Yillardan beri yalnizim.Arayislara hic girmedim taki gecen yila kadar.Artik hayatimda biri olsun istiyorum. Ama kimden hoslansam olmuyor.Sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Hani koni acmistim ya bacanak gibiuoz diye..Onla da olmuyir.Tam oluyor herhalde dedim hatta fark edenler bile olmus ama yok..Adamin ya kafasi karisik ya ben yanlos yorumladim.Ya kırmızı elbiseni giy ben de kirmizi giyeyim diyen insan ,ne bileyim ozel hayatima da girmeye çalıştı..ee mesajlasiyoruz da..Bugun bi resmi bi havalarda beyimiz..Ya bu kardeslil degil..Arkadaslik da degil.Tamam flörtümsü biraz ama gönül istiyor artik..
Sonra 6 au once tanistigim ve kanimin kaynadigi bir bayan arkadasim var
.Su an yeni biriyle sevgili olmak izere.Sevgilisi de benim aylar once hatta 1 yil once begendigim,hoslandigim ve karsilik bulamadigim cocuk.Su an bulismadan geldi ve gwc oldugi icin arladasim direk bana geldi.Ben de onun bulusmasindaki olaylari dinledim.Ne kadar gizel.di mi.
YANLIS anlamayın kiskanmadim..Aksine coomm mutlu oldum.Hatta arkadasimi ben tesvik ettim bu is icin. Yakistirdim daa..Yine de zoruma giden bir seyler var..
Neden istedigim olmuyor
Sevdiğim biri de beni sevse nolur
..cok mu sey istiyorum
Sonra 6 au once tanistigim ve kanimin kaynadigi bir bayan arkadasim var
.Su an yeni biriyle sevgili olmak izere.Sevgilisi de benim aylar once hatta 1 yil once begendigim,hoslandigim ve karsilik bulamadigim cocuk.Su an bulismadan geldi ve gwc oldugi icin arladasim direk bana geldi.Ben de onun bulusmasindaki olaylari dinledim.Ne kadar gizel.di mi.
YANLIS anlamayın kiskanmadim..Aksine coomm mutlu oldum.Hatta arkadasimi ben tesvik ettim bu is icin. Yakistirdim daa..Yine de zoruma giden bir seyler var..
Neden istedigim olmuyor
Sevdiğim biri de beni sevse nolur
..cok mu sey istiyorum