Okuduğum bölümden,bulunduğum durumdan hiçbir şeyden memnun değilim
Mutlu olmak için kendimi zorluyorum ama başaramıyorum
Maliye okuyorum ama hiç mutlu değilim,neyin bana göre olduğundan da emin değilim
Ama şunu biliyorum resimle,müzikle uğraşmayı çok isterdim.
Özellikle müziği çok seviyorum.
Bir enstrüman çalmak çok istemiştim ama babam izin vermedi.
Bazen tarzımın hesap kitap yapan iş kadınına uygun olduğunu düşünüyorum ama mutsuzluk çöküyor içime
Sonra müziği düşünüyorum,ben duygularını dile getirebilen biri değilim müzik olmazsa olmazım,kendimi onunla ifade edebiliyorum.
Şimdi bırakıp bu yola girsem ailemin hayal kırıklığı ve ne zaman çuvallayacağımı bekleyen dostlarım,akrabalarım...
Ama böyle de hiç mutlu değilim güçlü olmaya,dayanmaya çalışıyorum peki ya sonra?
Bir ömür mutsuz mu olurum bilmiyorum.
Merhaba:) ben de muzik ogretmeniyim bi kac bi sey soylemek istedim.mesleginizi omur boyu yapacaksiniz insanlar ailelerinden bile daha fazla vakit geciriyor islerinde bu yuzden dogru karari vermek cok onemli.oncelikle yeteneginiz var mi? Biliyorsunuz universite sinavindan aldiginiz puanin yaninda her universitenin kendi yetenek sinavi oluyor.muzik ogretmenligi gorundugu gibi bir bolum degil maalesef cok agir.mezun oldugunuzda sarki soyletip flut caldiriyorsunuz ama dort yil boyunca alinan egitim cok farkli.bu hem guzel hem kotu bir sey.yoruyor cunku.baskalariyla konustunuz mu bu konu hakkinda fikir aldiniz mi? Yalniz avantaji da var, kpssden dusuk bir puanla ataniyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.