Nereden Nereye

MasalPrenses

Koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi Masal'm
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
469
234
323
38
Bursa
Biz kendisiyle 10 senedir arkadaştık ara ara buluşurduk dertleşirdik ben onun herşeyini bilirdim o da benim hep şakasına birgün alcam seni derdi bende geçiştirirdim hiç konduramazdım :) aslında acaba olur mu diye hep düşünmüş ama arkadaşlığımız biter tamamen kaybederim diye söylememiş kader kısmet işte kasım 2015 te tekrar bulustuk o gün gözüne o kadar güzel gelmişim ki akşam aradı heyecandan konuşamıyodu bir çırpıda söyledi beni sevdiğini bir yola çıkmak istediğini ilk önce çok şaşırdım birsey diyemedim sonra düşündüm daha önceden de tanıdıgım ıcın nasıl bırı oldugunu biliyorum kabul ettım 27 kasımda çıkmaya başladık Allaha çok şükür çok guzel gidiyor 1 kere bile kavga etmedik aileler tanıstı 14 mayısta da istemeye gelcekler nişanı da aradan çıkartcaz bazen dusunuyorum o kadar uzuldum acı cektım demek kı mukafatım Aşkımmış Şimdi o kadar mutluyum o kadar huzurluyum ki iyi ki hayatıma girmiş diyorum :) Onu Çok Seviyorum

masAllah Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.

En son istemeye gelcekler yazmışım ama biz 13 ekimde evlendik ve şimdi 18 haftalık hamileyim mutlulukk bu ya çekirdek aile oluyoruz Allah nasip ederse

En son istemeye gelcekler yazmışım ama biz 13 ekimde evlendik ve şimdi 18 haftalık hamileyim mutlulukk bu ya çekirdek aile oluyoruz Allah nasip ederse
Hayırlı olsun canim bir yastıkta kocayın :) Evladınız da hayırlı olsun canım bir avazda kavuşursun kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…