- Emoji Skoru
- 114
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Yildiztozu93
-
Söyledim çoğu kişiye tamam diyip salliyolar. Yine de bakim başka kim var. Deneyim 3 ay 1 seneden aşağı saymiyorlar maalesefCEvrenizden sizi tavsiye edebilecek konumda birilerinden yardim isteyin, boyle kimler var bi dusunun..30 yas gec degil, basvur umidini kesme deneyimin de varmis bi taraftan is aramaya devam et
Söyledim çoğu kişiye tamam diyip salliyolar. Yine de bakim başka kim var. Deneyim 3 ay 1 seneden aşağı saymiyorlar maalesefteşekkür ederim önerileriniz için
Deneyimsiz olmak icin geç degil mi? Bazi yerlerde yaş sınırı 18-30 diyor iş başvurusunda yani ondan alamıyorlar belki de30 yaş neden geç olsun ki? Benim teyzem priminin dolması için 50 yaşında tekrar işe başladı. Amacınız çalışmaksa 30 zaten genç bir yaş
Yani onun kursuna gittim ama hiç iş hayatında çalışmadım hep en az 1 yıl deneyim yaziyor yetistirilmek uzere yazmıyor yetiştirilmek üzere yazsa bile orada da ticaret lisesi mezunu vs yazıyor. Ya çok teşekkür ederim dediklerinize bakiyim. Mesela eta çok duyuyorum iş ilanlarında var mı bildiğiniz ogrenebilecegim bir yer? Ve dediginiz mantıklı geldi ben mesaj atiyim firmalara ücretsiz ogrenmek için girebilir miyim diye hiç böyle düşünmemiştimÖn muhasebede yaş sınırı yok ki. 30 yaşı alırlar. Belli programları öğrenin netsis kesinlikle bir de eta mıydı öyle bir şey vardı. Ön muhasebe tecrübesi çok kolay edinilir. Hiçbir şey yapamazsanız gidin bir firmaya ücretsiz öğrenme amaçlı iki ay çalışmayı teklif edin. İki ayda ıcığını cıcığını öğrenirsiniz.
Evden iş yapmak size üç kuruş para kazandırmak dışında bir işe yaramaz. Ne sigortanız olur, ne kendinizi geliştirme imkanınız ne de sosyalleşebilirsiniz.
Çok tesekkur ederim o kadar iyi geldi ki yazdıklarınızSallamayacak birilerini bulmaniz lazim, es akraba tum tanidiklara haber verin yardim edebileceklerdeb tabi cevresi cok olanlardan...biyere bi sekilde baslarsaniz daha iyi yerler icin referans olur, daha cok gencsiniz vazgecmeyin
Kursları vardır mutlaka. Ama kurstan sonra dediğim gibi bir yere haftanın iki üç günü de olsa giderseniz pratik yaparak öğrenirsiniz.Yani onun kursuna gittim ama hiç iş hayatında çalışmadım hep en az 1 yıl deneyim yaziyor yetistirilmek uzere yazmıyor yetiştirilmek üzere yazsa bile orada da ticaret lisesi mezunu vs yazıyor. Ya çok teşekkür ederim dediklerinize bakiyim. Mesela eta çok duyuyorum iş ilanlarında var mı bildiğiniz ogrenebilecegim bir yer? Ve dediginiz mantıklı geldi ben mesaj atiyim firmalara ücretsiz ogrenmek için girebilir miyim diye hiç böyle düşünmemiştim
Ev için haklısınız zaten sıkıldım evde son çare olarak düşündüm onu
Anladim çok teşekkür ederim önerileriniz için uygulamaya çalışıcamKursları vardır mutlaka. Ama kurstan sonra dediğim gibi bir yere haftanın iki üç günü de olsa giderseniz pratik yaparak öğrenirsiniz.
Bence mail atmayın, gidip yüzyüze görüşüp derdinizi anlatın. Öyle büyük bir yer olmasına gerek yok. Bu programları en küçük işletmeler bile kullanıyor artık.