- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Ne yap et fazla uzulmemeye bak sonra hastaliklar hastaliklar. Herkese bu ogudu verir oldum. Her sey duzeliyor zamanla sen sagligini kaybettiginle kaliyorsun
canim cok sagol yorumun icin, sana acil sifalar diliyorum. Dogaya cik bol bol inan iyi geliyor. Ben tesellimi dogaya cikmakla buluyorum artik..Dogru demiş arkadas herseyın başı saglık ımtahan dunyasındayın sonucta herbırımız bır konuda sıkıntıları var hersey yoluna gırer bende 22 yaşında sırf stresten vıtılıgo oldum tum cildım beyazldı canının saglıgının kıymetını bıl
Cok tesekkür ederim güzel yorumunuz icin. Gercektende saglik sahip oldugumuz en önemli sey. Evet cok hataliyim, zamaninda kafa vermedim ki veya veremedim yeni yeni hirslanmaya basladim ama olmuyor.. enerjim kalmiyor.. Oysa izinli günlerimde felan cok cabuk toparliyorum kendimim Dogaya cikip yalniz kaldikca bir kahve bile mutlu ediyor beni.. ama insanlarla bir araya gelnce ve su an ki isyerine gittikce hersey geri iniyor moral alt üst :)bazi donemler ust uste gelir kotu seyler... gecer elbet sagliginizi kaybetmeyin en onemli sey klişe ama gercekten saglik... hem ruh hem fiziksel sagligi kaybetmeyin gerisi kaybedilir sonra kazanilir...
bu kaybettim.dediginiz seylerde sizin hic hataniz yok mu peki? ehliyet ve ogretmenlik.sinavini yeteri kadar calismadiginiz icin kaybetmis olabilir misiniz? yasiniz cok genc ogretmenlik sinavini kazanirsiniz sizi cok seven biriyle.de tanisirsiniz. hayal kurun bol bol kendinizi motive edin
bakin ayni yerde 5 aydir sabredip durmussunuz demek ki kafaniza koydugunuzu yapan birisiniz :) kendinize haksizlik etmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?