29Kac yasındasınız
Calısıyor musunuz
EvetCalısıyor musunuz
Calısıyorsunuz arkadaslariniz var, sosyal birisiniz anladıgım kadarıyla. Dostsunuz da, arkadasınız gelip ilk sıze anlatmıs.
Çalışıyorum. Gözüm yukseklerde de degil.Is arkadasimdan hoslandim.Hic aklda yoktu ama giriverdi iste.Olmiyacak galibaBu kadar kendinize yüklenmeyin bence. Beklentilerinizi çok yüksekte tutarsanız ve olaylar beklentilerinizin aşağısında çıkarsa çok üzülürsünüz. Zamana bırakın da demek istemiyorum. Bu tür işlerin sadece kadere bırakmakta doğru değil.
Çevre edinin. Arkadaşlarınızı çoğaltın. Çünkü tanışmalar genelde çevrenizde olur.
Çalışıyor musunuz?
Kalbimin kapilari kapanmak uzere..Calısıyorsunuz arkadaslariniz var, sosyal birisiniz anladıgım kadarıyla. Dostsunuz da, arkadasınız gelip ilk sıze anlatmıs.
Bu da sizi ıyı insan yapıyor.
Yalnızlık Allaha mahsus haklısınız, insan sevip sevilmek istiyor. Guzel seyler yasadıgın da kosa kosa gidip anlatacak bırı olsun istiyor.
Ama yok diye, dert etmemelisiniz.
Öyle bisey ki bu, her nasip vaktine esirdir derler ya vakti gelmemistır.
Simdilik hayatın tadını cıkarın, karsınıza birileri cıkarsa direkt reddetmeyın. Sans verin insanlara.
İlk bakısta begenmedıgınız kısıye de sans verin, muhabbet oyle bi sarar ki sevıverırsınız. O an dunyanın en yakısıklısı olur gozunuz de.
Allah Gonlunuzu göre versin ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?