Merhaba arkadaslar belki okuyunca buda dertmi dieyceksinizz evet belki dert değil ama sürekli yasanınca insanı sıkan üzen bi olay ben fikirlerinizi almak istedim.önceki sorunlarımı okumussunuzdur sorunlu bi evlilik benimkisi.neyse konuya geleyim.küçüklüğü geçirdiğim mahalleden birinin düğünü varmış annem söyledi.bende gelirim hem akrabaları görürüm kaç aydır görüşmüyruz dedim.(düğünün olacagı saat gündüz:12 ve evime yürüme 20 dk uzaklıkta)aksam eşime söyledim bana dediği direk ( ne gerek var,gerek yok,napcan gidipte) bende( banada değişiklik olur ne zamandır hep evdeyimn hem akrabaları görmüş olurum saatide geç değil evede yakın annemle giderim ne var bunda dedim) yine aynen cvp söyle( gerek yok ben düğünleri sevmiyorum sende gitme,izin vermicem seyleride bana söyleme) dedi nasıl sinir oldum anlatamam.belki bi iki laf sokar ama git der diye düşünmüştüm.şimdi size soruyorumm bunda anormal bişey varmı,yoksa anormal olan eşimmi? ki öyle zaten sanki ben müzeliğim öylece duruyorum köşede insan içine çıkmamı neden istemiyor bu adam.yiyeceklermi beni dışarda anlamış değilim...sizin fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden tşk ederim arkadaaslar
lmaz: