neresindeyim hayatın ???

svcnn

.....zor sevdiğimden.....
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
297
1
48
İçel Mersin
3 aylık evliyim. bi çok sıkıntıdan sonra evlenip gittim eşimin olduğu şehire.
ama içimde hep bi özlem kaldı kendimi çok yalnız hissettim.
eşimle tartışmalarımız hiç bitmedi. birbirmizi seviyoruz ama beni hiç anlamadığını düşünüyorum.
düğünden önceki sorunlarımızın çoğu hala devam ediyo.
evliliğimde eksik olan şeyler var. benimseyemedim sevemedim orayı, evim diyemiyorum.
eşim kendi kafasına koyduğunu her zamn yapıyo benim ne düşündüğümü ne istediğimi hiçe sayıyo sonra kavga başlıyo.
ben alttan alırsam sabredersem iyiyiz ama bişeye yok desem hemen söyleniyo lanet olsun deyip susuyo...
seviyoruz ama eksik olan şeyler var. biz bi aile olmadık. çocuk fikrini bile düşünemiyorum korunuyorum ama hamile kalma fikri bile korkutuyo beni....

istiyorum ki eşim bana anlayış göstersin, bana olan sevgisini göstersin kıymetli olduğumu hissettirsin ama benim içimde hep bişi var boğazıma takılan ...

evliliğimi kurtarmak eşimi kendime bağlamak istiyorum ama çok yorgunum ben .....

herşeyi hep kadınlar mı düşünmeli kadınlar mı uğraşmalı .....

yazdıklarını kendime yakın hissettim nedense... evlenmiş olsaydım şuan, beni kendi memleketine götürmek isteyecekti. ben istemiyorum desemde hiç anlatamamıştım. çünkü önemli olan benim değil, onun düşünceleri, onun istekleriydi. ne kadar alttan alıcaz ki? kaç gün? kaç ay? kaç yıl?
evlilik terapisti bulabilirsen git canım. önce sen git, ikna edebilirsen eşini de götür. sana en iyi yolu gösterecek profesyonel bir yardımdır.

3 aylık evliyim. bi çok sıkıntıdan sonra evlenip gittim eşimin olduğu şehire.
ama içimde hep bi özlem kaldı kendimi çok yalnız hissettim.
eşimle tartışmalarımız hiç bitmedi. birbirmizi seviyoruz ama beni hiç anlamadığını düşünüyorum.
düğünden önceki sorunlarımızın çoğu hala devam ediyo.
evliliğimde eksik olan şeyler var. benimseyemedim sevemedim orayı, evim diyemiyorum.
eşim kendi kafasına koyduğunu her zamn yapıyo benim ne düşündüğümü ne istediğimi hiçe sayıyo sonra kavga başlıyo.
ben alttan alırsam sabredersem iyiyiz ama bişeye yok desem hemen söyleniyo lanet olsun deyip susuyo...
seviyoruz ama eksik olan şeyler var. biz bi aile olmadık. çocuk fikrini bile düşünemiyorum korunuyorum ama hamile kalma fikri bile korkutuyo beni....

istiyorum ki eşim bana anlayış göstersin, bana olan sevgisini göstersin kıymetli olduğumu hissettirsin ama benim içimde hep bişi var boğazıma takılan ...

evliliğimi kurtarmak eşimi kendime bağlamak istiyorum ama çok yorgunum ben .....

herşeyi hep kadınlar mı düşünmeli kadınlar mı uğraşmalı .....

evliligini rayina oturtmadan kesinlikle cocuk yapma derim. Zaten hoslanmadiginiz seyler varmis evlenmeden once, o seylerin evlendikten sonrada devam etmesi normal, cunku bir insan hemen deyismez.

yazdıklarınızı okurken annem geldi aklıma benimde annem yıllar önce babamı çok severek evlenmiş ve kendi memleketine 24 saat uzaklıkta bir yere taşınmışlar ki annem o güne kadar şehir dışına bile hiç çıkmamış. Tabi ki geldiğinde ilgi beklemiş sonuçta farklı bi memleket kültürü herşeyi farklı babam için yaptığı bu fedakarlıktan karşılık değilde azcık ilgi beklemiş ama babam çok umursamaz bi adam banane gelmeseydin sen gelmesen ben getiricek birini bulurdum nasılsa demiş.Annem babamı düzeltmek için çok çabaladı şuan22yıllık evliler ama kardeşim için dayanıyor annem. Şunu bilinki insan 7sinde neyse 70inde de o. çocuk eve neşe getirir düzeltir diye düşünmeyin olan bize oluyor . allah sizede sabır versin gerçekten işiniz zor.

yazdıklarını kendime yakın hissettim nedense... evlenmiş olsaydım şuan, beni kendi memleketine götürmek isteyecekti. ben istemiyorum desemde hiç anlatamamıştım. çünkü önemli olan benim değil, onun düşünceleri, onun istekleriydi. ne kadar alttan alıcaz ki? kaç gün? kaç ay? kaç yıl?
evlilik terapisti bulabilirsen git canım. önce sen git, ikna edebilirsen eşini de götür. sana en iyi yolu gösterecek profesyonel bir yardımdır.

kaç gün kaç ay kaç yıl bilmiom ama yoruldum...
profesyonel yardım işi biraz zor sankı küçük bi yerdeyiz çünkü :26:

yazdıklarınızı okurken annem geldi aklıma benimde annem yıllar önce babamı çok severek evlenmiş ve kendi memleketine 24 saat uzaklıkta bir yere taşınmışlar ki annem o güne kadar şehir dışına bile hiç çıkmamış. Tabi ki geldiğinde ilgi beklemiş sonuçta farklı bi memleket kültürü herşeyi farklı babam için yaptığı bu fedakarlıktan karşılık değilde azcık ilgi beklemiş ama babam çok umursamaz bi adam banane gelmeseydin sen gelmesen ben getiricek birini bulurdum nasılsa demiş.Annem babamı düzeltmek için çok çabaladı şuan22yıllık evliler ama kardeşim için dayanıyor annem. Şunu bilinki insan 7sinde neyse 70inde de o. çocuk eve neşe getirir düzeltir diye düşünmeyin olan bize oluyor . allah sizede sabır versin gerçekten işiniz zor.
Ama ben esimi seviyorum onunda sevdigini biliyorum. Fakat bu ilgiyi sevgiyi gormek hissetmek istiyorum. Esim bana duskun olsun istiyorum ama ne yazikki bazen onemli bile degilmisim gibi hissediyorum :(

Evliligin ilk yili sorunlar olabilir.ama dikkatimi ceken evlenmeden once de varmis.ne tur sorunlardi bunlar ki evlendikten sonra acaba degisir mi/duzeliri dediginiz

Soyluyorum ama bana nankorsun diyo. Sen yat kalk dua et ben esinim diye diyo. Egosu cok yuksek

ailesi cok mu sisirir esinizin egosunu ? Eyer oyle yetistirilmisse gercekten de super bir es oldugunu saniyordur.
Ve buldugunla nasil yetinmezsin diye sana kiziyordur .

Aynen oyle arkadasim :(

o zaman isin zor. Sabrediceksin baska caren yok. Zaman gectikce de esin belki super bir canli olmadigini anlar.

Kendine bir mesguliyet bulsan senin icin iyi olur. kendini kendin oyala, esinden beklenti icinde olma bence.
Oda o yuceligiyle seviyordur seni, ama sen niye mizil mizil mizliyosun hic anliyamiyordur. Ne de olsa onun gibi super kocayi arasan da bulamazsin. He de gec. kendine kendin yetmeye bak.

Ama ben esimi seviyorum onunda sevdigini biliyorum. Fakat bu ilgiyi sevgiyi gormek hissetmek istiyorum. Esim bana duskun olsun istiyorum ama ne yazikki bazen onemli bile degilmisim gibi hissediyorum :(

eşiniz size olan sevgisini göstermiyorsa, onun sizi sevdiğini nasıl anlıyorsunuz? belki biraz ağır bir soru oldu ama sizin gibi bu soruları bende kendime çok sordum. yeri geldi kendimi kandırdım, çünkü inan bana insan en kolay kendini kandırıyor..

eşiniz size olan sevgisini göstermiyorsa, onun sizi sevdiğini nasıl anlıyorsunuz? belki biraz ağır bir soru oldu ama sizin gibi bu soruları bende kendime çok sordum. yeri geldi kendimi kandırdım, çünkü inan bana insan en kolay kendini kandırıyor..
Belki yiprandik belki tukettik ama esim beni sevmiyo da diyemem. Ben bunu gostermesini benim uzerime titremesini istiyom.. :26:

Evliliğin en çirkin aylarına hoşgeldin:ssz:
Kısa sürer umarım.

Erkek sevdiği kadını elde etmiştir.
Zafer onundur artık.
Kendi ailesinin olduğu şehirde, bilindik çevresi ile mutludur.
Yanında bir de sevdiği kadın ohhhh misss.
Uyum sağlaması gereken tek şey:
Karısının beklentilerine olabildiğince anlayışla cevap vermektir.
Onu bile beceremez zor gelir!

Oysa kadın hem evine, hem yeni şehire, hem evlilik denen zor kuruma, yemek
temizlik düzenine, kv,kp ıvır zıvır danacıklara, üstüne
sevdiği prensin bir öküze dönüşme sürecine uyum sağlamak zorundadır..
Kadına her şey kolay!

Başarılar diliyorum arkadaşım.

Belki yiprandik belki tukettik ama esim beni sevmiyo da diyemem. Ben bunu gostermesini benim uzerime titremesini istiyom.. :26:

eşiniz önceki ilgi alakanızı üzerinizden kestiyse aman dikkat... ama baştan beri böyleydi diyorsan yapısı odur.

=faat;33312873]Evliliğin en çirkin aylarına hoşgeldin:ssz:
Kısa sürer umarım.

Erkek sevdiği kadını elde etmiştir.
Zafer onundur artık.
Kendi ailesinin olduğu şehirde, bilindik çevresi ile mutludur.
Yanında bir de sevdiği kadın ohhhh misss.
Uyum sağlaması gereken tek şey:
Karısının beklentilerine olabildiğince anlayışla cevap vermektir.
Onu bile beceremez zor gelir!

Oysa kadın hem evine, hem yeni şehire, hem evlilik denen zor kuruma, yemek
temizlik düzenine, kv,kp ıvır zıvır danacıklara, üstüne
sevdiği prensin bir öküze dönüşme sürecine uyum sağlamak zorundadır..
Kadına her şey kolay!

Başarılar diliyorum arkadaşım.

[/QUOTE]
Peki ya sonra arkadasim ?
HAYALLERDEKI evlilik hayalde mi kalir.sevdigin es bildiginden boyle uzak mi kalir insan :26:

Back
X