Nereye şikayet etmem lazım?

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.697
20.084
873
Ya arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.
Şimdi bizim mahallede dükkanlar, onların önünde de kaldırım var.
Kaldırım yayalar için yapılır ya hani bizim mahallede nerdeyse bütün kaldırımlarda hep arabalar var.
Öyle olduğu için de biz yayalar kaldırımlarda yürüyemiyoruz.
Ana yolun kenarından yürüyoruz.
Ya bu okul zamanında da öyle ve sırf bu yüzden belediye otobüsü küçük bir çocuğa çarptı.
Ben şimdi bu durumu kime şikayet edeceğim?
Nereyi arayacağım?
Bıktık artık bu durumdan.

Bizim burda da aynen öyle çarşıda kaldırımlarda arabalar var hep

Her geçşimde içimden sayıyorum..

Yolları genişlettiler hala arabalar kaldırımda..

yay yolu değil araba yolu mübareek

Belediyeye şikayet et istersen pek değişeceğini sanmıyorum ama ben :26:

Sıkıldım resmen ya.
Şeytan diyor bir gün al çiviyi eline hem tekerleri patlat, hemde arabayı çiz diye ama şeytana uymamaya çalışıyorum.

Zabıtaya veya belediyeye şikayet edebilirsin canım.Ve telefonunla resimleri çekip daha etkili şekilde şikayetini yapabilirsin.Yollar bizim değil ama maşallah arabalar hem yolları hem kaldırımları işgal ediyorlar.
Ha unutmadan gerekirse şu yazıyı yazıp fotokopi ile çoğaltıp arabaların sileceklerine çaktırmadan sıkıştırabilirsin.Ben yapmıştım 1-2 defa

TEBRİKLER
En uygunsuz yere park edilmiş araç ödülü size verildi.Kutluyor yayalara ait yolu işgal ettiğinizden dolayı SAYGISIZLIKLARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ.

Arabaların yanında birde bir lokanta var bizim burda, kaldırıma masa atıyor, böyle birşeye hakkı var mı gerçekten?? Kaldırımda normalce yürürken oraya gelince kaldırımdan yola iniyoruz bi süre öyle gidip tekrar kaldırıma çıkıyoruz.

Bu her yerde boyledır aslında ...

Bızım kapının onu de sırf araba ...

Genelde bınada oturanlar yer bulamayınca ve otopark olmadıgında ,

kapının onune park etmek durumunda kalıyorlar ...

Tıpkı bızım gıbı

Bence buna bır cozum yok ...

Denemem lazım.
Ama etkili olacağını zannetmiyorum.
Sonuçta hiç düşünmeden oraya park eden adam benim yazdığım kağıdımı dikkate alacak.

trafik polisine diye biliyorum.
hem ceza yazarlar hem arabayı çekerler

Bende öyle diye biliyorum ama tam emin olamadığım için konu açtım.
Eğer öyleyse hiç düşünmeden arayacağım trafiği.

Yok işte yok ama anlamıyorlar.
Bizimde bi bakkal var ama bakkal değil pazar yeri mübarek.
Koskoca kaldırımı sebzeler meyveler dolduruyor.

Bunu anlarım.
Sonuçta otopark yok diye park ediliyor ama esnafı anlamıyorum.
Ya hadi bir ikisi yer bulamadı diyelim.
Diğer bütün esnaflarda mı yer bulamıyor.
Bunun bir yolu olmalı, böyle nereye kadar gidecek?
Hoş burası Türkiye değil mi?

gerçekten çözüm istiyosan bimer'e yazabilirsin, o zmn zabıta bu konuya çözüm getirip işlem yapmak zorunda. eğer ismim belli olmasın dersen, gizli seçeneğide var. En geç 1 ay içinde sana cvp vermek zorundalar. Zabıta tembihnamesine göre ceza kesmek zorunda.

kaldirima atilam masa icin belediyeye ucret oderler eger izinsiz masa varsa zabita ceza yazar. park etmis araba icin alo trafik hattini arayin hala devam ediliyorsa bimer araciligi ile sikayetlerinizi yenileyin

bu konuda ben de rahatsızım lokantaları geçtim kahveler var kaldırıma kadar yayılıyolar sabah işe giderken akşam dönerken sıkıntıya girmeye başladım yolumu değiştirmek zorunda kalıyorum belediyeye mesaj attım dönüş yapılmadı

​Lokantalar eger kaldırıma masa koyuyorlarsa bunu çogu izin alarak yapıyor yani belirli bir sınıra kadar koyarlar ama o sınırı ihlal ederlerse o zaman zabıta ceza keser,araba içinse zabıta,polis ve belediyeyi arayabilirsiniz.

zabıtaya şikayet edeceksiniz

ceza kesiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…