Diş hekimiyimMeslek ne en önemli soru bu. Zira İstanbul da yasamak için tek bir ihtiyaç var. O da para. Çünkü kiralar yüksek geriye kalan hiçbir dey sorun degil bence
Diş hekimiyim
Ne güzel...Allah mutluluğunuzu arttırsın.Dediğiniz gibi olur inşallahBen univ. bitirdikten birkac ay sonra istanbula atanmistim. Ailemle aramiz cok iyi olmasina ragmen bireysel bir insanim. Evden 18 yasinda univ. icin bir ayrildim. 13 yil oldu. Tatilden tatile aileme giderim. Onlar bana gelir. istanbul otogarina tek basima indigimde hic bir yer bilmiyordum. Sadece okuldan bir arkadasim orada yasiyordu. Bana birkac gun kucak actilar. Sag olsunlar. Sonra evime yerlestim. duzenimi kurdum. Her asamasinda yalnizdim. Kimse destek olmadigindan degil. Sadece ihtiyac duymadim. Ise basladim. Sonra esimle tanıştım. Hala buradayim. Mutluyum. Insallah siz de benim gibi hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Baska daha sakin bi sehre git) ne guzel sehirler var deniz sahilinde, yesillik yerlerde.Diş hekimiyim
Eğer gitmeye karar verirsem burdan iş ayarlayıp giderim.İş net olmadan gitmem pek mümkün değil maalesefŞu an bulunduğunuz yerdeyken,İstanbul’da iş ayarlayıp gitme ihtimaliniz nedir?İstanbul’u çok seviyorum ama İstanbul’da hayatın çok zor ve pahalı olduğunu da itiraf etmeliyim.Ola ki iş bulmanız uzun sürdü,geçinme planınız var mı?
O halde ben oyumu iş aramaya İstanbul’dan başlamanız yönünde kullanıyorum,evet pahalı evet kalabalık evet pek çok kötü özelliği var ama tuhaf bir büyüsü var.Dilerim gönlünüzce olur herşeyEğer gitmeye karar verirsem burdan iş ayarlayıp giderim.İş net olmadan gitmem pek mümkün değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?