Neresinden tutsam dökülüyor

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.516
1.666
133
Yillardan beri yalnizim.Arayislara hic girmedim taki gecen yila kadar.Artik hayatimda biri olsun istiyorum. Ama kimden hoslansam olmuyor.Sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Hani koni acmistim ya bacanak gibiuoz diye..Onla da olmuyir.Tam oluyor herhalde dedim hatta fark edenler bile olmus ama yok..Adamin ya kafasi karisik ya ben yanlos yorumladim.Ya kırmızı elbiseni giy ben de kirmizi giyeyim diyen insan ,ne bileyim ozel hayatima da girmeye çalıştı..ee mesajlasiyoruz da..Bugun bi resmi bi havalarda beyimiz..Ya bu kardeslil degil..Arkadaslik da degil.Tamam flörtümsü biraz ama gönül istiyor artik..
Sonra 6 au once tanistigim ve kanimin kaynadigi bir bayan arkadasim var
.Su an yeni biriyle sevgili olmak izere.Sevgilisi de benim aylar once hatta 1 yil once begendigim,hoslandigim ve karsilik bulamadigim cocuk.Su an bulismadan geldi ve gwc oldugi icin arladasim direk bana geldi.Ben de onun bulusmasindaki olaylari dinledim.Ne kadar gizel.di mi.
YANLIS anlamayın kiskanmadim..Aksine coomm mutlu oldum.Hatta arkadasimi ben tesvik ettim bu is icin. Yakistirdim daa..Yine de zoruma giden bir seyler var..
Neden istedigim olmuyor
Sevdiğim biri de beni sevse nolur
..cok mu sey istiyorum

Bu kadar kendinize yüklenmeyin bence. Beklentilerinizi çok yüksekte tutarsanız ve olaylar beklentilerinizin aşağısında çıkarsa çok üzülürsünüz. Zamana bırakın da demek istemiyorum. Bu tür işlerin sadece kadere bırakmakta doğru değil.
Çevre edinin. Arkadaşlarınızı çoğaltın. Çünkü tanışmalar genelde çevrenizde olur.
Çalışıyor musunuz?

Calısıyorsunuz arkadaslariniz var, sosyal birisiniz anladıgım kadarıyla. Dostsunuz da, arkadasınız gelip ilk sıze anlatmıs.
Bu da sizi ıyı insan yapıyor.

Yalnızlık Allaha mahsus haklısınız, insan sevip sevilmek istiyor. Guzel seyler yasadıgın da kosa kosa gidip anlatacak bırı olsun istiyor.
Ama yok diye, dert etmemelisiniz.
Öyle bisey ki bu, her nasip vaktine esirdir derler ya vakti gelmemistır.

Simdilik hayatın tadını cıkarın, karsınıza birileri cıkarsa direkt reddetmeyın. Sans verin insanlara.
İlk bakısta begenmedıgınız kısıye de sans verin, muhabbet oyle bi sarar ki sevıverırsınız. O an dunyanın en yakısıklısı olur gozunuz de.
Allah Gonlunuzu göre versin ınsallah.

Bu kadar kendinize yüklenmeyin bence. Beklentilerinizi çok yüksekte tutarsanız ve olaylar beklentilerinizin aşağısında çıkarsa çok üzülürsünüz. Zamana bırakın da demek istemiyorum. Bu tür işlerin sadece kadere bırakmakta doğru değil.
Çevre edinin. Arkadaşlarınızı çoğaltın. Çünkü tanışmalar genelde çevrenizde olur.
Çalışıyor musunuz?
Çalışıyorum. Gözüm yukseklerde de degil.Is arkadasimdan hoslandim.Hic aklda yoktu ama giriverdi iste.Olmiyacak galiba
..Ben yine bir hayalîmi bozuyorum.
Begenmediklerime de sans verdim.Ama yok..Elimk tutmaya kalkti ağlayarak kacmak istedim.Nisan da attiim.Sevouor samdim meger isimi,parami sevmis..Meger benim herseye boyun egisimi sevmis..

Calısıyorsunuz arkadaslariniz var, sosyal birisiniz anladıgım kadarıyla. Dostsunuz da, arkadasınız gelip ilk sıze anlatmıs.
Bu da sizi ıyı insan yapıyor.

Yalnızlık Allaha mahsus haklısınız, insan sevip sevilmek istiyor. Guzel seyler yasadıgın da kosa kosa gidip anlatacak bırı olsun istiyor.
Ama yok diye, dert etmemelisiniz.
Öyle bisey ki bu, her nasip vaktine esirdir derler ya vakti gelmemistır.

Simdilik hayatın tadını cıkarın, karsınıza birileri cıkarsa direkt reddetmeyın. Sans verin insanlara.
İlk bakısta begenmedıgınız kısıye de sans verin, muhabbet oyle bi sarar ki sevıverırsınız. O an dunyanın en yakısıklısı olur gozunuz de.
Allah Gonlunuzu göre versin ınsallah.
Kalbimin kapilari kapanmak uzere..

Back
X