Nereye gitmek istesem, gerek yok diyen bir Koca!....

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaslar belki okuyunca buda dertmi dieyceksinizz evet belki dert değil ama sürekli yasanınca insanı sıkan üzen bi olay ben fikirlerinizi almak istedim.önceki sorunlarımı okumussunuzdur sorunlu bi evlilik benimkisi.neyse konuya geleyim.küçüklüğü geçirdiğim mahalleden birinin düğünü varmış annem söyledi.bende gelirim hem akrabaları görürüm kaç aydır görüşmüyruz dedim.(düğünün olacagı saat gündüz:12 ve evime yürüme 20 dk uzaklıkta)aksam eşime söyledim bana dediği direk ( ne gerek var,gerek yok,napcan gidipte) bende( banada değişiklik olur ne zamandır hep evdeyimn hem akrabaları görmüş olurum saatide geç değil evede yakın annemle giderim ne var bunda dedim) yine aynen cvp söyle( gerek yok ben düğünleri sevmiyorum sende gitme,izin vermicem seyleride bana söyleme) dedi nasıl sinir oldum anlatamam.belki bi iki laf sokar ama git der diye düşünmüştüm.şimdi size soruyorumm bunda anormal bişey varmı,yoksa anormal olan eşimmi? ki öyle zaten sanki ben müzeliğim öylece duruyorum köşede insan içine çıkmamı neden istemiyor bu adam.yiyeceklermi beni dışarda anlamış değilim...sizin fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden tşk ederim arkadaaslar :olmaz:

kendinizi bu kadar kısıtlamayın cnm ya kimse kimsenin özgürlügünü kısıtlayamaz aynı şeyleri sende ona yap nereye gitmek istese karşı çık...

benim eşimde onsuz bi yerlere gitmemi sitemez...kıskançlığından senin eşindede var o durum sanırım..düğüne gideceksin ya..orda bir sürü erkek olacak işte sebep bu..belki sana bakacaklar..seni süzecekler..bunlarda düğüne gitmeni gereksizleştirecek işte eşin için..

evet aklıma ne geldi biliyomusun aslında oda arada izinliyken erkek arkadaslarıyla bulusur bi kaç saat acaba bende ona gerek yok desemmi??? nasıl olur

Canım yalnız değilsin.Bu haftasonu dayımın oğlunun sünneti var,ne gerek var mış gitmeye,bu günlerde biz de o tartışma var.Peki senin eşinin b utavrı sence seni kıskanıyor olmaısndan mı,ypksa benim eşim gibi asosyal olmasından mı kaynaklanıyor?
Dediğim gibi benim eşimin yaptığı ne gerek var lar kıskançlıktan yada beni insan içine çıkarmamaktan ziyade,bir boğa burcu olarak,çok çalışan biri olarak evde yatmayı,vakit geçirmeyi çok sevmesi,kalabalkıları sevmemesinden kaynaklanıyor.Seninki neden acaba?
Sonra birlikte hiçbir yere mi gidemiyorsunuz,ypksa gitmeyi özellikle istemediği belli yerler var mı,düğün dernek gibi?
Eğer belli birşeylerden hoşlanmıyorsa bazen feragat,bazen de ettiğin feragatları örnek göstererek kaçamak yapmak gerekli bence.Ama tabi eşini sen çok daha iyi bilirsin.Asla ve asla sana ne yaşatıyorsa ayını ona yaşat taraftarı değilim,bu bazılarında çok ters teper ve bazaıları da bunu bilmez..

canım hem kıskanclıgından yapıyo bunu hemde asosyalliğinde hem cok kıskanctır hemde kalablıgı falan asla sevmezz düğün dernege zaten yollamazz ama o bunu günlük hayatımızdada yapıyo hem arada yaptıgı bişey değilki bu her zaman aynı :(

evet aklıma ne geldi biliyomusun aslında oda arada izinliyken erkek arkadaslarıyla bulusur bi kaç saat acaba bende ona gerek yok desemmi??? nasıl olur

Söyle tabiki...

Ohh ne ala, o istediğinde istediği yere gitsin. Sana gelince gerek yok !

:oklava:

Merhaba arkadaslar belki okuyunca buda dertmi dieyceksinizz evet belki dert değil ama sürekli yasanınca insanı sıkan üzen bi olay ben fikirlerinizi almak istedim.önceki sorunlarımı okumussunuzdur sorunlu bi evlilik benimkisi.neyse konuya geleyim.küçüklüğü geçirdiğim mahalleden birinin düğünü varmış annem söyledi.bende gelirim hem akrabaları görürüm kaç aydır görüşmüyruz dedim.(düğünün olacagı saat gündüz:12 ve evime yürüme 20 dk uzaklıkta)aksam eşime söyledim bana dediği direk ( ne gerek var,gerek yok,napcan gidipte) bende( banada değişiklik olur ne zamandır hep evdeyimn hem akrabaları görmüş olurum saatide geç değil evede yakın annemle giderim ne var bunda dedim) yine aynen cvp söyle( gerek yok ben düğünleri sevmiyorum sende gitme,izin vermicem seyleride bana söyleme) dedi nasıl sinir oldum anlatamam.belki bi iki laf sokar ama git der diye düşünmüştüm.şimdi size soruyorumm bunda anormal bişey varmı,yoksa anormal olan eşimmi? ki öyle zaten sanki ben müzeliğim öylece duruyorum köşede insan içine çıkmamı neden istemiyor bu adam.yiyeceklermi beni dışarda anlamış değilim...sizin fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden tşk ederim arkadaaslar :olmaz:

evet kesinlikle anormal olan kocan. bana çok anormal geliyor. neden karar mercii kocan. senin neden söz hakkın yok. senin isteyip istemediğinin gerekliliğini kocan nereden biliyor. "izin vermiyorum" kelimesine de acaip kıl oluyorum. sanki 5 yaşında çocuğuzda izin vermiyor. şöyle bir hap çıkaramadılar ki "erkekleri yontma hapı" kaydirigubbakcemile3

hey Yarabbbim. bir evde hapis ev hanımı ,daha..
bu adamlar evleniyorlar mı eve hapsedecekleri kölemi arıyorllar anlamadım,gitti.
valla baştan vermeyecektiniz o tavizi. şimdi alışmış adam evden dışarı çıkmanıza gündüzde olsa laf ediyor. iş işten geçmiş artık. .
karşı çıkın o zaman. hayır ben gideceğim deyin. ben de bir canım. bir bireyim deyin.
ancak, onu değiştirmeniz çok zor. .
bayağı uğraşmanız gerekecek bence...

ben çok uğraştım değiştirmek için amaa olmadı maalesef

annenlerle düğüne gitmek için kocandan izin alıyorsun ve izin vermiyor diye gidemiyorsun..
niye ipler bu kadar onun elinde.
o aynı şekilde bi yere gidecek olsa ve sen izin vermesen dinleyecek mi seni?

evet kesinlikle anormal olan kocan. bana çok anormal geliyor. neden karar mercii kocan. senin neden söz hakkın yok. senin isteyip istemediğinin gerekliliğini kocan nereden biliyor. "izin vermiyorum" kelimesine de acaip kıl oluyorum. sanki 5 yaşında çocuğuzda izin vermiyor. şöyle bir hap çıkaramadılar ki "erkekleri yontma hapı" kaydirigubbakcemile3

Al benden de o kadar kaydirigubbakcemile3

çok ilginç :1no2:
izin vermemekle eline ne geçtiğini sanıyor
Allah sabır versin anormal olan siz değilsiniz :teselli:

Böyle her gideceğiniz yere izinmi alıyorsunuz
Ben yarın düğüne gidecem canım 'sende gelirmisin benle ' de git..
Biraz böyle alıştırmaya deneyin..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/272976-l252tfen-bak305n-fikir.html#post6394837
şu konunuza baktım. tekrar. hatırladım.
sizin eşimniz normal değil.
Allah yardımcınız olsun.
19 yaşında bunları çekmek. diğer konuların da aynı. bu adam sizi yaşatmıyor. her geçen gün öldürüyor bence. aklınızı başınıza alın. yazık etmeyin kendinize.

artık bunun hastalıklık bi dereceye vardığına.inanın bi anneme gidiyorum baska biyere tek başına yollamıyo.sadece annem var hayatımda.alışverişmiş,gezmekmişş onunla olacak tek olmazmış dünyanın hali kötüymüş.gidersemde annemle gidecekmişim onu yapıyorum ne zaman merkeze gitsem kesin bi sebep bulup kavga çıkartıyo
konularınızdan sadece bir ayrıntı .
bu nedir . bu nasıl bir kafadır.

ya öyle bi kafa iştee ofofff bilmiyorum ne olacak nasıl olacak zamannn gösterecek galiba herseyi

canım benımın arkadasımın kocası baldızının nişanında karsını nişan yerine sokmadı neymiş erkek varmış düşün yani.. kız zorla ben geldim diye girdi.. çok üzülmüştü görüm yani şimdi senidaha ii anladım canm..

benim eltimde öyle,10 senelik evliler ve tek başına markete bile göndermez eşi:oklava:
3 tane çocuğu var illa çocukları yanında olacak marketede gitse
gezmeye falanda götürmez,senede 1 annesine gider,şehir dışında annesi
ve ordaykende hiç biyere gitmelerine izin vermez,sinir oluyorumkötükedihüso
ama kendisi paşa gibi gezer,denize gider,karısına gelince hayır olmaz,ne işin var der

bencil insanlardan nefret ediyorum:kızgın:

benim eltimde öyle,10 senelik evliler ve tek başına markete bile göndermez eşi:oklava:
3 tane çocuğu var illa çocukları yanında olacak marketede gitse
gezmeye falanda götürmez,senede 1 annesine gider,şehir dışında annesi
ve ordaykende hiç biyere gitmelerine izin vermez,sinir oluyorumkötükedihüso
ama kendisi paşa gibi gezer,denize gider,karısına gelince hayır olmaz,ne işin var der

bencil insanlardan nefret ediyorum:kızgın:

:1shok::1shok::1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ya bence çok yanlış evlenince özgürlüğünüzdemi elinizden gidiyor...
O sevmiyor olabilir,ama siz seviyorsunuz düğünü derneği..
Sizden de aynı davranışları beklememeli..
Ayrıca kıskançlık normaldir,O olmasa evlilik tek düze olur bence..
Ama kararında olmalı..Kıskandığından dolayı evden çıkamamakta ne demek..:kızgın:

Back
X