş birdenbire değişmesin de ablanın bir katkısı yoktur umarım

Ne kadar şanslısın biliyor musun? Allah sana önceden göstermek istemiş neyin ne olduğunu. Eğer düzelmeyecek abla ve ailesine karşı bu bağımlılığı devam edecekse sana çok yazık olur arkadaşım sen sonuna kadar haklısın tavrının arkasında dur sakın bozma kendini. Allah kolaylıklar versin.

tavırlar seviyesiz, ayrıca yememiş içmemiş sizin tartışmanızı ablasına yetiştirmiş ablası seni aramış hakarete varan laflar etmiş, ailesinin seni istemediğinide bilmiyosan öğrenmiş oldun, şimdi sen bu olanlara şöyle bi açıklama getiriyosun: dolduruşa getirildi, bende sana diyorum ki gelmesin kardeşim salak mı bu adam kendi beyni yokmu, ana baba abla kardeş hepimizde var bana anam babam bile kafama yatmayan şeyi kabul ettiremezler, ben niye dolduruşa gelmiyorum, evlenme kendini yakma ille yakacam dersende buraya konu açma cefamsa çekerim de geç çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli

al birini vur ötekine adam abldan abla adamdan beter. Acaba o ablanın kocası yıl donumu kutlamasa yada aynısını ona yapsa bakalım napıyo. Bu tipleri iyi bilirim. Bence abla kıskanıyo üstelik nişanlın önceden böyle değilmiş birdenbire değişmesin de ablanın bir katkısı yoktur umarım

zaten onun eşi böyle şeyleri önemsemezki.aksidir sinirlidir.aynı buda eşine benzedi işte..valla günahını almak istemem ama ben yaşayamıyorum o da yaşamasın olayı olmuş burda.mantıklı biri gider kardeşine kız haklı ne vardı kalbini kırıyosun derdi.

Ablası çok buyuk terbiyesizlik yapmış size, 2 gün sonra siz yine barışırsınız ama ablasının söyledikleri unutulmaz.

Nişanlınız anlaşılan bu yıldönümü meslelerini pek sevmiyor, olabılır kişilik meselesi, ya yavaş yavaş ona da aşılarsınız, yada sizde önemsemezsiniz, bu büyük bir sorun değil bence ama görümceniz bundan sonra uslubuna daha cok dikkat etmeli

tavırlar seviyesiz, ayrıca yememiş içmemiş sizin tartışmanızı ablasına yetiştirmiş ablası seni aramış hakarete varan laflar etmiş, ailesinin seni istemediğinide bilmiyosan öğrenmiş oldun, şimdi sen bu olanlara şöyle bi açıklama getiriyosun: dolduruşa getirildi, bende sana diyorum ki gelmesin kardeşim salak mı bu adam kendi beyni yokmu, ana baba abla kardeş hepimizde var bana anam babam bile kafama yatmayan şeyi kabul ettiremezler, ben niye dolduruşa gelmiyorum, evlenme kendini yakma ille yakacam dersende buraya konu açma cefamsa çekerim de geç çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli

çok haklısınız..zaten bende söyledim onaa kabullenmesede dolduruşa gelmiş.ilerde evlendikten sonra daha feci olacak..ağzıma s.. lar haklısınız dicekk bunuda açık açık söyleidm ona.onun tek söylediği kimse yüzünden deil ablamı bahane etme senin yüzünden oluo hep..ben en ufacık bi ilgi bişi istesem tartıştığımız için ben çıkardı oluo

bu adamdan koca bu abladanda görumce olmaz cnm. senı eyleyeceğim ne demek yahu.hele ablası dememışmı senı zor kabul ettırdı dıye. bulunmaz hınt kumaşımı nışanlın.şimdiden boyle yapan adam evlenınce neler yapar. nışanlılık kadının her ıstegının yerıne getırıldığı pohpohlandığı dönemdır.senınkı şimdiden zırvalamış. napıcan boyle adamı evlenıpte pişman olma derım

Ablasına gelince kaşınmışsın, sen ablama diyemezsin. Annenize gelince ikimizin ilişkisi. ohhh ne ala, hemde şimdiden. bir süre tavır ve mesafe koyun ki, hem yıldönümüzü dikkate almaması, hem ablasının ayıbını belki idarak eder ama kesinlikle hiç birşey yokmuş gibi davranmayın.

Canım benim bu adam seni sevmiyor.
'' seni mi eyliycem ben '' lafını başka türlü söyleyemez insan karşındakine..
ablası felanda işin tuzu biberi yani Allah sana diyor ki ; ey kulum bak gör tanı kendi yolunu çiz ben sana ayan beyan gösteriyorum olanı
yakma kendini ne diyeyim, aşk falan geçici şeyler .. bu insanlardan sana ne köy olur ne kasaba..

Allah hakkında hayrlısını versin.

Back
X