• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neredeyse cogu seyi kaybettim

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Ben o kadar deger bilmeyen, anı yasamayan bir insanim ki anlatamam.
Okul yapicam diye isten ciktim satistaydim zor geliyor diyerekten. En azindan kendi halimdeydim, istifa ederek isimi kaybettim kendi elimle.. 2 sene olacak. Herneyse, Ogretmenlik sinavina girdim (yurt disindayim) kaybettim. Ehliyete girdim son hakkimdi onuda kaybettim. Cok istedigim bir ise basvurdum, o kadar aramama sormama ragmen bir redd cevabim bile gelmedi. Para kazanayim diye take away de calisiyorum, benle birlikte 2 kisi daha aldilar, o 2 kisi istifayi basti ben hala 5 aydir orada sabir ediyorum. Calisanlar kadrosuyla calismak cok zor, sürekli motivasyonumu ve pozitif enerjimi emiyorlar. Patronluk taslayanlar, bir kusurunda hemen patrona yetistirmeler, hemen arkadan dedikodu cikarmalar. Gecem bir müsteri bile gelip su ana kdr gördügüm en normal insan sizsiniz su calisanlar arasinda dedi.. nasil sasirdim.. Herneyse Sinavlarima konsantre olamiyorum bu nedenle..(ogrtmnlik sinavina tekrar giricemde). Moralim hic yok.. bayagi carptim kaya ya. Ask desen bana deger veren adam benden sogudu, oda gitti. onuda kaybettim. Sirada neyi kaybedicem diye herseyden korkar oldum. Ailemle birsey paylasamiyorum anlayamiyorlar beni yapici cözümler maalesef veremiyorlar. Arkadas ortamim desen onlardan da pek hayir yok gibi..Yapim cok hassaslasti en ufak seyde agliyorum. 24 yasindayim oysa yolun basindayim.. gül gibi acacagim yerde soldum gittim... Parayada cok ihtiyacim var. Beni gelistirici seylere kafa veremiyorum artik, cok bunaldim! :(

Ne yap et fazla uzulmemeye bak sonra hastaliklar hastaliklar. Herkese bu ogudu verir oldum. Her sey duzeliyor zamanla sen sagligini kaybettiginle kaliyorsun

Ne yap et fazla uzulmemeye bak sonra hastaliklar hastaliklar. Herkese bu ogudu verir oldum. Her sey duzeliyor zamanla sen sagligini kaybettiginle kaliyorsun

Fazla aglamaktan sagligima zarar vericem diye korkar oldum.. pek saglikli da sayilmam aslinda. Kanim az, unutkanlik var bir de üzüntü de eklenince ohoo...! Cok tesekkür ederim degerli yorumunuz icin

Dogru demiş arkadas herseyın başı saglık ımtahan dunyasındayın sonucta herbırımız bır konuda sıkıntıları var hersey yoluna gırer bende 22 yaşında sırf stresten vıtılıgo oldum tum cildım beyazldı canının saglıgının kıymetını bıl

bazi donemler ust uste gelir kotu seyler... gecer elbet sagliginizi kaybetmeyin en onemli sey klişe ama gercekten saglik... hem ruh hem fiziksel sagligi kaybetmeyin gerisi kaybedilir sonra kazanilir...
bu kaybettim.dediginiz seylerde sizin hic hataniz yok mu peki? ehliyet ve ogretmenlik.sinavini yeteri kadar calismadiginiz icin kaybetmis olabilir misiniz? yasiniz cok genc ogretmenlik sinavini kazanirsiniz sizi cok seven biriyle.de tanisirsiniz. hayal kurun bol bol kendinizi motive edin
bakin ayni yerde 5 aydir sabredip durmussunuz demek ki kafaniza koydugunuzu yapan birisiniz :) kendinize haksizlik etmeyin :)

Dogru demiş arkadas herseyın başı saglık ımtahan dunyasındayın sonucta herbırımız bır konuda sıkıntıları var hersey yoluna gırer bende 22 yaşında sırf stresten vıtılıgo oldum tum cildım beyazldı canının saglıgının kıymetını bıl
canim cok sagol yorumun icin, sana acil sifalar diliyorum. Dogaya cik bol bol inan iyi geliyor. Ben tesellimi dogaya cikmakla buluyorum artik..

bazi donemler ust uste gelir kotu seyler... gecer elbet sagliginizi kaybetmeyin en onemli sey klişe ama gercekten saglik... hem ruh hem fiziksel sagligi kaybetmeyin gerisi kaybedilir sonra kazanilir...
bu kaybettim.dediginiz seylerde sizin hic hataniz yok mu peki? ehliyet ve ogretmenlik.sinavini yeteri kadar calismadiginiz icin kaybetmis olabilir misiniz? yasiniz cok genc ogretmenlik sinavini kazanirsiniz sizi cok seven biriyle.de tanisirsiniz. hayal kurun bol bol kendinizi motive edin
bakin ayni yerde 5 aydir sabredip durmussunuz demek ki kafaniza koydugunuzu yapan birisiniz :) kendinize haksizlik etmeyin :)
Cok tesekkür ederim güzel yorumunuz icin. Gercektende saglik sahip oldugumuz en önemli sey. Evet cok hataliyim, zamaninda kafa vermedim ki veya veremedim yeni yeni hirslanmaya basladim ama olmuyor.. enerjim kalmiyor.. Oysa izinli günlerimde felan cok cabuk toparliyorum kendimim Dogaya cikip yalniz kaldikca bir kahve bile mutlu ediyor beni.. ama insanlarla bir araya gelnce ve su an ki isyerine gittikce hersey geri iniyor moral alt üst :)

Back
X