Nereye kadar kaçabilirim ?

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
kızlar benim derdimi burada olanlar hatırlıyor olabilir.
Görümce aynı odada uyumak istedi başlığı ile açmıştım.

1 aydır eşimin baba evine gitmiyorum. Sebebi ise orada Kraliçe Elizabeth gibi muamele gören görümcek.
Görümcemden uzak durmaya karar verdim. Zaten kendisini duyduğum ve de gördüğüm an sinirlerim alt üst oluyor. İnsan başka bir insanın her hareketine uyuz olurmu ? Ben oluyorum.

Şimdi KV yemeğe çağırdı. Tabi Elizabeth majesteleri de orada olacak. Ben ise gitmek istemiyorum. Eşim buna saygı gösteriyor. İçimden yine de garip bir his geçiyor. Böyle uzak durmak nereye kadar ? Doğru mu ? Düğün dernek, Bayram, seyran mecbur görücem.

Bir tavsiyeniz varmı bana ?

insan yaptığı değil de yapmadığı şeyden daha çok pişman oluyor
nezaket gereği davete katılın
ziyareti kısa tutar ve sınırları belli, yüzeysel bir muhabbet edip dönerseniz sıkıntı olmaz...

(bu arada eşlerin böylesine de dayanamıyor insan, sana bırakınca gidesin geliyor, ben de böyleyim)

Daveti geri çevirirseniz hoş olmaz bence.
Fazla muhattap olmazsınız, görümcenizin yaptıklarını da görmezden gelirsiniz bi süreliğine.

o yokmuş gibi davranmak bence en makulu.
gitmesenizde olmazki.
kayınvalidenle sorunun yok.
görümcenize bişey demiyormu kayınvalideniz?

eşin sana bırakmış kırma eşini ve git
ama görümcekle muhattap olma
o yokmuş gibi davran
laf atarsa cevap verme
baktı halen konuşuyor yemek yiyorsunuz mesala eşine
aşkım tuzu verirmisin de
lafı degiştir

o yokmuş gibi davran
laf atarsa cevap verme
aşkım tuzu verirmisin de
lafı degiştir

yokmuş gibi nasıl davranabilirim. Herkes evde Elizabethe hürmet ediyor. Hürmetleri ile sorunum yok, sanki suçluymuş gibi susmak zorunda kalmakla sorunum var

Yemeğe davet edilmişsiniz.
Geri çevirmek kabalık olabilir.
Gidin yemeğinizi yiyin. İzin isteyin dönün.
Elizabethle de muhatap olmayın..

Geri çevirmek kabalık evet. Muhatap olmama durumu çok garip.

evet eşime kıyamıyorum. Çünki benim aileme karşı saygılı. Haksızlıkmış gibi geliyor bu yaptığım. karmaşık hislerdeyim. Ama o eve gidince her seferinde sinirlerim alt üst oluyor. Resmen dengem gidiyor. Görmezden gelmeye çalışsam da yok olmuyor. bi de görümcem beni görünce inadına gıcık tavırlara girerse, ben onu orda boğarım.

Daveti geri çevirirseniz hoş olmaz bence.
Fazla muhattap olmazsınız, görümcenizin yaptıklarını da görmezden gelirsiniz bi süreliğine.

görmezden nasıl gelicem ? öbür yandan ben değil kendi utanması gerekir.

o yokmuş gibi davranmak bence en makulu.
gitmesenizde olmazki.
kayınvalidenle sorunun yok.
görümcenize bişey demiyormu kayınvalideniz?

kayınvalidem görümceme çanak tutar. aynı hamurun mayası sonuçta. KV adil gibi görünsede tabiiki Elizabeth'ini kutsamayı tercih eder.

o yokmuş gibi davran
laf atarsa cevap verme
aşkım tuzu verirmisin de
lafı degiştir

hiç bilemedim hiç...

Samimi olmaniza gerek yok hatta muhatap olmadan gidin. Sonuçta görümce problemli bir de esinizin ailesi ile baska problemler yasamayon bana kalirsa

bendede aynı sorun var o yüzden cevapları merakla takip ediciiim.

bence yemeğe gidin o onların kızı istedikleri gibi yetiştirebilirler siz muhatap olmayın görümcenizle içli dışlı olmazsanız bir süre sonra kendisi de uzak kalır sizden

herkes hürmet etsin
siz etmeyin
görmeyin bu kadar basit
bunu burda pek çok arkadaş yapıyor
sizmi yapamayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…